www.sudzibas.lv Vivus atrie krediti

Vivus.lv - atrie krediti

Runajot par atrajiem kreditiem interneta, nekad neiesaku aiznemties kompanija Vivus.lv. Ljoti augsti % maksajumi, pirms laika samaksajot aiznemuma summu, rekins netiek dzests - uznemums turpina aprekinat procentus, aizbildinoties ar faktu, ka summa nav ienakusi uznemuma konta laika. Par to klients netiek nekadi informets - uznemums ne piezvana, ne atsuta epastu par notikusho.
Kad atveru savu profilu, lai parliecinatos, vai viss tiesham ir kartiba un ieraudziju, ka mans rekins veljoprojam ir aktivs un tiek tikai rekinati %, sazinajos ar Vivus.lv darbinieci, kas neizradija ne mazako interesi notikushaja, tikai noteica, ka ir megjinats sazinaties - nez kada veida, jo nav bijushi ne zvani, ne epasti, ne vestules :D Reali mans rekins nedeljas laika ir tikai palielinajies, kaut gan dzivoju ar domu, ka viss ir nomaksats un kartiba...

L

Komentāri (8)

S Sonya 11.03.2011

Jūs vienmēr varat uzrādīt čeku par maksājumu

E Endijs 14.03.2011

Labdien!

Mana sadarbība ar šo kompāniju ir pilnīgi pretēja. Sanāca samaksāt ātrāk nekā grafiks un pat tos % noņēma mazākus. Ļ oti savādi ka diviem dažādiem cilvēkiem ir ilnīgi pretēja pieredze par šo pakalpojumu ar šo kompāniju. Varbūt tas ir dēļ dažādiem uzņēmuma darbiniekiem, bet sistēma ta viena... hmm

V Vadims 16.03.2011

Pilnīgi piekrītu Snya. Ja esat laicīgi apmaksājusi rēķinu, tad vienkārši pierādiet to un visi sodi tiks dzēsti. Savādāk nevar būt, jo to strikti kontrolē PTAC. Turpretim, ja Jūs izdomājām, kaut kādu savu atmaksas sistēmu, tad nevar vainot uzņēmumu par to, ka Jūs nemaksājat pēc grafika un iedomājaties, ka viss ir kārtība.

K karina 12.04.2011

neticu tam ko jus uzrakstijat vivus.lv ir pats labaakaijs kredits kur var panemt...
tur pat dod ar visu kreditvesturi...:)

A avene 26.04.2011

man ar ir pozitīva pieredze ar vivus.lv
viens no labākajiem ātrajiem kredītiem.

L Lāsma 07.05.2011

Mana pieredze, izvēlējos šo Aidevēju zemo procentu dēļ, reģistrējos mājas lapā, taču reģistrācija nebija veikta pilnīgi, neapstiprināju konta numuru, jo pārdomāju aizņemties. Vēlējos dzēst savus datus un arī profilu, taču tādas iespējas nav. Sazinoties ar uzņēmumu, noskaidrots, ka datus nedzēš, bet uzglabā statistikai. Sanāk manu personas datu pārkāpums, darījums nav noticis, līgums noslēgts netika, taču datus viņi dzēst atsakās, motivējot ar līguma apsurdiem līguma punktiem. Tas ir pārkāpums. Tāpēc rūpīgi padomājiet pirms nododat savus personas datus!

T tamara 29.09.2011

Самая демократичная кредитная фирма! никто не хотел раньше разбивать полученный кредит на сроки, удобные клиенту, а Vivus -рискнул. Клиент может выбрать нужную форму оплаты. В связи с трудными обстоятельствами все члены моей семьи пользуются услугами этой фирмы...Думаю, что человек, написавший эту статью, не совсем разобрался в правилах..в конце-концов - встаньте и съезиде на фирму, разберитесь что и как...никто еще за это не был наказан

M Mamba 11.11.2011

Man ir slikta pieredze ar šo kompāniju, jo negrib nākt pretī saviem klientiem, mana situācija tāda, ka kādus 9mēn.atpakaļ paņēmu pirmo kredītu uz 6mēn.un bez problēmām un bez kavējumiem atdevu neskatoties uz lielajiem % un tad man viņi piedāvāja ka varu ņemt atkal bet jau lielāku summu.Nu te man savajadzējās dzīvokļa remontam paņēmu uz mēnesi zinot ka nākošmēnes vīrs atbrauks no ārzemēm un bez problēmā atdos, bet notikās tas, ka viņš atbrauca bet viņam tā arī algu neizmaksāja tagat par to cīnamies un gaidam, bet tagat pienācis tas brīdis ka vajag maksāt to kredītu un nav naudas it nemaz knapi dzīvošanai pietiek jo pati paliku bez darba un parādos līdz ausīm un viirs tiko iekārtojies darbā lv, līdz ar to nesanāk visu uzreiz nomaksat kā bijām plānojuši un es ar VIVUS>LV sazinājos lai kko sarunātu piem.to summu sadalīt uz gadu, bet viņi atteicās sakot ka grafiks bij sastādīts tad nomaksajiet pagarināšanas maksu 35Ls bet jau saskrējuši procenti apmēram pie 2, 50Ls dienā ja man summa bij kopā ar viņu procentiem 270Ls tad tagat būs pie 400Ls tik tapēc ka nevaru nomaksāt to pagarināšanu katru mēnesi un no tā, tā summa nedzēšas tu vnk tādā veidā atliec to maksājumu uz mēnesi. Un pretī man nenāk ar grafika maiņu, izskatās ka gaida kad summa lielāka izaugs.Tagat man nekas cits neatliek kā gaidīt kad viņi mani iesūdzēs tiesā, jo citas izejas neredzu.ES NEVIENAM NEIESAKU TĀ IEBERZTIES, JO MĒS NEVIENS NEKAD NEZINAM KAS BŪS RĪT!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes