www.sudzibas.lv Spice "Čipolino" Vadības attieksme pret darbiniekiem.

Spice "Čipolino" - Vadības attieksme pret darbiniekiem.

Spices lielveikalā var dabūt jebkuru darbu, tikai jāuzraksta sūdzība informācijas daļā par to darba vietu kura jums interesē.
Tādu attieksmi kādu izrāda Čipolīno vadība pret saviem darbiniekiem nav normāla. Interesanti kā viņi vērtē savu darbinieku attieksmi pret uzdoto darbu. Ja kolektīvā strāda vairāki cilvēki maiņa, bet reāli preces pārdod daži. Čipolino vadība pamatojoties uz klienta sūdzību, bet neiedziļinoties tajā atlaiž cilvēku no darba. Bet reāli tam klientam ar veikala darbinieku konflikta situācija nav bijusi. Sanāk ka pēc šadas situācijas jebkura cilvēka uzrakstītas sūdzības Spices informācijā var būt par pamatu jebkura Spices darbinieka momentālai atlaišanai. Sanāk tā, ka mēs varam iet uz Spici un rakstīt sūdzības par darbiniekiem, un sudzību rakstītājam būs darbs. JA JUMS NAV DARBA, EJIET UZ SPICI UN NEAIZMIRSTIET UZRAKSTĪT SŪDZĪBU INFORMĀCIJAS DAĻĀ.

J

Komentāri (10)

N Normunds 13.10.2009

Nav bez vainas vainīgo!!!

L Liene 17.10.2009

viena pagale nekad nedeg

L laila 17.10.2009

Bet Dacei R. ari vajag padomat vai tiesam pati pie ta nebija vainiga, ka vinju atlaida, nejau klients rakstis sudzibu tapat vien, aiz neko darit, vel jo vairak lai darbu vinjas vieta dabutu-tas jau sak palikt smiekligi!

Z Zinataja 29.06.2010

Es esmu pirkusi preces vairakos Cipolino veikalos, tapec varu salidzinat. Nu tik nelaipnas pardevejas kaa Spice nav ne viena cita veikala un izteikti vareja redzet ka cilveki ar riebumu izturas pret savu darbu - kaut gan musu pirkums bija samera liels - tuvu 100 Ls. Sudzibu jau par ko nebija rakstit, bet visiem iesaku - neejiet uz Spici iepirkties. Ejiet citur.

E e 24.09.2010

Principā visos Čipolīno veikalos ar pārdevejiem ir problēmas. Īpaši gan gribeju izcelt Alfas veikala darbinieces - nelaipnas (ne labdien, ne uzredzēšanos, pat ne paldies par pirkumu!!??), izvilināt smaidu laikam varētu tikai ar koku..
Spicē - pēdējo reizi redzēju ka cilvēki cenšas... (ka nesanāk - tas jau cits stāsts).

E evil28x 15.05.2011

Man ari nepatik Čipollino veikalas tradajošaijs personals, nevar ne palidzet, ieteikt nevar ari, bijam iegajuši Alfa jaunajam gadam davanu apskaities mazajiem, paludzam izstastit par ratiniem un dažam rotaļlietam bet mums vispar ar tadu pretigumu pastastija, loti isi un atri ka neko esapratam un ar to viss ari beidzas, ka aizgajam uz citu veikalu

K Kristine 15.05.2011

Ja juus tikai zinaatu kaada ir Cipolino prieksnieciba, tad saprastu kaapeec taas nabaga paardeveejas nesmaida un ar riebumu izturas pret darbu.Kur tas redzeetas ka sievieteem jaaskruuvee gultas, vai tad taadam darbam nevareetu noliigt kaadu viirieti?Dari ko dariidams, Vienmeer ir slikti un ja tu centies un nostraadaa tur vairaak par 1, 5 gadu, tad tu noteikti esi zagle un tevi atlaiz, jo taa jau nevar buut ka vienaa vietaa var nostraadaaat tik ilgi, tikai taapeec ka apmierina kolektiivs, tev darbs ir tuvu maajaam, vai kaada cita liidziiga iemesla deel.Nee tas stulbais leitis nem un atlaiz, jo vinam liekas ka visi ir zagli.Vispaar tas Cipolino ir baigaa miskaste.Neiesaku tur iepirkties un kur nu veel straadaat.

K kviina 15.05.2011

Liepājā, gan varu teikt, ir labas un smaidīgas pārdevējas. Pirku bērnam stumjamo ritenīti, visu sīki paskaidroja (tas gan bija pirms diviem gadiem), bet cik redzu, tad pārdevējas ir tās pašas, kas tad. Pirkums bija pie Ls30, un pārdevēja ieteica neizmest pirkuma čeku, jo sakrājot tos Ls60 vērtībā, varot dabūt klienta karti. Diemžēl čeks palika pie vecmāmiņas un tika izmests. Bet šad un tad vēl iepērkamies šajā veikalā (pārsvarā, ja vajadzīga dāvana kādam mazajam no dēla draugiem).

K Kristine 16.05.2011

Protams ka Liepaajaa paardeveejas taa neterorizee kaa Riigaa, itseviski Alfaa.Liepaaja jau ir taalu, un uz turieni nevar dienaa 100 reizes aizbraukt.Vistrakaak jau ir Alfaa, jo ofiss ir 5min attaalumaa un visi prieksnieki un menedzeri brauc uz Alfu pusdienot un peec darba iepirkties.Pats boss veel Sotkaa pa diivaaniem leekaaja, lai tikai caur skatlogu vareetu ieraudziit ko paardeveejas dara.Briiziem liekas ka tai ofissa straadaa nevis ar tirdznieciibu saistiiti cilveeki, bet FIB agenti.Vairaak vajadzeetu padomaat par piedaavaato precu kvalitaati, nevis terorizeet paardeveejas.

K Kristine 05.12.2011

Pati strādāju Alfā Čipolino un varu tikai piekrist Jūsu komentāriem. Atnākot strādāt, kolektīvs nelaipns. Apmācības man nebija nekādas- pašai jātiek galā, kā māki un no kolektīva ļoti maza atsaucība. Ļoti negatīva gaisotne un ne vien no kolektīva, bet arī no pircējiem. Diemžēl pircēji izgāž savas negatīvās emocijas uz pārdevējām un ir grūti visu dienu tā strādāt. Centos būt cik pozitīva, cik vien varēju, jo ļoti patika tur strādāt, bet diemžēl saspringtie grafiki, attieksme no pircējiem un kolektīva var sagraut pozitīvo garu! Vēl viena ļoti būtiska nianse ir tā, ka tik tiešām no ofisa ir pretīga attieksme.. Nāca `slepenie` pircēji, kuri bija no ofisa un pārbaudīja pārdevējas kompitenci utt. Tas ir stresaini, ja katru reizi, kad ir jāstrādā nāk pircēji, pēta tavu vārdu, jautā muļķīgus jautājumus, kuri nav pārdevējas kompitencē un beigās vēl nosoda. Nav viegli, lūdzu saprotat arī pārdevējas! Ja gaisotne būtu daudz pozitīvāka un nepiespiestāka noteikti vēl strādātu tur :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes