www.sudzibas.lv Z/S Birzmaļi Darbs ir, naudas nav

Z/S Birzmaļi - Darbs ir, naudas nav

Cienijamie, topošie Z/S Birzmaļi darbinieki...padomājiet par to ko jūs šajā firmā gribat sasniegt. Ja jūs gribat darbu, tad tā vieta nav slikta, bet ja gribat arī algu par to, meklējiet ko citu!!!

Komentāri (8)

B Birzmaļu darbinieks 18.03.2014

Ja jau esi tik drosmīgs, tad ko tad tu nepublisko savu īsto vārdu???? (mīkstais, kas dir... tikai aiz muguras)...

B birmaludarbinieks 19.03.2014

Taisnība ir tam, kas ievietojis sūdzību, nevis tas, kas komentē! Padomājiet taču vienreiz paši!

2 2005 bz 29.05.2014

Kafe Birzmali pattiesais staasts...Milie cilveeki neiesaku Jums apmeklet so iestadi...Un stradat taja ir pilnigs neprats...Darba devejs ir nekrietns cilveeks kas apzog darbiniekus un drizuma to visu paradis ari televiizijaa...Esat uzmanigi no sis iestades nelaujat sevi krapt...

N Niks 44 03.06.2014

Nevajag jau nomelnot Birzmaļus, tā ir pagaidām vislabākā iestāde, kur var garšīgi paēst..Ja kādam darbiniekam ir bijušas problēmas ar darbu, lai meklē, kur glaudīs viņam galviņu, , nevienam tagad nav viegli..Patiesībā tur strādā ļoti jauka komanda...
Patstāvīgais klients

I Ieklausies 28.04.2015

Kā klientam, iestāde "Birzmaļi" ir vienkārši lieliska. Var garšīgi paēst par samērā lētām naudiņām.
Bet kā darbiniekam? Tās ir šausmas. Pirmkārt, Tev ir jādara 4 cilvēku darbs. Tas ir - bārmeņa, viesmīļa, trauku mazgātāja un apkopēja. Lielākā alga ir 300 eiro. Un esi noskrējies kā suns.
Pirmās 2 nedēļas man nemaksāja, jo apgalvoja ka esmu māceklis, tāpēc tā ir. Kā arī naudu laiž gar kasi. Un par to nepatikšanas var sanākt tieši bāra meitenēm, tā saucamajām, nevis vadītājai.

T tikaicilveks 12.05.2015

Pirmkārt, ja divas nedēļas biji kā māceklis, tad jau neprati strādāt.Jo māceklim ir tikai trīs dienas laiks lai apgūtu savu darba vietu, ja protams tu zini uz kādu amatu esi CV iesniedzis. Viesmīlīši Jūs esat aizmirsuši arī pierēķināt savas dzeramnaudas, un to cik Jūs viņas nopelniet ir atkarīgs tikai no viesmīlības un sirsnības.Ja mani pretīgi apkalpo nekad neatstāju dzeramnaudas.
kādas viesmīles ir tagad kafejnīcā, tādas nav nekad bijušas.Slinkas, nelaipnas, ''pārgurušas'' no mob.spaidīšanas. bārs galīgi aizaudzis.
Otrkārt, kurā mazā kafejnīcā viesmīle dara tikai viesmīles darbu?Ja nepatīk tur strādāt, tad tur nevienu netur.Un ja nemāki visu norunāt uzreiz pie pārrunām, tad arī visu mūžu būsi neapmierināta ar darba devējiem.
Man patīk tur strādāt un esmu apmierināta ar savu algu, jo es strādāju nevis čīkstu:)

R resnais007 14.08.2015

Birzmaļos ar algas izmaksām galīgi čābīgi .

D darbinieks007 15.08.2015

Es šajā firmā jau strādāju vairāk kā desmit gadus, daru savu darbu ar pilnu atbildību un samasāts ir bijis vienmēr! Cik dienas vai mēnešus ir nostrādājuši šie neapmierinātie "profesionāļi"ar pamatskolas izgītību, kuru vietā ir bijis regulāri jāpārdara darbs. Ja esi slinks nejēga, tad visi darba devēji ir slikti.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes