www.sudzibas.lv Teriva SAOS Negodīgs bizness

AtrisinātaTeriva SAOS - Negodīgs bizness

Kādu laiku atpakaļ iegādājos dzelzbetona izstrādājumus no kompānijas TERIVA SAOS SIA. Kaut kāds Oskars Ostrovskis tur esot komercdirektors, kurš tur visu arī fīrē.
Pirmkārt: man prasīja veikt 100% priekšapmaksu. Viņu uzņēmums ir jauns un juridiskā adrese vispār kaut kur Davgavpils rajonā. Kad rēķinu apmaksāju - solīja nedēļas laikā atvest preci. Pagāja divas nedēļas . Es sāku jau bažīties vai nēesmu piekrāpts. Pēc neskaitāmiem zvaniem un solījumiem no TERIVA SAOS komercdirektora puses ar piecu nedēļu nokavēšanos man tos dzelzsbetona izstrādājumus atveda.
Otrkart: nekāda piegāde arī nav par brīvu. Jums pašiem par visu vēl jāpiemaksā. Un ja atteikšos maksāt - sūdzēšot tiesā iekša.
Treškārt: viņi uz telefona zvaniem atbild tikai ja zvana no jauniem nummuriem kā jauni klienti. Pēc tam sazvanīt gandrīz neiespējami.
Ceturtkārt: betona konstrukcijas diezgan sliktas kvalitātes. Partijā ir brāķi, bloki neprecīzi, drūp. Baigi jāslīpē lai vispār varētu izmantot.

Un vispār - labāk aizbrauciet uz Leišiem paši. Vismaz redzēsiet preci uz vietas.

Sūdzība veiksmīgi atrisināta juris49 06.01.2016

J

Komentāri (3)

T teriva.saos 14.03.2014

Pilnībā nepiekrītam šai sūdzībai, jo tā nav taisnība. Piegāde ir bezmaksas Rīgas apkārtnē, arī sludinājumā rakstīts, ka uz attāliem reģioniem piegāde papildus saskaņojama. Nav nozīmes, kur ir firmas juridiskā adrese, galvenais, ka klienti netiek piekrāpri un ka strādājam ar klientiem visā Latvijā.
Prece ir kvalitatīva, atbilst Eiropas Savienības normām, klienti ir apmierināti, atsevišķos gadījumos, ja transportēšanas laikā tiekj bojāta prece, tā uzreiz ir jāfiksē transportēšanas dokumentos, piedaloties šoferim.

Klients vārdā Juris mums vispār nebija, sanāk, ka šo nepamatoto sūdzību ievietoja kāda anonīma persona bez pierādījumiem. Pat, ja kaut kas tāds būtu, ar šo personu nav neiespējams sazināties, lai varētu atrisināt kādu radušos konfliktu par labu klientam.

D dadzitis 10.06.2014

Pilnībā piekrītu "juris49" rakstītajam, viss iepriekš aprakstītais sakrīt ar manu gadījumu, kad prece ar milzu zvanīšanos un piepūli un pa daļām, ne visa uzreiz, tika piegādāta turpat mēnesi vēlāk nekā norunātais piegādes laiks. Bija arī visādas piemaksas, kas vēl un vēl saistītas ar piegādi.
O.Ostrovskis norāda cilvēku ar kuru jāsazinās saistībā ar jautājumiem par piegādi, ar kuru tiek norunāts, ka mašīna ir 10-15 tonnu smaga un ar manipulatoru. Kad beidzot pienāk ilgi gaidītais piegādes brīdis, man zvana šoferis un saka, ka nevarot objektā iebraukt- jo transports, ar kuru ir atvesta krava ir lielā fūre un bez manipulatora. Rezultātā krava man tiek izkrauta piebraucamā ceļa galā ar traktoru, ko mistiski uz ātro MAN izdodas sarunāt (par ko arī pati maksāju) un tad pa vienai paletei vadāta pa 800m garo piebraucamo ceļu uz objektu- normālas papildus izmaksas!!!
Ja "teriva.saos" komentārā minēts, ka kaut kas fiksējams piegādes brīdī, piedaloties šoferim, tad teikšu- tādi papīri vēl joprojām nav redzēti.

N Noobix 26.05.2015

Pilniba piekritu, plus vel nepiegadaaja visu preci. Uzmeta uz 1000 Ls. Prece, kura tika piegadata, bija ar lielu nokavesanos un ari pa dalam. Tullit saksu tiesvedibu, lai piedzitu paradu (jau pagajushi 5 gadi, ka shis nav nokartojis paradsaistibas.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes