www.sudzibas.lv Swedbank neatgriež iemaksāto naudu bankomātā

Swedbank - neatgriež iemaksāto naudu bankomātā

varbuut veel kaadam ir taa gadiijies, ka iemaksaajot swedbankas automaataa attieciigu summu, bet shis maita neko neuzliek uz kartes, tikai paraada, ka kljuume bankomaataa un atpakalj naudu maita arii nedod!!uzrakstiiju pretenziju, bet man atdeva tikai 2/3 no summas!!! :(((banka atsuutiija vienkaarshu veestuli, ka inkasaacijas rezultaataa bija taads paarpalikums un viss...man ir riebums pret valsts iekārtu, jo šajā gadījumā man neviens nevar palīdzēt...forši, jo tagad mēnesi būšu bez naudas..:))))kam tas pie mums intresē???

E

Komentāri (11)

K Katt23 16.06.2010

Drausmīgi pilnībā saprotu jūs. Varbūt tas kas ņema to naudu no automāta ielicis ķešā, Es nekad neatstāju naudu kontā tikko viņa tiek ieskaitita tā uzreiz izņemu vissu summu un turu mājās, jo mums bieži neiet automāti pat dienām ilgi.

Z Zane 16.06.2010

Var mēģināt vērsties Finanšu un kapitāla tirgus komisijā, kas uzrauga banku darbību vai arī Patērētāju tiesību aizsardzības centrā.

Z zaiza 16.06.2010

kā tad, Katt23 - droši turi mājās zeķē visu savu naudu, un vēl adresīti uzraksti, lai vieglāk atrast!

K Katt23 16.06.2010

Tieši tā turu mājās. Negribu būt ne no viena atkarīga.
Dzīvoju mazpilsētā un man ir gadījies aizejot uz aptieku man pasaka ka kartes šodien nedarbojas bet man svētdienā nav citas aptiekas kas darbojas un skaidras naudas ar nebija bet tas (sūda ) automāts redziet ir tukš un naudu atvedīs tik pirmdien tad nu ej un raudi ka nauda ir bet zāles nopirkt nevari. Tā ir mana pieredze:(

M maris 16.06.2010

Man vienreiz bija sitads gadijums parex automata, tulit pat uzrakstiju parex banka iesniegumu, vini izskatiija un naudu atgrieza.

A aleksa 16.06.2010

njā, man arī tā gadījās, bet toreiz visu naudu atpakaļ pēc pāris dienām dabuju, varbūt tiešām jāmēģina rīkoties kā Zane ieteica.

H harijs 16.06.2010

Ar kuvaldometru nomērīt, un bliezt!

C caalis 20.06.2010

Traki gan

A ad12343556436 27.09.2014

MAINIET BANKU!!! KO JUS VEEL GAIDIET????

C cubina 17.05.2015

Man tiesi tada pati situacija bija sodien Dobeles filiales bankomata norija vissu naudu bet uz kartes neko neuzskatija sazinajos ar banku un tagad jagaida inkasacija pilnigi riebjas jasledz nost konts un jasak uzticeties latvijas pastan

N nelaime 06.12.2017

Swedbank jau trīs nedēļas neatgriež un neieskaita kontā naudu kuru bankomats " norija" , telefoniski solīja atrisināt divu nedēļu laikā, klātienē , ka atrisinās līdz 4.12. , joprojām nekā! Bankas klerks man sejā pasaka, ka bankomāts redz nav atpazinis naudu, tātad viltota ... pirms iemaksājiet naudu swedbank bankas atomātos , apdomājiet labi, varat palikt bez naudas uz ilgu laiku, iespējams, ka pataisīs Jūs par zagļiem un naudas viltotājiem !

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes