www.sudzibas.lv Tele2 Tele2 Internets

Tele2 - Tele2 Internets

Nevienam neiesaku TELE2 modema internetu...pirmo laiku,kad noslēdzām līgumu internets bija tīri normāls.. bet tagad, pats slēdzās ārā ,raustās, neiet kādu laiku, par ātrumu es vispār šokā- download 0.44 MB/s upload 0.22 mb/s
TAS IR INERNETS? man mobilajā telefonā okartes internets ātrāk iet!! Zvanīju, sūdzējos, visu vainu novēla uz pārslogotu tīklu utml , BET 3 NAKTĪ ??? IR PĀRSLOGOTS TĪKLS???? :D kurā vietā !!!
pietam pateica,ka manā dzīvošanas vietā tas ir normāls ātrums - viņi kas, ņirgājās par mani. man šeit 3 - 5 km un tele2 tornis...
98 % pārklājums visā LV skaitās, nu tad sanāk, ka tie 2 % pie manis nav pārklājuma..
es šokā !!!
šo mēnesi samaksāšu un lauzīšu līgumu..
tā vien gribās pc aizmest pret sienu dēļ tāda interneta :D :///

L

Komentāri (3)

M Matra Marta 28.03.2018

Nu vajag izveleties pareizos operatorus lai nau tadas problemas gan ar sakariem ,gan ar internetu!pagaidam Lmt ir viss optimalais variants(ta nau reklama),cena bus lielaka bet pakalpojumi kvalitativak..

A Arturs 01.04.2018

Nekas labs nav ar to LMT, lūdzu nemaldiniet cilvēkus. Šobrīd torrent rada ātrumu 120kB/s, YouTube 1080p ir sapnis, jo pārsvarā ir 480p. Zonas nav, dzīvojot 3km no Rīgas. Bite internets arī ūds, tik līdz sasniedz 100GB, internets pazūd kā tāds. Pēdējais kas palika ir Tele2, bet reāli gaidu kad Lattelecom ievilks optiku mūsu ciematā.

Z Zelta Gunārs 02.03.2022

Es tagad eju cauri šim procesam. Laužu līgumu ar Tele2, jo galvenais iemesls tam ir nespēja nodrošināt līgumā noteiktos kvalitātes nosacījumus. Tele2 tam iebilst, un piemēro 171€ sodu. Vērsīšos pie jurista, un vajadzības gadījumā PTAC.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes