www.sudzibas.lv Inbox.lv INBOX.LV man iztirija pastkastiti!

Inbox.lv - INBOX.LV man iztirija pastkastiti!

Vienu ritu pieceļos, gribu paskatīties savu e-pastu, bet tur parāda ka manu e-pastu "apkalpo"! Nu neko, lai jau! Ieeju vēlāk a tur man vairs nav nevienas vēstules! Lietotājvārdi, paroles, visa svarīgā informācija vienkārši tu-tū! Zvanu uz viņu norādīto tehnisko problēmu tālruni - a tur neviens neceļ! Z.B. kā viņi tā var? Stulbais INBOX.LV

A

Komentāri (9)

MacBeton 13.07.2008

Ja tu lieto bezmaksas variantu tad par ko tu suudzies? Vinji teu sniedz superiigu kvalitatiivu pakalpojumu BEZ MAKSAS! Nu noshkjiida kaads disks, nu un? Tapeec vajag tureet mailus nevis tikai webaa bet arii maajas uz sava kompja. Nokonfigureet Outlook express taa ka vinsjh savaac visus mailus iznjemot peedeejo meenesi. taa lai peedeejais meenesis ir arii uz servera. Vienkaarshaak nekaa sheit raxtiit suudziibu.

J juris 18.07.2008

LOL, pats INBOX nekad tev neko neizdzeesiis. Vinjiem ir BACKUPi, ja kaut kas noiet griistee. sorry, bet pats laikam kaut ko ne taa izdariiji (nepareizi nokonfigureets epasta klients utml.)

I imants 19.09.2008

Atveriet inbox.lv

L leila 19.09.2008

tagad vsp jau 3 stundas nevar atvert inbox.lv

L Liene 17.10.2008

Man ar tā bija, ka vienreiz iegāju savā inboxa un skat vispār nekādu vestuļu. Ar sāku domāt, ka inbox vainīgs, bet kad sāku domāt atcerējos, ka biju internet klubā printēju dažus dok. no meila un acīmredzot aizmirsu aizvērt un kāds "labais samarietis" vienkārši paņēma un visu izdzēsa, man vēl paveicās jo nevienam no adrešu grāmatiņā ierastītajiem paziņām, draugiem un kolēģiem nebija aizsūtītas manā vārdā kaut kādas tizlas vēstules. Tākā padomā iespējams tu arī lietoji savu inboxu kaut kur ārpus mājām vai darba un aizmirsi aizvērt prom ejot!!!

V valentina 16.01.2010

man apnicis, kan nevaru ieiet inbox.lv

H Hugo Djego 16.01.2010

Tag jau uz tvnet tā blondīne aicina ;)

J janis 24.07.2010

kas sodien notiek ar inbox.lv

M mario 24.07.2010

Inbox .lv samij xudshij !!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes