Zigmunds Sīmansons - UZMANIETIES!!!

Uzmanieties no galdnieka,mēbeļu meistara ZIGMUNDA SĪMANSONA no TUKUMA!
Meli,solījumi,krāpšana viņa reklāma!Komunicē ar klientu tikai ar sms,virtuvi montēja 2. mēnešus,naudu paņēma visu, bet darbu līdz galam nepabeidza,vēl cerīgi gaidam...

Z

Komentāri (6)

A amazon 28.03.2013

Pilnīgas muļķības, nepiekrītu nevienam vārdam, kas te rakstīts. Mēbeļu galdnieks strādā ar augstu profesionalitāti un atbildību pret savu darbu un klientu, lai izpildītu to vēlmes.
Varbūt gadās kādu reizi nepaspēt laikā, vienkārši laika trūkuma dēļ, tad tāpēc jau nav jānomelno uzreiz, pēc tam viss tiek izdarīts un sakārtots.
Prieks par galdnieka taisītām mēbelēm pēc individuālā pasūtījuma un un viņa profesionālo mēbeļa dizainiera skatījumu rast risinājumu interjērā.

Z Zanita 29.03.2013

amazon

Varu pievienot bildes un atļaut apskatīt "augsto profesionalitāti" . Varbūt pats sev, savās mājās, mēbeles tiek paspētas laikā un sievas kundzes vēlmes apmierinātas, bet manā virtuvē NAV ne profesionāla dizainera skatījums, ne prieka!Un komunikācija ar šo "meistaru" liecina par to, ka cilvēks cieš no nopietnām neirozēm!

P.s. Virtuvi, kuru veidoja profesionāls meistars un maksāja 1800 Ls, varat apskatīt Tukumā (konkrētāku adresi interesentiem nosūtīšu personīgi)

K kkkkkkk 22.07.2014

Pievienojos sudziibai par zimudu simansonu... Virtuvi neuztaisija, bet avansu panjēma. sobrīd esot arpus LV.

A Apmuļķotā . 29.07.2014

Nu atpakaļ latvija, ta, ka visi kam parādā iespejams satikt viņu TUkumā, vai arī pie jaunās kartejās draudzenes Aleksandras. Ta, ka iespēja atrast un, lai visiem kreditoriem veicas atgūt samaksato.

H hhau 29.07.2014

Ja ..piekritu, naudu panem un mebeli neuztaisa. Ljoti nekvalitativi strada pec neilga laika grit visas malinas not no virtuves skapisiem. neiesaku sadu meistaru. Zinu, ka esot atgriezies Lv un brauka ar jaunu auto..taka apktaptie meklejiet Tukuma un atgusim naudu no Zigmunda Simansona.

S spridzaans 26.01.2015

Labdien! kā Jums ar naudas atgūšanu?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes