www.sudzibas.lv Valeo Atsauksme Lienes Palmbahas

Valeo - Atsauksme Lienes Palmbahas

Viņa ir ļoti labs ārsts.Viņa izārstēja manus bērnus un mani.Es lepojos ka Latvijā vēl ir palikuši tādi ārsti.Citiem ārstiem ir jāņem no viņas piemērs.Viņa ar bērniem ir ļoti mīļa.

A

Komentāri (6)

P ppp 20.12.2012

Viņa ar bērniem ir ļoti mīļa?????? XAXA

P Personas viedoklis 15.04.2013

Nu, Palmbaha jau nu gan nekad nav bijusi pret saviem mazajiem pacientiem mīļa!

M Mārele 01.12.2014

Es teikšu PALDIES dakterei L. Palmbahai par palīdzību un ka veiksmīgi izārstēja manu dēlu. Un ne vienu reizi vien. Daktere redzēja uzraiz slimības cēloni un to veiksmīgi izārstēja, ko starpcitu, neredzēja, jau kuro reizi, paša ģimenes ārsts!!!
Es no sirds ieteiktu šo dakteri, jo viņa ir profesionāla un tieša savā nozarē ( protams, kas daudziem nav pa prātam, ja pretī nesmaida un glaimo to kā nav, bet saka pa taisno skarbo realitāti).
Pateicoties dakterei, mans bērns ir atkal vesels!!! Mārīte

M Marta2 05.04.2018

Ja māte ir inkvizīcijas piekritēja, tad droši vien Palbaha ir savā vietā.

J Juris 29.11.2018

Mūsu dēlēnam ir seši gadi. Esam dr. Lienes Palmbahas pacienti jau 5 gadus. Ir bijušas ļoti nopietnas saslimšanas ar iespējamām komplikācijām, no kurām mūs ir glābusi dakterīte. Mūsu visa mazā ģimenīte vēlas izteikt vislielāko pateicību dr. Lienei Palmbahai par viņas profesionalitāti un attieksmi. Dakterītei vēlam turpināt darboties viņas profesijā, jo viņa ir un būs vienīgā, kurai mēs uzticam mūsu dēlēna veselību. LIELS PALDIES!
Ar cieņu Ričards un vecāki.

J Jevgenijs 05.03.2019

Если вам плевать на свое здоровье и отношение к себе, то этот Быдлодоктор для вас!
Благо Liene Palmbaha это не единственный доктор в Риге.
С недавнего времени обитает в Плявниеках на Сахарова 3А.
Не обрашайте внимания на позитивные отзывы - она их пишет сама.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes