www.sudzibas.lv Hīrons slikti ārsti

Veterinārā Klīnika Hīrons - slikti ārsti

Par vēlu uzzināju, ka uz šo klīniku nedrīkst vest savus mīluļus, ja nu vienīgi uz iemidzināšanu, jo tas ir vienīgais, ko te māk darīt. Savu kucēnu te zaudējām tīri aiz to, ka daktere neveica normālu ārstēšanu. Jebkurā citā normālā klīnikā kucēns būtu glābts, tikai ne Hīronā.
Ja vēl kādreiz saņemsimies un paņemsim kucēnu, tad gan vairs nekad mūžā manas kājas vairs šai klīnikā nebūs. Bet mirušā kucēna nāve lai paliek uz dakteres sirdsapziņas.

K

Komentāri (7)

K Kristīne 17.08.2008

Tikai nevajag! Vienkārši visticamāk esi kašķīga vecene. Uz turieni esmu vedusi savu suni un ved citi. Ja var palīdzēt, tad palīdz. Ej mācies pati par veterinārārstu un tad varēsi turēt kaut 10 krančus, pati ārstēt un vainot sevi, ja nevarēs glābt.

M Monika 09.09.2008

Varbūt mani arī nosauks par kašķīgu veceni, bet... Aizvedām izkastrēt runci un pēc 2 dienām kaķis mājās nomira. Runčuks bija jauns, spēcīgs un veselīgs dzīvnieks. Un kastrācija jau nu nav tā sarežģītākā operācija. Kā savādāk to nosaukt, ja ne par nolaidību no ārstu puses. Tagad paņēmām jaunu kaķu puiku, bet uz Zvaigznāju gatves klīniku gan vairs nevedīsim, lai gan tā atrodas ļoti tuvu mūsu mājai. Jauno kaķi paņēmām ar visiem dokumentiem no ļoti laba kaķu kluba "Felimūrs'' un tur mūs arī brīdināja, ka uz šo klīniku lai neiet un klubā jau nu cilvēki strādā gadiem un viņiem ir informācija, kur var vest un kur kategoriski nē.

ī Īriss 19.03.2012

Ja es to būtu zinājusi pirms savu kaķīti vedu uz turieni, bet diemžēl tagad tik varu brīdināt citus - pirms dodaties uz kādu klīniku par kuru neko neziniet pameklējiet info gan netā gan starp pazīstamiem.Tas ir tik skumīgi, ja nākas zaudēt mīluli dēļ tādiem ārstiem, kam nemaz nevajadzētu tādiem būt :(

Ausainītis 19.03.2012

Nabaga mincītis! Nav joka lieta izdzīvot pēc brīvā lidojuma no sestā stāva!

Y Yane 06.11.2012

На 100% согласна, что в эту клинику нельзя вести любимцев. приблизительно полгода назад пришла туда с котом лечить от ушного клеща. Мало того, что выписывая лекарство, врач не поинтересовалась какой возраст у животного (ему было 18 лет), так она ещё и выписала лекарство для собак. после употребления данного лекарства, коту стало резко плохо. я обратилась в круглосуточную клинику на Тейке, где кота удалось откачать. Врач была в ужасе от состояния кота и от выписанного лекарства. в итоге, из-за некомпетентности врача клиники Хиронс, я выложила за лечение кота 150лс, а самое ужасное, это то, что неправильное лекарство очень сильно подорвало его здоровье! Ни в коем случае не ведите в эту клинику своих животных!!

M megucis84 24.04.2014

tikai nevajaga manu suni izglaba 2 reizes no naves.

L Laimdota Safronova 21.02.2016

Es vedu savu jurascucinu... man patika atieksme...jo vinu izmekleja un speja palidzet...loti ceru ka tur neks vairak pizitivi cikveku ar saviem miluliem...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes