sia Tehhe - uzmeteji

Tatad tema par sia Tehhe bijusais nosaukums RTO komunalserviss.Lieta tada ka firmas prieksnieciba nedoma par saviem darbiniekiem.Savus objektus iegust negodiga cela izkonkurejot citas uzkopsanas firmas.tapat ir ar nodoklu maksasanu kuri netiek normali maksati.Bernu kopsanas atvalinajumu neapmaksa kur nu vel atvalinajuma naudu sarekina divaini.neiesaku nevienam stradat saja firma.

J

Komentāri (2)

G gigigi 30.06.2015

ES ARI PIEKRITU CILVEKIEM JO PATS ESMU STRADAJIS UN LOTI UZMETEJI UZ VISU SMAUCAS IK UZ SOLI .GAN AR ATVALINAJUMA NAUDAM UN ARI PA PAPILDSTUNDAM NEGRIB MAKSAT DUBULTIGI KURS IR NOSTRADATAS . NEIESAKU NEVIENAM IET UN SRADAT SMAUKLI IR LIELI!!!

T TEHHE 25.06.2019

Sveiki,
Šī sūdzība ir uzņēmuma iepriekšējo periodu, proti, sākot no 2016.gada oktobra uzņēmumam ir jauns īpašnieks. Tekošajā periodā esam godprātīgi veikuši visas algas izmaksas un bonusus.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes