www.sudzibas.lv SIA "RF serviss" nezinoši meistari

SIA "RF serviss" - nezinoši meistari

Situācija bija tāda, printeris sāka uz lapām veidot tumšu strīpu. Atvedot uz šo remontdarbnīcu mums pateica ka pie vainas ir kārtridži un slikts papīrs (lietojam papīru Navigator). Sākumā pateica ka zilais kartridž birst, nopirkām oriģinālo. Atvedām uz ofisu, sākām printēt un atkal tā pati strīpa. Vedam vēl reiz. Atkal meistars saka ka viss jātīra, viss putekļos, pie vainas papīrs un tagad melnais kārtridž. Nopirkām oriģinālo melno. Atkal atvedām uz ofisu un atkal tā pati strīpa! Ilgi nedomājot uzzvaniju uz BBS un atdevu to viņiem labošanai. Kā izrādijās pie vainas bija dram rullis. Salaboja, viss strādā. Tā kā RF Serviss uzņēmumā strādā nekompetenti darbinieki, kas nespēj konstatēt problēmu un kā izrādās neko nesajēdz no printeriem!

E

Komentāri (1)

K Kasparaitis 19.12.2014

SIA "RF serviss" pieder (Andrejam Lazarevanm) Šajā firmā strādā negodprātīgi cilvēki.Kuri iecienījuši pavirši darīt savus darbus, Apmelot, viltot dokumentus, viltot Parakstus utt.Kā ar apiet daudzu, nodokļu maksāšanas. Šās firmas priekšsēdētājs Andrejs Lazarevs Rīgas apgabaltiesas 2010.gada 17.augusta spriedums civillietā, kas ierosināta sakarā ar ASV uzņēmuma Hewlett-Packard Development, L.P.prasību pret Latvijas uzņēmumu SIA RF Serviss par preču zīmes nelikumīgas izmantošanas partraukšanu zaudējumu piedziņu.Šobrīd ar viltotiem paraksta protokoliem pārņēmis.Li-18.Biedrību.Kura nodarbojas ar mājas apsaimniekošunu.Dara visu kas ienāk prāta, atskaites nedod nekadas.Ar gada parskatiem neiepazīstina.Vilto Lēmumus ta lai RF Servisam butu izdevīgāk un ir lēmumi pat kuri iedzīvotajiem izmaksa ap 2.tūkstoši eiro.Par ko pat neatskaitās.Par apsaimniekošanu RF Servis 5.gadi no 2008 lidz 2013 nemaksāja.un nau garantija kad šobrīd to dara.Veic nelikumīgas buvniecibas uz ko Buvaldei zinot to ir nospļauties.Kad nesošajā siena fasadē.Izdoma izgāst un uztaisīt garāžas iebrauktuvi.Nesaskaņojot nedz ar iedzīvotājiem nedz ar buvaldi utt.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes