Šķesteri - negaršīgi

Atceļā no Valmieras iebraucu pusdienās. Atmosfēra kā bēru mielastā- pat Tv nav ieslēgts, absolūts, nomācošs klusums, pat mušu sīkšana nav dzirdama:)
Apkalpošana laipna, bet viesmīle vai nu nemāk, vai nevēlas apieties ar kases aparātu- čeku par pirkumu neizsita ne man, ne nākošajam apmeklētājam. Interesanti vai tā ir personāla, vai kafejnīcas vadības iniciatīva?
Par pašām pusdienām- neko tik švaku sen nebiju redzējis... Frikadēļu zupa= ūdens ar pāris gaļas bumbiņām; "karbonāde"=plānāka par kredītkarti:)
Nekad nevienam Šķesterus apmeklēt neieteikšu, ja nu vienīgi VID inspektoram...

H

Komentāri (4)

L Lienee 11.04.2012

Tikai nevajag, katru nedēļu braucu uz Valmieru un pacelam iebraucu tajā kafejnīca, viss ir garšigs, man piemēram patīk klusumā ēst, tāpec tikai tur arī pusdienoju. tas nau nekāds bārs vai bordelis. es ar neesmu dzirdejis nevienu mušas sikšanu, jo tādās vietās mušas vienkārši nav un nevar būt, tu ēzeli...

Ausainītis 11.04.2012

Kas ir "frikadēles"? Es zinu vienīgi dēles!

V vaine 31.07.2014

laikam jau Liene un Ausainītis paši ir tās ēstuves īpašnieki, ka te aizstāv to kūti kur cūkas tik var ēdināt,
jajau saimnieki nejēdz nomazgāt pat galda piederumus, kuri burtiski līp, tad par visu pārējo nemaz nav vērts runāt un jā, mušas tur tagad ir un dzīvo pa galdiem, tā ir cūku kūts ne kafejnīca, viņi jau vienreiz ir bankrotējuši un nu laikam lai sagrabinātu kādu centu, taupa uz visu, pat uz mazgāšanas līdzekļiem

Ausainītis 31.07.2014

Zinu tikai vienas tautības pārstāvjus, kuriem viss līp pie nagiem, arī galda piederumi, jo smukāki, jo labāk pielīp!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes