www.sudzibas.lv Upīša Pasāža Neatdod drošības naudu

Upīša Pasāža - Neatdod drošības naudu

Nekad mūžā neīrējiet dzīvokli Upīša Pasāžā!!!
Iemaksāju drošības naudu par dzīvokli, parakstīju līgumu un tās pašas dienas laikā namu pārvalde atteicās pildīt līguma punktus par solītajiem labiekārtojumiem dzīvoklī. Tagad jau piekto darba dienu sēžu un gaidu drošības naudu atpakaļ, bet pārvaldnieks Jānis Zirnis tikai saka, ka cerams "TUVĀKAJĀ LAIKĀ" nauda būs kontā! Cerams!!! Līgums pat netika parakstīts no abām pusēm, bet es nevaru iemaksāt citā vietā drošības naudu, jo Valdes loceklis Valdis Lauskis un Pārvaldnieks Jānis Zirnis nevar izmaksāt MANU iemaksāto naudu!

E

Komentāri (4)

. ....kl 23.09.2009

Parakstīju līgumu... līgums netika paraakstīts... iemaksāt cita vietā drošibas naudu...
Pats vai pati saprati, ko esi uzrakstījis(-usi)???? Bezsakarīgs, nesaprotams texts.

Mamma 23.09.2009

Taisniba ir par to kantori, mani ari apcakareja ka mazo eziti- un iemaksu neatdeva. Baigi tizli jutos ka tada stulba lauke pilseta. Tagad ja ko vajag censhos tais glumos kantorishos degunu nebazt, bet pate visu interneta atrodu.

H Harijs Ķoķis 08.07.2010

Un vēl kas, tagad (08.07.2010) 'Marijas ielai 16 ir atvienots siltais ūdens par nemaksāšanu. Itkā Rīgas Siltums, bet skaidrs ka iedzīvotāji pamet šo namu, jo loģiski, ka apkures laikā siltums arī netiks pieslēgts. Laipni lūdzam šeit īret!! LOL.

I Imants 10.10.2011

Mums te izskatās ka briest tiesas darbi ar šo kantori :)

Cilvēki tiek muļķoti apzināti.
Katrā ziņā- cilvēki - neļaujiet sevi čakarēt.

Un neīrējiet tur dzīvokļus, jo pagalmos pa naktīm bļaustās visādi pederasti - bet pašvaldībnieki, protams, jāsauc pašam :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes