www.sudzibas.lv Vidzemes Slimnīca Nekorekta izturēšanās pret pacientu

Vidzemes sl.uzņemšanas nodaļa - Nekorekta izturēšanās pret pacientu

Š.g.24.02.ap pl.16.10-16.25braucu uz Valmieras uzņemšanu pēc palīdzības.Reģistratūrā pajautāju,kas pieņem no traumatologiem,uz ko bij laipna atbilde,ka pieņem dr.Freimanis.Pēc palīdzības griezos,jo ļoti sāpēja kr.celis.Abos jau pa divām reizēm operēts menisks.Sāpēja jau 2ned.Dakteris par manu veselības stāvokli šajā jautājumā ir kompetents jau sen,pats operējis,u.c.manip.veicis man.Jau nopriecājos,ka tikšu skaidrībā,kas un kā kolīdz satikšu dakteri.Meitene no reģistratūras palūdza uzgaidit,jo uzņemšanā pacientu nebija un dr.Freimanis uz vietas nebija.Pēc brīža no pretēja kabineta iznāca kundze,kas sāka uzdot visādus jautājumus;vai bij trauma,ja ne tad jāpirakstās pie daktera ambulatori ,šeit pieņem tikai akūtos utt,.tas ir maksas pakalpojums.Biju gatava maksāt un uz visu,lai tikai tiktu skaidrībā un sāpes rimtos.....Kā jau noprotat,no mūsu slavenās uzņemšanas saņēmu tikai pārmetumus,kā rezultātā dakteri pat par maksu neatsauca uz uzņemšanu.Kad jutu,ka man pacietības mērs ir pilns,laipni pateicu visu ko domāju un zinu par uzņemšanas nod.Valmierā.Kā mediķi būdami var ar tādu attieksmi strādāt ar cilvēkiem,un nepalīdz pat ja ļoti sāp cilvēkam???Es negāju meklēt palīdzību aiz neko darīt...Esmu ļoti vīlusies medicīnas darbiniecē,kas pret cilvēku tā var rīkoties.Prom ejot ar sāpēm un vīlusies,kundzei ieteicu pamācīties no kolēģiem Stradiņa uzņemšanas nodaļā.Redzēju savām acīm kā strādā mediķi-komandā.Super!Celis sāp,pie daktera pat par maksu uz uzņemšanu nav vērts griezties.Ambulatori tieku tikai 18.03.14,Turklāt darbs uz kājām.To kundziti gan atcerēšos ilgi...Ar šo nekas vel nebeidzas!Tāda attieksme strādājot ar pacientiem,nedrikst būt.Protams pateicos par man veltito laipnību.Ar cieņu vīlusies paciente!

Komentāri (3)

L Lelle Bez Matiem 26.02.2014

Kāpēc tu uzskati, ka dakterim - par maksu vai bez - jāskrien pie katra pacienta kurš pēkšņi sadomājis atnākt? Ja viņš atrodas savā darba vietā un darba laikā, visticamāk ka viņam pietiek aizņemtības, ko veltīt esošajiem pacientiem, un viņš nepametīs kādu pacientu vai operāciju pusratā tikai tāpēc, lai apskatītu tavu celi. Tāpēc ir izdomāta tāda lieta kā pieraksts! Un kā jau tev reģistratūrā paskaidroja, tad bez pieraksta vai nosūtījuma, apkalpo tikai tos, kam kāda akūta vajadzība.
Ja sāpes nevari paciest, uz laiku kamēr gaidi pierakstu, vari iet pie ģimenes ārsta, kurš izrakstīs pretsāpju zāles vai iedos slimības lapu! Vai arī meklē kādu privātklīniku, kur ārsti pieņems dažu dienu laikā.

L ligucis-rudens 02.03.2014

Tad kad dakteris dežurē uzņemšanā, tad viņam pašam pieņemšana nav un viņš ir mans ārstējošais ārsts šajā jautājumā, tāpec biju priecīga, ka viņam tajā brīdi bija jāstrādā uzņemšanā.Neprasiju nevienam pie sevis skriet.Es arī biju pie slimnīcas vadības un to medmāsu atlaidīs vai sodīs, jo tā pret pacientiem izturēties nedrīkst.Valmierā nav tādu privātklīniku.Jūsu komentārs ir neloģisks.(Un pieklājīgi cilvēki, ja nezin otra vecumu uzrunā uz Jūs nevis uz Tu.

L ligucis-rudens 02.03.2014

Kamēr ar Jums nekas tāds nav noticis, Jūs mani nekad nesapratīsiet.Kā jau pieminēju sveši cilvēki ir jāuzrunā uz Jūs un ar lielo sākumburtu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes