www.sudzibas.lv 5a.lv internetveikals 5a.lv

5a.lv - internetveikals 5a.lv

Esiet uzmanigi!(zoro.lv, AL Distribution)Pec NIC.LV datiem, domens 5a.lv ir pieregistrets uz to pasu personu, ka domens a5.lv (E-pasts: [slēpt]@gmail.com, tālrunis: 26874390). A5.lv, savukart ir SIA Advana, kas atrodas likvidacijas procesa (cik saprotu, ir nostradajusi tikai paris gadus).Iespejams, ka sada veida vecie ipasnieki tiek vala no vecam saistibam.

W

Komentāri (4)

R ri4y 26.03.2015

Par www.zoro.lv nepiekritīšu, zinu īpašnieku, palīdzēju kārtot dokumentāciju! Viņa nav saistīta, varbūt viens un tas pats cilvēks taisījis saitu un piereģistrējis domēnu, jo zinu saits tika pasūtīts no privātpersonas.

G ganapati 13.05.2015

Ne, tas nav taisniba - esmu domenu pircejs un nopirku tikai marketinga nolukos (mes neesam SIA Advana) mes esam stradajoss interneta veikals un nekadas sakaribas ar advana nav, ja ir vajadigs pieradijums paskatities salidzini.lv 5a.lv adresi, tur strada pavisam citi civeki.

Tad kāds SIA atbild pat 5a.lv domēnu?

W whitelight 27.05.2015

OK, tada gadijuma veiksmi darbos!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes