www.sudzibas.lv SIS TMK ortheo matracis

SIS TMK - ortheo matracis

Ja kādreiz bija StudioZ. tagad SIA TMK.Izplata tos pašus matračus par lielu naudu,vēl piebilst,ka EUR 200 ir jau ar atlaidi,tā matracis maksa EUR 540.Izmēginot matraci 10 dienas neizjutu ne mazāko efektu,kā man aprakstija "superīgas
īpasibas".Un tad tikai sākās problēmas,kad piezvaniju uz firmu un vēlējos atteikties no matrača,sakās atrunāšana,pat piesolija kontā EUR40 ieskaitīt.Kad es nekādi nebiju pierunājama,teica padomās un atzvanīs.Zvanu nesagaidot,zvaniju pati ,sākas atkal kaut kādi murgi,teicu,ka līguma ir rakstīts ,ka 14 dienu laikā,varu atgriezt,uz ko atbildēja vediet,kaut gan pirms soija,gan piegādāt,gan paņemt par velti.

S

Komentāri (6)

_ _Sabīne 15.04.2014

Kā JŪS šo situāciju atrisinājāt?? arī man tuvs cilvēks ir šādā situācijā nokļuvis!!!

L LENA111 21.04.2014

Nekādā gadījumā neiesaistieties ar šo firmu...
Nespēsiet atteikties no piedāvātās preces...tā ir cilveku šmaukšana.Atradīsies 101 iemesls, lai prece paliktu pie jums.

L LENA111 21.04.2014

Tur jau tā lieta, ka nekā...Viņi pat neklausās ko es saku.Labi apmācīti spečuki...

R RuditeLiepina 25.04.2014

Man arī tā pati problēma, jau mēnesi gaidu, kad kurjers atbrauks un savāks matraci. Uzrakstīju atsevišķu sūdzību par ortheo med matraci un Studio Z (tā firma man ir līgumā).

D Dolce 07.05.2014

Visi, kas nav apmierināti ar saviem matračiem tiek laipni gaidīti www.erti.lv - mēs palīdzēsim Jums piemeklēt atbilstošāko matraci un nepārmaksāt!

A Avoti 22.05.2014

Vai kāds nezina šīs firmas tel., jo nu jau ir pazudusi, matraci 14 dienu laikā nesavāca un tagad pazudusi, neiesaistieties ar šo firmu un VIRSMATRACIS nav nekāds

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes