www.sudzibas.lv SIA Triāls Attieksme pret cilvēkiem

SIA Triāls - Attieksme pret cilvēkiem

Labdien, īsumā situācija ir šāda. 2006.g bija noslēgts sadarbības līgums ar SIA Triāls par produkcijas piegādi veikalos. Darba gaitā bijām spiesti iegādāties līzingā jaunas automašīnas, jo tās kuras iegādājāmies no SIA Triāls bija ļoti nolietotas. Līgums bija noslēgts beztermiņa, bet ja viena no pusēm grib to lauzt, par to ir rakstiskā veidā jābrīdina trīs mēneši iepriekš. SIA Triāls atrada izdevīgāku sev variantu, un vienā jaukā marta vakarā vienkārši piezvana un saka, ka no rītdienas mēs Jums darbu vairāk nedosim. Super vai ne? Kur trīs mēneši iepriekš? Līgumam nav nekādas nozīmes. Bet otrs ir tas, ka SIA Triāls nav norēķinājies par viņiem sniegtiem pakalpojumiem. Jau ir pagājuši trī mēneši. Katru dienu tiek zvanīts, bet sekretāre tikai saka ka komercdirektors un direktors, kuri nodarbojas ar šo jautājumu, vai nu ir aizņemti, vai vispār neatrodas darba vietā. Gadās arī tā, ka sekretāre vai nu neņem vispār klausuli, tā kā redz kas zvana, vai nu sarunas vidū met nost klausuli.
Kā vienkārši lielam uzņēmumam ir rīkoties tā negodīga ar maziem uzņēmumiem.
Atstāt bez darba un iztikas.
Un dzīvot vienos solījumos. Un zvanīties lūgt, lai pārskaita godīgi nopelnītu naudu. Vienkāri jūties pazemots.

L

Komentāri (4)

J jokupe 28.04.2009

Ja tev nemaksā, piesaki Triāla maksātnespēju. `Bloķēs tā kontus unpēc stundas naudu tev samaksās.

B BigMac 28.04.2009

Tiešām Jokupe :), maksātnespēju ... to var pieteikt tiesa.

L Liāna 28.04.2009

lai pieteikt tiesā arī vajag naudu, tiešām izmisumā, nezinu ko iesākt

š šeherezade 29.04.2009

Vai Bez Tabu nevarētu līdzēt?Taču daudzi negodigie pēc satikšanās ar viņiem pēkšņi atrod risinājumu...ja ne, tad atliek tikai tiesas darbi, bet tas ir laiks un nauda...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes