www.sudzibas.lv 220.lv Viltotas smaržas Elizabeth Arden

www.220.lv - Viltotas smaržas Elizabeth Arden

Internetveikals 220.lv (tagad pieder lietuviešiem) tirgo viltotas smaržas Elizabeth Arden Fifth avenue after five. Iegādājos tās ar atlaidi, atverot iepakojumu biju šokā - uz pudelītes nav nekāda uzraksta, pat uz vāciņa ne! Nekad dzīvē nevienām smaržām, EDT vai EDP neesmu redzējusi, ka pudelīte būtu bez nevienas norādes par brendu un smaržas nosakumu! Uz manu jautājumu tika atsūtīts pdf fails, kur Elizabeth Arden firma it kā oficiāli paziņo, ka tagad ir jauns iepakojums un ka daudzas smaržas var būt bez uzrakstiem! Un vēl es neesot rūpīgi izlasījusi tekstu pie produkta apraksta, ka tur esot minēts - pudelīte bez uzrakstiem.
Lieki piebilst, ka smarža ir neizprotama un pēc 30-40 min vairs nav jūtama vispār...
Vēlāk konsultējos ar draugiem un uzzināju, ka Elizabeth Arden nav oficiālā pārstāvja ne LV, ne LIT un vispār esot daudz viltojumu.
PTAC ieteica griezties policijā, bet ir jau zināms, kā viņi ar to strādā... bet te ir ne tikai viltota produkta tirgošana, bet arī dokumentu viltošana, jo tās personas, kas minēta vēstulē, reāli nemaz nav!!
VISIEM IESAKU - NEPĒRCIET PARFIMĒRIJU INTERNETA VEIKALĀ 220.LV !!! TUR IR DAUDZ VILTOTAS SMARŽAS!!

S

Komentāri (30)

donna b 24.09.2013

Labak nemeklet smarzas veikalos, kuri pardod ledusskapjus, monitorus un puteklusucejus... Es biezi pasutu seit: atlaides, vienmer originala prece un ari atmaksa atpakal PVN: http://eu.strawberrynet.com/perfume/elizabeth-arden/5th-avenue-after-five-eau-de-parfum/48353/#DETAIL

N Neiburgs 27.09.2013

Šitādus melus sen neesmu lasījis. Pērku šajā veikalā regulāri smaržas sev, sievai.. Draugiem dāvanai un nekad nav bijušas problēmas, ja cilvēks pats ir nekompetents, tad parasti arī saraksta šadas lietas. Par cik man ir radi Francijā, tad ļoti bieži esot tur agrāk pirku smaržas taču pamēģinot 220.lv pirktās smaržas konstaēju, ka atšķirības nav.

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 27.09.2013

Labdien,
mēs esam sarūgtināti, ka esat vīlusies mūsu piedāvātajās smaržās. 220.lv iepērk smaržas no uzticamiem ilgtermiņa piegādātājiem visā Eiropā. Līdz šim mums nav bijis neviena iemesla šaubīties par mūsu piegādātāju uzticamību. Kā arī vēlamies piebilst, ka dokumentu par vizuālā izskata maiņu mums nodrošina mūsu piegādātājs, kas attiecīgi ir saņemts no ražotāja. Atvainojamies, par Jums radīto neērto situāciju.

J Jaunkundzīte 27.09.2013

Labdien!
Es pirms pāris dienām iegādājos smaržas David Beckham Intimately Yours edt. un piekrītu, ka kaut kas ar tām nav, kā vajag, jo arī manējās jau pēc 30 minūtēm nav jūtamas.
Nepirkšu nekad vairs tur smaržas! Viennozīmīgi!

xy-files 10.10.2013

Ko tad var gribet no lietuvieshu vadiitas kompanijas? Vai tad nezini ka leishi un polji ir farsofshiki un mahinatori?

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 10.10.2013

Smaržas pie mums ir 100% oriģinālas, bet ja jums ir aizdomas, ka tā nav, tad varat vērsties mūsu garantijas servisā, kur tiks izskatīta smaržu kvalitāte.

K kikasuperstar 11.10.2013

Divreiz pirku smaržas, viss ok!! Vienmēr atradīsies kāds, kam kaut kas nepatiks! Un, ja vēl nav nekāda saprašana par smaržām, ta iesaku iegādāties Rīgas ceriņus!!

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 14.10.2013

Paldies par komentāriem! Kā jau minējām - pie mums ir 100% oriģinālas!

M meitene.. 28.12.2013

Arī nopirku šādas pašas smaržas. Pirmkārt biju pārsteigta ka pasūtīju 75 ml, bet saņēmu 125 ml, sazinājos ar 220.lv sakarā ar so jautājumu un teica ka atzvanīs, nu jau nedēļa pagāja un atzvana nav. Otrkārt saņemot smaržas biju nepatīkami pārsteigta, jo uzdāvināju citam cilvēkam, bet pašu smaržu pudelīte vnk caurspīdīga un bez nekādiem uzrakstiem, sazinoties ar 220.lv tādām viņām ir jābūt. murgs kkāds.. kauns uz visu seju no cilvēka kuram dāvināju. Nekad neiepirkšos šajā ... un citiem arī neieteikšu [slēpt]@

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 28.12.2013

Labdien, Margo! Paldies par Jūsu ziņu, lai precizētu, kāpēc Jums nav vel atzvanījuši - lūdzu atsūtiet mums uz [email protected] vai nu savu pasūtījuma nr. vai arī e-pastu/uzvārdu uz kura tika veikts pasūtījums, lai mēs varētu noskaidrot iemeslus. Atbildot uz Jūsu otru jautājumu - kops 2012. gada Februāra pats smaržu ražotājs ir veicis izmaiņas pudelītes izskatā un kopš tā laika uz pudelītes nav atrodams uzraksts. Informācija par to tika norādīta arī mūsu mājas lapā - skat.zemāk tekstu, kas izvietots preces aprakstā:

Elizabeth Arden ir parūpējusies par jaunu smaržu pudeles dizainu, kur vairs nav klasiska uzraksta. Līdz ar to ir iespējams, ka Jūs saņemsiet smaržas ar vai bez uzraksta uz pudelītes.

M meitene.. 03.01.2014

Man vairs atzvans nav aktuāls, jo smaržas jau tika uzdāvinātas un tas ka tās neapmierina ne tikai vizuāli, bet arī apjoma ziņā atgriešanai vai kam citam neder, jo redz Jūsu darbinieks man paskaidroja ka jābūt neatvērtam iepakojumam. Kā var būt neatvērts iepakojums un pamanīt ka smaržu pudelīte iekšā ir bez uzrakstiem. Un neatceros ka iepriekš būtu bijis tāds raksts pie šīm smaržām, bet nu jebkurā gadījumā, tad Jūsu saits ir no tiem uz kuru nevar 100 % paļauties un jāmeklē visādi apslēpti brīnumi.. Un arī ja ir teksts ka smaržas var būt un var nebūt bez uzraksta, ko tad tas nozīmē ka Jūs paši neziniet kādas Jums ir pudelītes un sūtat ka tik pagadās, jo ja būtu oficiāli, ka smaržas ir bez uzrakstiem tad arī būtu tikai ar uzrakstiem vai tikai bez.. Nevis gan kā loterijā var būt un var nebūt. Un kas saistīts ar to ka man ir vēlreiz jāraksta vai jāzvana, lai risinātu nu jau iesāktu jautājumu uz ko bija solīts atzvans-netaisos.. Un nedomāju ka šīs smaržas tieši 75 ml tika pasūtītas simtiem un kam piegādāti 125 ml, par ko tika saņemta sūdzība un itkā piereģistrēta atzvanam. Cits vispār neko nebūtu pateicis, o super par 50 ml vairāk un viss, bet es tomēr esmu godīgs cilvēks un gribēju arī Jums to paziņot un ja vajag samainīt pret manis vēlēto preci, bet nu kā saka : "Gribēji kā labāk, sanāca-kā vienmēr "

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 06.01.2014

Labdien, Margo!
Jums taisnība, mūsu menedžere nav ierakstījusi mājaslapā, ka tagad ir smaržu pudelītes tikai bez uzrakstiem. Par to atvainojamies un lūdzam vērīgāk pievērst uzmanību preču aprakstam mājaslapā.
Ar cieņu,
220.lv internetveikals

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 06.01.2014

Margo, lūdzu uz [email protected] uzrakstiet mums savu pasūtījuma numuru, vai e-pastu, ar kuru veicāt pasūtījumu, lai mēs varētu noskaidrot, kāpēc Jūs saņēmat citu smaržu tilpumu, lai tādas kļūdas vairs neatkārtotos.

S Santa2 19.02.2014

Arī es iegrābos ar smaržām Cherutti. Iepakojums itkā normāls, bet smarža neturās pat pusstundu. Mana meita ar nopirka citas smaržas. Atkal tas pats. Pilnīgi nekāda noturība.

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 19.02.2014

Labdien, Santa2! Mēs tirgojam tikai oriģinālas smaržas, no drošiem piegādātājiem. Ja Jums ir šaubas par smaržu kvalitāti, varat droši vērsties mūsu garantijas servisā. Atgādinam, ka 14 dienu laikā varat atgriezt preci, ja tā Jūs neapmierina.

M Mazais8 02.07.2014

Labdien! Lasu komentārus un esmu šokā, šajā intereneta mājas lapā jau gadus 4 pasūtu savas mīļākās smaržas Barrbery Weekend, un līdz šim viss ir bijis kārtībā, un tiešām atbilst oriģinālam par ko nav šaubu, jo vīra māsa strādā Anglijā uzņēmumā, kas pako smaržas, līdz šim viņa man viņas sūtīja, bet zinot Latvijas pastu izvēlējos vienkāršako pasūtīt 220.lv, pirms tam gan pirku Kolonnā, lūk tur nu gan kastīte bija īstā, bet no smaržām ne vēsts. Tā kā paldies Dievam man nav bijis nepatīkams pārsteigums atverot sūtījumu, šajās dienās pasūtīju atkal smaržas šoreiz gan citas, jo manas nav noliktavā jau labu laiku, tā kā ceru, ka vilties nenāksies, būtu ļoti žēl!

T tadumtss 02.07.2014

Un tad parādās tāds Mazais, kurš sadrukāt pilnīgas muļķības . Pārlasi savu rakstīto pirms publicē! Sapinies savos vārdos!

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 04.07.2014

Labdien, Mazais8! Paldies Jums par komentāru! Visas smaržas, ko piedāvajam mūsu klientiem, iepērkam no pārbaudītiem piegādātajiem un esam 100% droši par smaržu izcelsmi un oriģinalitāti. Sekojiet līdzi mūsu jaunumiem un smaržu izpārdošanās izvēlieties smaržas vēl lētāk!

S santucs 06.07.2014

Pilnīgas šausmas.. 220.lv cik ilgi vēl plānojat atrunāties ar saviem banālajiem copy/paste tekstiem!!!
Jūs patiešām gaidāt, kad beidzot iesaistīsies TV, un tikai tad sāksiet godprātīgi izturēties pret cilvēkiem?!!!

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 11.07.2014

Labvakar, Santucs!

Mēs pret saviem klientiem izturamies ar visdzilāko cieņu un godaprātu. Klients ir pats galvenais, tapēc arī klientiem aicinam mums ziņot un detalizētak informēt par saviem pasūtījumiem, lai tos savā sistemā varētu pārbausdīt un klientam sniegt komentārus.

Mēs nesakam, ka esam perfekti, bet daram visu, lai klienti, kas pie mums iepērkas būtu priecīgi, gandarīti par savu pirkumu un pie mums atgrieztos vēl un vēl.

Par ikvienu uzlabojumu aicinam klientus sūtīt ieteikumus uz mūsu e-pastu: [email protected]
Paldies ikvienam!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes