www.sudzibas.lv Visdari Viesu Sēta ļoti slikta ēdiena kvalitāte

www.visdari.lv - ļoti slikta ēdiena kvalitāte

Mīļie cilvēki...nekad nepasūtat saviesīgus vakarus šajā tā saucamajā Viesu namā. Saimnieks apkrāps tikai tā...uzklājot galdus, kuros neatradīsiet gandrīz neko no viņa iepriekš piedāvātajām ēdienkartēm...ēdiens un dzēriens ļoti nekvalitatīvs, negaršīgs un visai apšaubāmas izcelsmes...mūsu kolektīvam, kas to apciemoja kuplā skaitā, vakars bija sabojāts...Vairs nekad tur neiegriezīsimies

I

Komentāri (9)

L liiga 14.12.2010

Es tur arī vienreiz pusdienoju, vairāk gan negribu, bia ļoti negaršīgi :(

J 16.12.2010

tur tā jau ir no pašiem pirmssākumiem-spēj sabojāt pat viselementārāko ēdienu.

R Renārs 21.12.2010

Nejauši biju pasen iebraucis - gandrīz noindēja. Tagad braucot katru reizi garām sākās grēmas. Šie laikam ēdienu sastāvdaļas no Getliņu bomžiem pa lēto iepērk :DDDD
Bet tas ir klasisks stāsts par to kā zivs pūst no galvas...

R Raimonds 22.12.2010

Nu nezinu, mūsu kolektīvs jau vairākus gadus rīko Jaungada pasākumus "'Visdaros"', arī šogad.Viss ļoti garšīgs un daudz .Par to, ka uz galda nebūtu tas par ko vienojāmies, vispār nevar teikt.Ēdienkarti saskaņojām abas puses parakstīja un viss bija uz galda.
PRIECĪGUS UN GAIŠUS VISIEM ZIEMASSVĒTKUS!

A alla 22.12.2010

Ja toze zakazivala svoj jubilej, i ostalas o4en dovol'na . Moim gostjam o4en ponravilos ka4estvo i obsluzivanie .

V vents 23.12.2010

Klientam vienmēr taisnība, bet šoreiz īpašs gadījums mani nosauca par krāpnieku.Tādēļ nolēmu pakomentēt.
Trīs pirmos komentārus komentēt netaissos jo atpazinu "'draugu'' un atlaisto darbinieku stilu, vismaz divos komentāros.
Par saviesīgo vakaru:
Sākās ar to, ka iedevu telpas par brīvu, līdz noteiktam laikam.Nu policistiem mazas algas OK.Galds bija saskaņots un abousēji parakstīts un pasākuma laikā nebija nekādu pretenziju par to, ka kas trūktu un nevarēja būt.Par ēdiena garšu: kāpēc tad praktiski viss bija noēsts, ja bija nezināmas izcelsmes un negaršīgs.Dzērieni no mums bija glāze šampanieša u morsa, pārējo lielo daudzumu jūs ņēmāt paši.Ja vakars bija tā neizdevies, kāpēc tā ievilkās, pāri norunātajam laikam.Tur arī problēma, jo pieprasīju par papildus nakts 2 stundām piemaksu.Paskaidrojot, ka darbiniekiem sanāks nakts darbs un taxis jāapmaksā.Tas droši vien tā aizvainoja, ka žults bija tā jāizlej.Domājiet gaišas domas, jo nāk taču ZIEMASSVĒTKI.

D dian4ikk 16.01.2011

Mes tur svinejam bernina gadinu.Tas bija briesmigi.Uz galda gandriz neka nebija un viss kas bija, tas bija loti negarsigs.Un apkalposana briesmiga.Nekad tur neko nesviniet!!!

E Ezar 15.08.2011

Был в этом заведении больше суток(июль 2008 г.), очень понравилось!!!Еда была хороша, особенно свинная рулька с хреном. Нас обслуживали хорошо, номера чистые и уютные(брали люкс и полулюкс), единственный минус так это вода в номере пахнет сероводородом.

T Tomass 21.12.2011

Котлеты пахнут помоями, из кухни в зал слышны "переговоры" с матерщиной, повариха не на кухне, а в баре торчит, следит, как клиенты реагируют на её варево. Жуткая багадельня! Не понравилось!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes