www.sudzibas.lv Styleweb.lv Nepabeigta web lapa

AtrisinātaStyleweb.lv - Nepabeigta web lapa

Cilvēki lūdzu uzmanieties no šīs internet lapas piedāvātiem pakalpojumiem (styleweb.lv) , nekādā gadijumā nemaksājiet naudu pirms nav pabeigts jūsu web projekts, lai vai kādus variantus viņš jums piedāvātu (līgumus, vienošanās un t. T)
cilvēks runā skaisti un gari, bet - kad saņem naudu un jāsāk strādāt pazūd.

Sūdzība veiksmīgi atrisināta Sudzibas.lv Admin 20.02.2017

Uzņēmuma Styleweb.lv pārstāvji vairākas reizes mēģināja sazināties ar sūdzības autoru, lai atrisināt augstāk minēto situāciju. Visi mēģinājumi tika ignorēti, līdz ar to, sūdzība tiek atzīta par atrisinātu.

A

Komentāri (13)

Q QWE 26.01.2011

Andrej: šiem copy-paste meistariem var dzīvi nedaudz saduļķot pasūdzoties Apple.com mājaslapā par zagtu bildi no viņu weba. ;)
Tas principā jau liecina par super augstu līmeni, uzbliezt sava weba galviņu no sveša www uzšaujot ekrānšāviņu. Bravo, veči! :)
Par to, ka viņu, kā nopietnu mājas lapu izstrādātāju, webs darbojas uz Wordpress, nemaz nav vērts izteikties.

V v3 17.02.2011

Palasot vispār sūdzības.lv portālu, bieži vien konkurenti nomelno viens otru, nepatiesi izklāstot viedokli. Pirmais, jau kam es nevaru piekrist ir tas, ka šīs sūdzības autors, nekur nav pieminējis kāds projekts tika veidots, kad tas tika veidots, ar ko tika slēgts līgums, un vēl citu nianšu, ko var zināt tikai patiešām reāls klients, kam kaut kas nav paticis pakalpojumu sniedzēja darbībā.

Paskatoties viņu mājas lapu, paveiktos darbus, neliecinātu par to, ka viņiem patīk uzņemties darbus, ko nevar pacelt, ja jau viņiem uzticās Latvijas labākās web aģentūras.

Un vispār, Qwe viedoklim nevar piekrist, tagad pārsvarā internetā gandrīz 2 - 3 mājas lapa tiek veidota uz wordpress bāzes, līdz ar to, vai tad tas ir kāds noziegums?

Tēmas autoram, ja kaut kas nav apmierinājis vienmēr var griesties pie pakalpojumu sniedzēja un risināt visus strīdus, kas radušies, pretēji ja strīdu nav iespējams risināt, iespēja griesties atbildīgās instancēs, kas visu izvērtē un izskata.

G Gatis 17.02.2011

Pilnībā piekrītu iepriekšējam komentāram, daudzi šajā sūdu bedres portālā atrodas nepamatoti. Negodīgi konkurenti nomelno un portāla administrācija pilnīgi nepievērš tam uzmanību

A Andrejs 18.02.2011

Man gan šķiet tas bija reāls klients nevis konkurents http://www.notepad.lv/8904/kas-grib-darbu/?sid=2837974c7f3c36086a36dc08bc6d724d
Kā sacīt jāsaka, par kļūdām jāmaksā

J Jevgēnijs 18.02.2011

Jau krietnu laiku esmu pazīstams ar kantora vadītāju, pašam ir bijusi sadarbība ar minēto vietni. Viens no retajiem cilvēkiem, ar kuru nekad nerodas nekādas naudas aizķeršanās, viss tiek izpildīts laicīgi un korekti. Manuprāt, dotā sūdzība ir pilnībā nepamatota, un balstās uz dotā cilvēka nezināšanu un nesaprašanu.

S styleweb 18.02.2011

Bet vai tad notepad.lv tēma tas viss nebija izklāstīts? Šeit neredzu nekur mūsu vainu. Kas tika prasīts tika izdarīts, un ja no klienta sākas šāda attieksme:

Bet protams jo ilgāk vilki gumiju, jo vairākas prasības bija, tas tikai ir normāli.

Kur šeit ir loģika mīļie cilvēki. Ja klients pats liek klāt prasības, saprotams nāk klāt izstrādes laiks, un atkal klients saka, ja klāt nāk izstrādes laiks, tad atkal būs klāt jaunas lietas.

Par darbu tika sarunāts 50 Ls, uzdevumi bija šādi, uzlabot esošo menu, uzlabot, nevis izveidot pa jaunu ar visiem moduļiem un pārējām lietām, kur pats klients beigās saka, noklonējiet menu no citas lapas, kas nebija runāts. Otrais bija izveidot slaideri sākuma lapā, tas tika izdarīts, un neviena vārda netika teikts, ka slaiderim ir jābūt caur administrācijas paneli vadāmam, ja gribēja vadāmu, vajadzēja teikt sākumā tad arī mēs būtu izstrādājuši attiecīgo moduli, kā arī cena būtu par to bijusi lielāka. Tika prasīts arī novērst un uzlabot dažus sīkumus, saveidot lapas footeri, samainīt krāsas, pārlikt blokus, tas arī tika darīts.

Neaizmirsīsim arī to, ka ar klientu tika regulāri komunicēts par esošām lietām, un jau laikus tika brīdināts, ka mēs nebūsim sasniedzami, sakarā ar izbraukšanu no Latvijas un darbus varēsim turpināt pēc 2 nedēļām. Nebija nekādu iebildumu. Beigās nododot mājas lapas uzlabojumus, nebija nekādu iebildumu, pēc 2 nedēļām viņš saka, ka uz IE viņam nav apaļas maliņas uz menu, bet saprotams, kā gan mēs varam to zināt, ka viņam vajag apaļas, bez CSS3 lietām, par ko tad arī aizsākas viss šis lielais, bezjēdzīgais kašķis.

Lūk arī gala rezultāts ar tiem uzlabojumiem: http://ticnetshop.com/

Kā jau pats personīgi esmu minējis, ka šādi klienti ir jebkuram izstrādātājam, kādam kas nepatīk, kāds speciāli aiz dabas meklē kašķi.

Un tad kad klientu apmāca, stāsta viņam caur skype, palīdz arī citās lietās, jautājumos, tad viss ir labi un skaisti.

Kā jau daudzi ir izteikušies, normāli domājoši cilvēki šādi nerīkojās.

Arī šis darbs nekādā veidā nebija saistīts ar styleweb vai SIA, bet gan konkurētais cilvēks bija vairāk kā paziņa, kas iepazīsts internetā, un ar ko regulāri tika uzturēti draudzīgi kontakti. Laikam jau cilvēks no sevis daudz iedomājās, tēlot soģi un tirgot ķīniešu tehniku. :)

Piedodiet visi, kam bija jālasa ši attaisnojošā runa, visu detalizētāku izklāstu par šo attiecīgo situāciju variet arī izlasīt šeit:

http://www.notepad.lv/8904/kas-grib-darbu/

V v3 18.02.2011

Apskatoties http://ticnetshop.com/ mājas lapu, pats šīs sūdzības autors (droši vien lapas īpašnieks) nav ievērojis open source izmantošanas tiesības, respektīvi ir nozadzis izstrādājumu un tagad cenšas vainu meklēt kaut kur citur. Šeit izpaužās tipiska latviešu daba, noriet citus, bet pats esi tas svētais.

S styleweb.lv 19.02.2011

www.styleweb.lv kauns fuuuu, kauns, kauns, kauns vari atmāzēties cik gribi rezūltāti ir redzami .

Z zigis 08.04.2011

Varbūt Jānis Donis beigs rakstīt par savu kaktu firmu rakstīt slavinošus vārdus ar komentāriem zem itkā citiem vārdiem. Visus šos slavinājuma komentārus ir rakstījis viens un tas pats cilvēks, šī "Styleweb" SIA īpašnieks Jānis Donis.

Kā tad Jūs tik ļoti strādājiet ar šīm lielajām firmām? Konkrēti tā ir tikai viena firma nevis vairākas kā miniet. Jūs tikai sagrieziet dizainu un viss. Tas ir tāpat kā mazgāt auto rūpnīcā grīdas un teikt, ka es ražoju mašīnas.

Kurai normālai firmai apstājas darbs, ja viens cilvēks aizbrauc uz ārzemēm? Tikai un vienīgi riktīgam lauku kantorim, kur īpašnieks un apkopēja ir vienā personā un firma ir kaut kādā Liepājas dzīvoklī, kur arī šis pats "firmas" īpašnieks dzīvo, guļ un d*rš.

Nekā nebija, Jūs ražojiet s*dus! Nevienam šito firmu neiesaku. Jānis Donis ir krāpnieks un vari atkal te nerakstīt slavinošus vārdus un komentārus norādīt citu nickname vai vārdu!

J Jānis 11.05.2011

Vispār vislabākais variants ir samaksāt kādam gudrītim no vidusskolas, lai mājas lapu uztaisītu. Būs daudz lētāk. Un ja vēl paveiksies un būs cilvēks ar atbildības sajūtu, tad būs arī vēl kvalitatīvāk. Vienmēr tikai tā esmu darījis. Vai arī otrs variants - web.mycompany.lv. Tikai viņi ne visiem piedāvājumiem piekrīt, jo tikai super tehnoloģiski projekti interesējot - toties, ja paņem, tad gandrīz par velti man vienu lapu uztaisīja un tiešām kvalitatīvi.

S styleweb 18.05.2011

Laikam jau atkal kādam biznesā neveicas, un sākas citu nomelnošana. Ja Zigis nav izglītots, un nezin ko mēs daram, kas ir mūsu klienti, kur mēs atrodamies, tad tā ir viņu problēma. Reāli izdomāti fakti, kā piemērs, ka nemaz tāds SIA styleweb nav. Paskaties kaut vai uzņēmumu reģistrā. Nākošais, es bieži internetā cilvēkiem atdzeļu pretī (aka notepad.lv, tur man daudz nīdēju), un tad nu aizvainotās dvēselītes, nāk šeit un sūdzās par izdomātām lietām, lai tikai atdzeltu pretī. Smieklīgi.

P.S. Tiklīdz atliek kaut kur palikt sludinājumus, tā sarodās visādi konkurentiņi, kas cenšas viens otru nomelnot. Varbūt man ar sākt izdomāt visādas "interesantas lietas" par katru Latvijas IT kompāniju? Droši vien, ka par katru uzņēmumu šo to varētu sarakstīt, bet kam tas ir vajadzīgs?

Šie nav nekādi attaisnojošie raksti, vai slavināšana, bet ja kāds gudrelis stāsta izdomātus faktus, tad nekas cits neatliek, kā iejaukties.

Lūk arī šeit parādās tas, kāpēc mēs nestrādājam ar maziem klientiem, kuri grib visu par sviestmaizi, un pēc tam, kad pasakam, kad stop, paredzētais budžets ir par īsu, vai viss ir izdarīts, sākas šādas lietas. Ar maziem vien tik šāda ķēpa sanāk.

G Gatis 31.05.2019

Pilnīgi piekrītu Andrejam. Šim uzņēmumam - Styleweb.lv un tā vadītājam Jānim Donim, notiekti nevar uzticēties.

Publicēju savu saskarsmi ar šo PROJEKTA VADĪTĀJU JĀNO DONI ATSEVIŠĶI.

Šeit ir links ar manu pieredzi - https://www.sudzibas.lv/styleweblv-un-janis-donis-loti-slikts-serviss-c569962

S styleweb 21.07.2019

Sūdzība atrisināta.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes