www.sudzibas.lv Žanna Jorofejeva Diplomdarbi un citi darbi

Žanna Jorofejeva - Diplomdarbi un citi darbi

Šī sieviete izmanto cilvēku uzticību, izkrāpj naudu. SS.lv ievietojot sludinājumu, ka 15 Profesionāla komanda izstrādā bakalaura, maģistra darbus un citus studentu pētījumushttps://www.ss.lv/msg/lv/work/courses-education/preparation-for-exams-courses/degree-works/mxdfo.htmlrealitātē piekrāpj, vēl netrūkst nekaunības, lai aizvainotu jau tā izmantotos cilvēkus.Lūdzu neuzķerieties uz šāda veida krāpniekiem.

S

Komentāri (26)

J julijadan 24.04.2015

короче говоря, обманщик обманщика обманул... :))

Likumsargs 24.04.2015

Man prieks!
Jo vairāk šādu uzmetēju būs, jo labāk!

STUDENTI!!!
Manā laikā diplomdarbi, referāti un kursa darbi bija jāraksta pašam, turklāt interneta nebija un mēs sēdējām bibliotēkās un lasījām grāmatas! Tāpēc arī esam erudītāki, gudrāki un izturīgāki par jums, mūsdienu mīkstpēdiņiem!

Katrā ziņā, manā uzņēmumā netiek pieņemts neviens, kurš diplomu ir nopircis!

B bakmagdarrbi 25.04.2015

1. Mēs Latvijā esam nonākuši tik tālu, ka jebkurš var publicēt interneta apmelojošu un nepatiesu informāciju un palikt nesodīts.
2. Tika pārbaudīts e-pasts par laikaa peridodu divas nedēļas un netika konstratēts, ka kādam būtu kādas sūdzības vai pretenzijas, tad sazinājamies ar kolēģiem, kas strādā ar citu e-pastu, tika konstatēts, ka Viens klients, kas nepilda savas saistības un Neatbild uz mūsu izvirzītajām pretenzijām sniedzot objektīvu iesmeslus, draudot, iebiedējot, izspiežot.
3.Persona nenorāda kādā veidā tā tika apkrāpta. Ja persona uzskatra, ka vcar nepildīt savas uzņemtas saistības par ko vienojas pašā sākumā PASŪTĪTĀJS, bet tikai prasīt, prasīt no IZPILDĪTĀJA visa darba izstradi bezmaksas, un ka rakstītāji atsakas turpināt izstrādāt darbu, jo PAsūtītājs nav norēķinājies par iepriekšējo darba daļu un netaisās veikt maksājumu uz priekšu, tad spriežam, ka Pasūtītāja saistību neizpildes dēļ nevaram turpināt izpildīt savas saistības pret klientu. Pasūtītājam tika nākts pretī, sakumā tika nosutītas 25lpp, ks ir divreiz vairak nekā vienojāmies, protams, pēc darba vadītāja veicam bezmaksas korekcijas, kas nepieciešamas vai darba papildināšana, kad klientam tika lūgts vairakkārtēji norēķināties par pakalpojumu un iztreiktas rakstiskas pretenzijas, klients saņemot 25lpp nevelējās turpināt maksāt pēc plana, par ko vienojāmies sākumā, tikai draudēja, ja netiks sūtītas man darba daļas, skaitiet naudu atpakaļ vai es iešu uz policiju, jūs mani apkrapāt un ka publicēs internetā apmelojošu informāciju, izdarot spiedienu uz rakstītājiem, tādējādi vēloties saņemt darbu nemaksājot praktiski neko, Protams, tas neiet cauri, SAISTĪBAS IR JĀPILDA GAN PASŪTĪTĀJAM, GAN IZPILDĪTĀJAM.
Likumsargs - Tu izdari secinajumus nezinot otras puses viedokli, kas ir diez gan neobjektīvi saukt mūs par uzmetējiem, tadējādi Mes arī varam sasniegt Nepatiesas sūdzības par tavu uzņēmumu un pēc tam citi Jūs sauks par uzmetējiem.

Mēs nepiekopjam tadu praksi publicēt klientu vārdus vai uzvārdus, jo stingri tiek ievērota personu konfidencionalitāte, bet šādi klaji apmelojumi nevar palikt bez atbildes.
Visiem darba devējiem un darbu izstrādātajiem - Nesadarbojaties ar šādu personu - DIĀNA KOSTOLJAŅOVA.
MAĢISTRA DARBA TĒMA Latvijas Univerrsitātē - PROJEKTS: KONDITOREJAS "DIĀNA" DIBINAŠANA.

8 888888888 25.04.2015

pilnibaa piekritu likumsargam. es ari esmu no lidz 1982 g., gadu paaudzes. protams, tur pat nav ko salidzinaat, muuseejos ar sitiem kropliem, kas ir atro kreditu pacienti jau savos 20, zog, melo, piedevaam sitiem atkritumiem, ir totali neadekvaata, slimi paaugstinaata "pasciena".
nu nemot vera to visu, protams, un daudz ko citu, tadel mana uznemumaa, nav ticis pienemts, netiek pienemts un ari netiks nekad pienemts, neviens 90+ vargulu caalsmadzenju diikdienis.

viniem vieta vai nu fabrikaas, kaa melnajam zemaakaas kategorijas darbspeekam, vai nu lai izputina savus tikpat neapteestos vecaakus. jo butibaa uzskatu, ka vecaki ir pie vainas, taadu debiloiidu rashaanas iemesliem.
par maz sisti, par maz dauziiti. lai gan, kas to zin, vai taadaam ameebaam var kko vispaar izsist.

8 888888888 25.04.2015

butibaa, nezinu, kas tas ir, bet sakot ar 1984 gadu, sie visi pa lielam, nav derigi..nekam.

8 888888888 25.04.2015

murgot vini maak. domaa skaisti nopluutis un visi viniem applaudees.
bet neapjeedz jau to, ka vinu tupums un arpratigaa bezkauniba pa vilem spiezhas aaraa.

8 888888888 25.04.2015

bakmagdarrbi izskatas ka sis te ir karteejais daunis, ko aprakstiju.
peec taa noplutita txt, sapraast nevar neko. fascinee tas, ka vini par argumenteet nav spejigi!!!

8 888888888 25.04.2015

bakmagdarrbi izskatas ka sis te ir karteejais daunis, ko aprakstiju.
peec taa noplutita txt, sapraast nevar neko. fascinee tas, ka vini pat argumenteet nav spejigi!!!
"tiesibu paaudze". manupraat sis te butu jaanomaina, ar "atkritumu paaudzi"

A aaaaaaaaaaaaaaa 28.04.2015

bakmagdarrbi Es domāju, ka publicējot personas vārdu un uzvārdu Jūs zaudēsiet ļoti daudz klientu! Neviens negribēs sadarboties šādā jautājumā ar organizāciju, kas atļaujās nopludināt savus klientus jebkurā gadījumā! Ja uzskatiet, ka tikāt apkrāpti no pasūtītāja puses, visas tiesības vērsties tiesībsargājošās iestādēs! Studenti, pirms vērsties pie šādām organižacijām, padomājiet, cik viegli viņi izpauž klientu datus, pat nebūdami 100% pārliecināti par sūdzības autoru! Atcerieties, ka pat pēc darba veiksmīgas aizstāvēšanas variet tikt šantažēti no šādu organizāciju pārstāvjiem, ja nu viņi pēkšņi izdomā, ka par maz viņu darbs maksāja un pieprasīs lielāku summu, pretējā gadījumā draudot paziņot augstkolai īsto autoru! Es nerunāju par konkrētu organizāciju, bet kopumā par šo biznesu! Rakstiet paši savus diplomdarbus!

V VladIat 28.04.2015

nu tas ir pilnigs psc kungi blegj

R ri4y 28.04.2015

Jāvārās uz tādiem mediķiem, juristiem, banku darboņiem, kas neprot bakalaura darbu uzrakstīt un pēc tam ieņems augstos amatus vai pat strādās kaut kur un neko nezinās, jo redz paši izglītību nav ieguvuši, bet to ir nopirkuši. Ja vajag iemācīšu dzīves jēgu par 200 eiro! no 5 konsultācijām.

R Rakstu 28.04.2015

Aaaa, nerakstiet muļķības! Neviens bakalaura vai maģistra darbu rakstītājs BEZ IEMESLA nekur nekādus datus nenopludina, bet iemesls ir tikai viens - nenorēķināšanās par pakalpojumiem. Turklāt cik nav precedentu, kad nekaunīgi studenti mēģina dabūt darbu pa lēto vai vispār par velti - piemēram, šantažējot ar VID (tikai aizmirst, ka 90% no mums oficiāli ir saimnieciskās darbības veicēji), melojot, ka atskaitīti vai atskaitījušies un darbs vairs nav vajadzīgs, melojot, ka nav naudas, un nākas meklēt caur paziņām, kas bieži ir godīgāki nekā pasūtītājs, pat šantažējot ar kaut kādiem mistiskiem likumu pantiem, protams, savā neveiksmīgā interpretācijā. Baidot, ka izplatīs tādu informāciju, ka nebūs neviena klienta (tikai aizmirst, ka mūsu reitingus neveido atsevišķi neadekvāti klienti, bet paveiktā darba kvalitāte). Turklāt ne jau Žanna Jorofejeva publicēja šo sūdzību. Kā mežā sauc, tā atskan, Tagad par nemaksātāju Diānu gadiem varēs lasīt gan pasniedzēji, gan potenciālie darba devēji, gan naudas aizdevēji.

A aaaaaaaaaaaaaaa 28.04.2015

Es nevienu nebaidu! man vispār nav daļas gar to vai kādam uzrakstīja darbu vai nē! Izteicu tikai savu viedokli par šo situāciju! Ja jau netiekt piekopta prakse publicēt klientu vārdus vai uzvārdus, jo stingri tiek ievērota personu konfidencionalitāte, tad arī nav jāpublicē. Stipri šaubos, ka darba vadītāji iemet sūdzības katru studentu, kas raksta darbu, lai lasītu atsaukmes par viņu. Toties arī par Žannu varēs lasīt, ka viņa ir negodīga! Tomēr, jāsaprot, ka šīs lapas sūzības nav nekā vērtas, jo katrs var par jebkuru uzrakstīt, arī aizskarts bijušais par savu bijušo! Kā arī, jāsaprot, ka plaģiāts ir tad, ja tiek iesniegts darbs, ko nav rakstījusi persona. Ja šajā gadījumā darbs nekur nav ticis iesniegts, nav arī izdarīts nekāds pārkāpums!

R Rakstu 28.04.2015

, , Konfidencialitāte" - tā pareizi rakstās šis vārds! :D
Un salīdzinājums nekorekts. Salīdzināt darba vadītāju ar darba rakstītāju. Pirmkārt, darba vadītāja darbu apmaksā augstskola, kāpēc lai viņi sūdzētos par studentiem? Neklausa darba vadītāju - viņu problēma, izgāzīs savu diplomdarbu. Bet darba rakstītājam ar pasūtītāju ir izpildītāja - klienta attiecības. Un ko dara ar klientu, kas nemaksā? Pareizi, liek šajā sūdzību lapā. Jo cunftes kolēģi ir jābrīdina.
Ja šajā gadījumā darbs nekur nav ticis iesniegts, nav arī izdarīts nekāds pārkāpums! - IR GAN, arī neizdevies nozieguma mēģinājums ir likumpārkāpums :D

A aaaaaaaaaaaaaaa 28.04.2015

, , Konfidencialitāte" - tā pareizi rakstās šis vārds! To Jūs variet aizrādīt bakmagdarrbi, jo no viņa teksta nokopēju frāzi: Mēs nepiekopjam tadu praksi publicēt klientu vārdus vai uzvārdus, jo stingri tiek ievērota personu konfidencionalitāte, bet šādi klaji apmelojumi nevar palikt bez atbildes. Varbūt viņi ņems vērā Jūsu ieteikumu par pareizrakstību, varbūt variet pieteiksties koriģēt viņu rakstītos darbus! =)
Man jau kļūst interesanti- nosauciet konkrētu KL pantu, kas reglamentē, ka nopirkt bakalura darbu, vispār jebkuru šāda veida darbu ir NN?! Nevajag izplūst diskusijās, demagoģijās, bet konkrētu KL pantu, un konkrētā NN sastāvu šajā gadījumā, proti, darba nopirkšanā, Ar nepacietību gaidīšu! Citādāk izskatās, ka Jūs tāpat kā klienti tukši draud ar Vidu, Jūs draudiet ar likumpārkāpumu!

B bakmagdarrbi 28.04.2015

aaaaa-- Laikam Jūs esiet viens no tiem cilvēkiem, kas izmanto tādu Opciju kā copy paste variants visās dzīves situācijās, jo pats neko lādzīgu un sakarigu nevar uzrakstīt.
Vai mēģinat izbraukt ar savu neveiksmīgo tekstu uz citu cilveku gramatiskajām kļūdām? Kārtējais cilvēks, kas pierāda, ka neprot uzņemties atbildibu, bet meklē vainu citos. AAA - Jums laiks apgūt ka pareizi citēt cita cilvēka tekstu, bet ne jau par to ir raksts. Cilvēks, kas publicēja šo sūdzību ir zināms 100%, ja nebūtu zināms, netiktu publicētas konkrētas personas vārds u.t.t. Ja cilvēki pilda savas saistības, tad nekādas problēmas nekad nav bijušas. Klientam jāpilda savas uzņemtās saistības un Raktītājam savas un viss būs kā vajag.

J janiss.berzinss3 28.04.2015

Nezinu par konkrēto personu - Bet ziemā ar bakmagdarbiem sadarbojos un nebija nekādu problēmu, izpildīju savas saistibas, viņi izpildīja savas saistības, bet cik sapratu, ka viņi Tur daudz tie rakstitāji, kas apvienojušies. Recenzijā dabūju 7, satikos ar Kārli un iedevu viņam vēl viskija pudeli. Paldies viņiem. Vēl mani kolēģi sadarbojas ar viņiem, divi draugi un abiem arī nav nekādas problēmas bijušas. Neviens manu vārdu un citus vārdus nav nekur publicējis, jo savas saistības pildiju kā sarunajām un nemēģināju kādu apčakarēt vai kaut ko dabūt par mazāku summu. Un man gluži neinteresēja, kas rakstra darbu, kas saņem ...mani interesēja tikai viens -REZULTĀTS, kas interesē visus klientus. Paldies Jums, tā turpiniet, nepieciešami tādi cilvēki, kas gatavi palīdzet.

Tie, kas raksta, ka esam idioti, atvainojiet mani, pats varēju uzrakstīt darbu, bet tas nav savienojams ar darbu, laiku un ģimeni, a tvainojiet mani, Ne jau pasūtītais darbs liecina par personību, bet gan tās DARBi.

R Rakstu 28.04.2015

Pirmkārt, aaaa, korektors vajadzīgs tev pašam - ļoti daudz gramatikas kļūdu. Otrkārt, Krimināllikums reglamentē pilnīgi citus aspektus, nevis civiltiesiskās attiecības. Bet ja pētīt KL - tur tāda panta nav, tātad nav arī nozieguma sastāva. Pārkāpums tiek veikts attiecībā pret augstskolu, jo students, zinot par plaģiāta aizliegumu, apzināti pērk darbu, savukār t darba rakstītājs veic pasūtījumu, un ko kāds ar to dara tālāk - izmanto kā paraugu savam darbam, iesniedz augstskolā vai pakar uz nagliņas - tā tālāk nav darba rakstītāja atbildība. Bet vārds publicēts tikai pēc tam, kad autore veica nekorektas darbības, kā atbildes reakcija. Vai tiešām darba rakstītājiem būtu jāpacieš viss kaut kādu mistisku, , potenciālo klientu" dēļ?

A aaaaaaaaaaaaaaa 29.04.2015

bakmagdarrbi es nevienu nevainoju, tikai pateicu, no kurienes paņēmu konkrēto vārdu. Un Jūs esiet kārtējais cilvēks, kas nemāk atrsināt domstarpības ar konkrēto cilvēku divatā, bet izliekat to visu publiskai apsriešanai, laikam cerot, ka par Jums iestāsies citi cilvēki. Laiks saprast, ka pašam ir jaatrisina savas problēmas ar klientiem, nevis izlikt to visu publiskii! Ne es, ne mani draugi vai paziņas noteikti neizmantosim Jūsu pakalpojumus.
janiss.berzinss3 šādas organizācijas palīdz apčakarēt augskolu, nevis palīdz studentiem! Visu var savienot ar ģimeni, darbu utt. Vajag to tikai gribēt! Vajaga pārvarēt šķēršļus, nevis mukt no tiem, nogrūžot uz citiem! Un arī spēja uzrakstīt diplomdarbu liecina par cilvēku. Un vai tiešām esiet pārliecināts, ka arī pēc gada Jūsu dati nekur netiks nopludināti?
Rakstu Jūs uzrakstījāt man atbildi uz frāzi, ka Ja šajā gadījumā darbs nekur nav ticis iesniegts, nav arī izdarīts nekāds pārkāpums! - IR GAN, arī neizdevies nozieguma mēģinājums ir likumpārkāpums :D No tā ir secināms, ka Jūs domājiet, ka tas ir pārkāpums KL izpratnē, jo tikai KL reglamentē noziegumus. =) Tad Jūs rakstiet par civiltiesiskām attiecībām! Un kāda var būt atbildība par mēģinājumu izdarīt civiltiesisku pārkāpumu?! Nekāda! Tiešām, pasūtītājs pasūta darbu un ar to darbu var darīt ko grib, arī izmantot lasīšanai tualetē utt. Kamēr darbs nav nekur iesniegts, nav noticis pārkāpums. Un nevar runāt par plaģiātu, jo pasūtītājs nevienā brīdī to neuzdeva kā savu! Bet Jūs ar tādām frāzēm par neizdevušos nozieguma mēģinājumu šajā gadījumā, tikai pierādiet to, ka Jums īsti nav atbilstošu zināšanu tiesību zinātnē. Ceru, ka arī nerakstiet darbus tiesību zinātnē, jo tad nav brīnums, ka studenti pēdējā brīdī atsakās no atsūtītā darba!

V VladIat 29.04.2015

nu tas ir pilnigs psc kungi

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes