www.sudzibas.lv Torņakalna veterinārā klīnika veterinārās prakses pārkāpums

Torņakalna veterinārā klīnika - veterinārās prakses pārkāpums

17.02.15. pēc 16.00 Vērsāmies Torņakalna klīnikā pie daktera Mūrnieka ar sūdzībām par sunīša veselību, minot, ka sunim ir traucēta urinācija. Veterinārsts atteicās suni iztaustīt un lika tūdaļ noņemt pašiem urīna analīzes, nosūtīšanai uz klīniskajiem izmeklējumiem uz ZI "BIOR" (zināju, ka šādiem izmeklējumiem urīns ir derīgs tikai 2-4 stundas, savukārt iestādē, uz kuru teicās nosūtīt analīzes ārsts, darba laiks ir beidzies un testēšanu varētu uzsākt tikai nākamajā rītā, kad paraugs vairs nebūtu derīgs izmeklējumiem). Kad palūdzām, vai tomēr mūs nevarētu pieņemt, lai līdz rītam, kad varētu nodot analīzes suni vismaz iztaustītu, lai pārliecinātos, vai sunim nav prostata, ārsts tikai pasmējās, ka suņiem tādas nevar būt. Pēc ārsta atteikuma sniegt palīdzību devāmies uz citu klīniku, kur kompetents ārsts sunītim konstatēja prostatu, turklāt uz vietas veica analīzes.

S

Komentāri (3)

B Brastecol 19.02.2015

WOW, konstatēja prostātu! Vai jābūt ārstam obligāti, lai saprastu, ka normālam neoperētam vīriešu kārtas sunim prostāta vienmēr ir jau no dzimšanas un konstatēt to dzīves gaitā nav vērts? Sigita, tu tiešām esi pamuļķe un domā, ka dzīvajā orgānismā pēkšņi dzīves gaitā var izaugt kāds jauns dziedzeris, kurš bāzes komplektācijā dzimšanās brīdī nebija? Nebaidies, ka tev pēkšņi prostāta ataugs?

A Aniway 19.02.2015

Rakstīts pilnīgs fufels, tāda sajūta, kā cilvēks ir kaut ko dzirdējis, bet no tā saprašanas vairāk nepalika. Ļoti "patīkams klients", kuru var uzskrūvēt uz visām iespējamiem analīzēm par prostātu un citiem orgāniem, lai tik maksā, jo tāpat sajēgas pilna nulle. Žēl tāda situācijā tikai dzīvnieciņu, bet diemžēl ne viņi izvēlas sev saimnieku.

P pola3 01.04.2015

brastecol! izksaktas, ka lasitprasme ir uz nulles.prostata tev smadzenes nav iesprudusi?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes