www.sudzibas.lv 220.lv Nekad neko nepērciet šajā internetveikalā!!!

www.220.lv - Nekad neko nepērciet šajā internetveikalā!!!

Es iegādājos masāžas dušas paneli. Pēc pāris mēnešu lietošanas paneļa augšējai dušai izplīsa mazs plastmasas gabals. Aizsūtiju pēc garantijas uz veikalu, taču remonts tika atteikts. Tad vēlos uzdot jautājumu: Uz ko tiek dota garantija?

A

Komentāri (4)

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 28.08.2014

Labdien, Arvīds55! Lūdzu, atsūtiet mums sava pasūtījuma numuru uz [email protected], lai mēs varētu izskatīt Jūsu sūdzību, un mūsu speciālisti ar Jums sazinātos! Paldies!

K ksenija95 28.08.2014

ne pirmā un ne pēdējā reize.

Inženieris 30.08.2014

Iesaku labāk taupīt savu laiku un nervus, jo SIA Pigu Latvia, 43603025092, par klientiem domā tikai tad, kad vajag rēķinu nosūtīt!

Reāli pārdod lietas, kuras viņiem nemaz NAV pieejamas un vazā klientu aiz deguna vairāku mēnešu garumā ar solījumiem!

Lietuvieši ieviesa ideālus klienta apkalpošanas noteikumus! Malači tik tā turpiniet!

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 05.09.2014

Labdien, Inženieris. Katru dienu mūsu interneta veikalā iepērkas liels skaits klientu, un protams var rasties situācijas, ka klients var būt neapmierināts ar sniegto servisu vai iegādāto preci. Esam ieinteresēti šādas situācijas atrisināt, lai mūsu klienti būtu vienmēr apmierināti ar mūsu sniegto servisu un iegādātajām precēm.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes