www.sudzibas.lv TechPoint Ne izmaksa sms pakalpojumus un ne atbild uz jautajumiem

TechPoint - Ne izmaksa sms pakalpojumus un ne atbild uz jautajumiem

Ne izmaksa sms pakalpojumus un ne atbild uz jautajumiem kontaktos.

S

Komentāri (4)

D ddoser 07.02.2011

Jā es arī sāku aptvert to ka man pašam arī ir tāda pati situācija ar techpoint.lv uz telefonzvaniem neatbild un arīdzen ar izmaksu nujau vairāk kā nedēļu ir sabremzēts !

Godājamie klienti un techpoint.lv lietotāji uzmanieties lūdzu raksties te lai varam zināt ko tālāk iesākt meklēt alternatīvas vai nemeklēt jo šitāda attieksme pret klientiem nav pieņemama...

A aaaaaaaa 18.05.2011

es jau kādu mēnesi cenšos viņus sazvanīt, telefonu nekad neceļ, skype neatbild. sms izmaksas jau kādu laiku nav bijušas

A antigarmtech 30.05.2011

Jā techpoint diemžēl ir krāpnieki manus 700 neizmaksā [slēpt]@ līguma nav tāpēc neko nevaru iesākt :( . Tāpat arī lasīju gign kad viņš neatdod vairāķums klientiem serveru kastes kas ir klientu īpašums un neveic izmaksas. Interesants tipiņš. Cik man zināms techpoint ir īpasnieks ar vienu citu ir nodibinājis jaunu firmu inteco.lv tākā esiet uzmanīgi, jo tur būs tas pats jo tas cilveks cenšās mazgāties kad nav artūra bet ieraksti uzņēmuma datos ir fakts un arī adreses ir vienādas uzņēmuma. Kā arī vairākas sakritības ko esmu dzirdējos no vairākiem cilvekiem 50% spēļu īpasnieki apstiprina kad tur ir Artūrs tākā neiesaku. Pats aizgāju pie citiem sms sniedzējiem un jau saņēmu savu sapelnīto naudiņu ;) (mm)

I Irinairina 26.07.2014

Pilnigi nepiekritu. Nekadam Arturam nav nekadas saistibas ar Inteco.lv. Apskatieties Lursofta, Inteco.lv ir viens ipasnieks.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes