www.sudzibas.lv Zivju restorāns Ragaciemā Neapmierinoša kvalitāte

Zivju restorāns Ragaciemā - Neapmierinoša kvalitāte

Pilnīga vilšanās mūs sagaidīja Ragaciema zivjun restorāna Bermuda.Sākums nebija tik traks, kaut nebija atdzesēti dzērieni(temperatūra laukā +28), nebia ledus.Pasūtījām ceptu buti ar grilētiem dārzeņiem.Rezultāts-nemākulīgi atkausēti dārzeņi, izmirkuši un bez garšas.Arī buti nevarēja atpazīt-dominēja olas panējums.Salati piedevās ar gatavo Spilvas dārzeņu mērci.Viss bija bezgaršīgi un bez odziņas.Oficiantei ieteicam nomainīt pavāru, uz ko viņa atbildēja- visi esot par viņu sajūsmā.Varbūt, varbūt Ragaciemā nav alternatīvu.Patiesībā sabojāja brīvdienu

D

Komentāri (9)

а Александр 06.07.2009

В следующий раз выбирайте "Lindaga", это напротив рынка в Рагациемсе. Хотя надеятся на что-то хорошее в таких местах...

B baaciens 06.07.2009

Arī Lindaga ir zem katras kritikas. Nekad neaizmirsīšu tos vecos, eļļainos sausos, uzsildītos iepriekšējās dienas kartupeļus, , frī".

U Uģis riktigais 11.07.2009

Ilma, tas viss sīkums, galvenais, ka jūs nevienu neierāva Melnajā caurumā, no kurienes vairs neatgriežas.

L lana 11.08.2009

Vislābāk ir pie Aivara Ritenieka!Garšīgi, nav baigi dārgi"'Ritenis '"laikam saucas, laipna apkalpošana, var arī bietē dabūt, tāpēc jāfiltrē teksts...

A Aivars 24.09.2009

Par Ilmas teikto droši varu teikt, ka stipri apšaubu šo faktu, jo cik esmu bijis un arī dzirdējis no citām atsauksmēm, "BERMUDAS" ir vienīgā vieta kur šajā rajonā var tiešām labi paēst!!! Un arī Melnajā caurumā nevienu nerauj...
Iesaku pašiem pārbaudīt un pārliecināties!!!

I Indra 15.03.2010

Dārgā, Ilma!
Ragaciemā 'Bermudas" ir vislabākā ēstuve, ja arī citreiz jāgaida ilgāku laiku pasūtītais ēdiens, bet tas vienmēr ir kvalitatīvs, ticu viesmīlēm, ka saka, ka ēdiens nav sildīts (atšķirībā no Lindagas) un gatavots uzreiz. Ēdienam vienmēr ir fantastiska garša! Viesmīles vienmēr ir laipnas un atsuacīgas, ļoti iepriecina, tas, ka ir iespējams sarunāt, lai ēdienam nepievieno kādas garšvielas utt., ļoti pretimnākošs serviss. Ja palūdz, tad ir arī iespējams dabūt Frī gatavotus no svaigiem kartupeļiem, nekur vēl citur to neesmu redzējusi.
Porcijas ir diezgan lielas, dievinu salātus, kuri tiek pievienoti pamatēdienam, to ir daudz un ļoti, ļoti garšīgi. Super!

B BM 15.03.2010

Cik tev samaksāja, Indriņ?

I Indra 11.11.2010

Giga, diezgan stulbs jautājums! Vasarā esmu pastāvīgā kliente, man nav žēl izteikt pozitīvu viedokli par kaut ko, ko esmu pārliecināta!!!

R Rulis 29.08.2015

Viss ir baigi labi. Tikai nav saprotams, kāpēc man ir jāmaksā vēl kaut kādi mistiskie 10% par apkalpošanu. Tā jau nekaunība..

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes