www.sudzibas.lv SIA "HANSA" darbā iekārtošanas firma Tiek apsolītas lietas, ko nespēj pildīt

SIA "HANSA" darbā iekārtošanas firma - Tiek apsolītas lietas, ko nespēj pildīt

Firma darbu atrada, kā solīts. Solīja arī, ka sagaidīs kāds uzņēmuma pārstāvis tajā valstī, ka nodrošina ar dzīvesvietu un avanss uz priekšu nav jāmaksā, bija pat darba līgums 2 valodās, kurā atrunāta darba samaksas kārtība un apmērs, bija atrunāta firmas adrese, kur cilvēks dzīvos, strådåt vajadzėshot nåkamå dienå.
Kad reāli cilvēki aizlidoja uz to valsti, tur neviens nesagaidīja, bija jāzvanās uz Latviju (necēla telefonus) un darba devējiem. Pėc stundas tur kads atbrauca, aizveda nezin kur (ne tur, kur soliija), måjå nebija apkures un pie tam prasiija avansu par måju un apkuri. Tad 2 dienas vispår nelikås ne zinis un vėlu vakarå savåca cilvėku bez valodas zinåsanåm vienu pashu un veda atkal nezin kur (pajautåt nevar, valodu nezin). Aizveda uz pilniigi citu teritorju (ne tå, kas liigumå atrunåta, bet tur vismaz deva darbu). Pėc tam iemitinåja måjå, kur prasiija avansu 3 nedeeljas uz priekshu.
Firmas pårståve teica, ka no savas puses viss ir izdariits, soliijumus netur darba deveeja padotie, kas organizee visus shos ar darbiniekiem saistiitos jautaajumus. Uz turpmaakaam suudziibåm firma vairs nereagjeeja un neatbildeeja. Protams, labi, ka ir darbs, bet tad NESOLIET, KO NESPEEJAT GARANTEET UN NODROSHINAAT!!!
Ja izmantosiet sho firmu, tad esiet gatavi, ka par pilniigi visu jåciinås pasham, ka liidz jånjem daudz vairåk naudas nekå ieprieksh tika ieteikts un nodroshinieties ar zvanu sakariem uz visåm valstiim, jo uz sms jau tieshåm neviens nereagjės.

V

Komentāri (32)

T Tatjana 20.01.2011

Vija, kādu darbu tev solīja, konkrētāk? Jo taisos braukt caur šo firmu.

F Fenja 25.01.2011

Nevajag jau naivi iedomaties, ka firmai viss ar karoti mutee jaiebaaz- viss nebeidzas ar aizbrauksanu uz citu valsti, cilvekam pasham jarekinas, ka tas nav nekads bernudarzs, kur katru apbuzinaas un appuishos! Esiet reaali! Darbs dabuuts - varbuut vajag, lai brauc arii juusu vietaa, vai brauc liidzi...pie rocinjas aizvest, kur vajag? Logiski, ka pasham ari sevi jasagatavo un jarekinas, ka dzive dazadas situacijas medz but, ko nevar paredzet neviens no mums.

R rolands 02.02.2011

Biju zvanījis uz šo firmu, prasīju kā maksāt par viņu pakalpojumu, atbildēja 200 ls uzreiz bet ne pēc tam kad cilvēks ir reāli nopelnījis ārvalstī, tas nozīmē neuzticēšanos un pilnīga nepārliecība ko viņi piedāvā, vienā vārdā blakšubode

Z Zinaida 02.02.2011

Samaja lu46aja rabota-intimuslugi!

ē ērglis 06.02.2011

Aiva, - tu gadījumā neesi šis krāpnieku firmas īpašniece ? Ja jau tik neloģiski komentē !
Varbūt vēl pateiksi ka pašam tur jāstrādā un pats sev arī algu no sava maka jāmaksā.
Kaut kāds bezmadzeņu radījums !!!

F Fenja 07.02.2011

Pirmkart, Darba inspekcija, ludzu iztureties ar cienju, jo es te nevienu par bezsmadzenju radijumu nesaucu, kaa to daraat Juus!
To, ko es ar to visu gribu pateikt ir tas, ka neviens nevienam neko ar varu nespiez un aiz rokas nekur neved. Cilveks, kam pasam pietiek gribasspeka, zinashanu un velmes kko sasniegt pasham- darba iekartoshanas agenturas palidzibu nemaz nemekles.
Cilveki medz iedomaties, ka, ja tiek atrasts darbs caur firmas starpniecibu, tad pasam vispar nekas nav jadara. Un ja mans ieprieksrakstitais skiet nelogisks, tad Jusu rakstito par tadu jau nu noteikti nosaukt nevar...

J Jānis 15.02.2011

Aiva - ja firma sola un ja FIRMA ar līgumu apliecina, ka BŪS KONKRĒTI TĀ, tad es uzskatu, ka tā arī ir jābūt un tieši firmai ir jārūpējas, lai tā arī būtu.

Un nevajag muldēt, ka firmai nekāda pienākuma!

Cilvēki neko nemēdz iedomāties - cilvēki tic tam, kas rakstīts uz papīra un ja firma nevar to nodrošināt, tad viņai par to ir arī godīgi jāinformē cilvēki.

Un ja Jums personīgi ir naidīga atieksme, tad nevajag sagrozīt faktus.

M MansDarbs 26.02.2011

Darba ņēmēji nesaprot vienu lietiņu, jums nav izglītības, nav valodu zināšanu un paši piesakieties uz darbu, kur ir īres darbs, saprotiet, ka jums ir iets pretī, no savas puses viss izdarīts, kad esat tur, tālāk jau pašiem jādzīvo un ja grib labāk, pašiem jādomā, ko tad iedomājāties - aizbrauksiet tur, pelnīsiet naudu un visu labo dzīvi nodrošinās no šejienes? ko iedomājušies, ka aizbrauksiet un strādāsiet īres darbu un vēl 5 zvaigžņu viesnīcā dzīvosiet? saprotiet tak vienreiz, ka tur tu bez izglītības, valodas - nevienam neesat vajadzīgi un tur jūs ņem tikai tāpēc, ka jūs izmaksājat vismaz 3x lētāk kā vietējie un 2x mazāk saņemat kā minimālā alga, pa kuru pat vietējais pakistānis vai nēģeris nemaz nestrādās - sēdēs uz pabalstiem. ja te LV varat tēlot cimperlīgas dāmītes, tad tur iebraucējs - iz sūdīgāks par bomzi. Ja gribat labu darbu, jums jābūt izglītībai, diplomam un tam jābūt apstiprinātam, ka tiešām tas ir tāds un ar tādu specialitāti, citādi to ka esi ar kaut kādām pieredzēm - pilnīgi pie vienas vietas, nav papīra, nav valodas - neko labāku nedabūsi, un ja tur nonāci, rēķinies, ka vismaz gadu 2-us tu tur vergosi un tad ja nebūsi losis, varēsi pacelties, tur nav tā ka tiko pabeidzis kādu skoliņu virs vidusskolas - un tksi par baigo priekšnieku, tur viss sākas no pašas apakšas un tu pats pierādi sevi, tāpēc nevisai piekritīšu sūdzētājai. aizmirstiet, ka ture jūs gaida piena upes ķīseļa krastos, tur ir jāstrādā un nekāda krupja trenkāšana nebūs

A Andris 26.02.2011

...lai cik tas skarbi arī neliktos...Mansdarbs ir taisnība...Nesaprotu tikai ka cilvēki pa šiem 12 gadiem to tā arī nav sapratuši...

T ToMansdarbs 26.02.2011

Ja jau savā zemē jūs neviens netur par cilvēkiem, kāpēc lai ārzemnieki to darītu?Baltajiem nēģeriem arī nēģeru liktenis.Drīz jūs varēsiet kā vergi, iekalti važās strādāt par sapelējuša maizes riecienu, ja nepratāt paturēt savu valsti.

A AndisOzols 28.02.2011

Caur sho firmu braucis neesmu.
90% firmu piedava sliktus dzivoshanas apstaklu. neapkurinatas majas, bez mebelem, izpelejushas utt. Firma saka ka bus labi dzivoshanas apstakli un ta talak, kad kadam to teiks, tad atceries to ka ta vienkarshi nebus. Anglija majas ar sliktiem dzives un komunalajiem un vizualajiem apstakliem ienes reizem vairak naudas neka jauna maja, jo vecas majas samitina pa pacmit cilvekiem.
Ja brauc uz angliju tad ja tu brauc bez valodas zinashanam tad nekas labs tevi nesagaida. Tev ir labi japaveicas lai dabutu ko labu, varbut ne pat labu, bet gan cilvecigu.
Pirms jus braucat uz Arzemem iegustat kadu kvalifikaciju. Tadu kas tur noderetu. B kategorijas tiesibam 100% butu jabut kabata braucot uz arvalstim.
Darba mekletajiem novelu visu to labako darba meklejumos, bet darba devejiem tomer likt visas kartis galda nevis aplinkus runat.

Paldies!

W Wolf 15.03.2011

"Mansdarbs" runā tā itkā visi būtu idioti.., kas šajā superīgajā valstī nevar izsisties. Gandrīz visiem maniem radiniekiem ir augstākā izglītība(dažiem pat vairākas) un viņi saka, ka ar godīgu darbu var tikai izdzīvot. Reāli bez papildus haltūrām un nelielām krāpšanām(jebkādā jomā apkalpot cilvēkus un paturēt naudu tikai sev pašam) te laba dzīve nebūtu!... Jeb par pliku oficiāla darba algu laba dzīve nebūtu, ja vien nenostrādātos kā suns!
Ja es aiziešu uz to firmu un samaksāšu 200LS par pakalpojumu, tad es no viņiem gaidu, ka viss, kas tiek minēts līgumā tiek izpildīts! Būšu apnicīgs un uzdošu viņiem daudz jautājumus! Neesmu idiots - ļoti labā līmenī pārzinu angļu valodu, esmu ar profesionālo izglītību un labi saprotu, ka ar kārtīgu darbu ir attiecīgs rezultāts. Latvijā esmu gadu nostrādājis. Ļoti labi saprotu, ka sākot strādāt būs grūti, bet izsisties man problēmas nebūtu, jo novērtēju darbu!!
Par ko tad es viņiem maksāju 200Ls? Par to, kad pastāstīs man to, ko es varu internetā atrast?!
Es no viņiem sagaidu, kad viņi man iedod un nokārto maršuta shēmu un parūpējas par to, lai kāds cilvēks mani sagaida lidostā un, lai tālāk viss notiek kā līgumā minēts!

K kārlis 25.03.2011

Bet ir taču likums, kad nedrīkst prasīt naudu par darba iekārtošanu.Tātad jau pašā sākumā sākās nelikumības.

T ToIvo 25.03.2011

Tas viss saucas sutenerisms, un ir diezgan ienesīgs amats!

A arta 30.03.2011

Aizbraucu 2010. gada no HANSA Liepajā, viss Ok. Tagad brauksu otreiz, jo vini dod arī atlaides. Starp citu - normāla firma, kurai var uzticēties.
Naudu nemaksā par darbā iekartošanu, bet gan par dokumentu parsūtīšanu utt. Un maksā tad, kad no darba deveja ir apstiprinajuma ligums par darbu

T Tekla 18.04.2011

par hansa darba iekārtošanu, ir teiciens ja ir aitas, atradīsies cirpēji...un es arī esmu aita, iekritu slazdā un esmu parādos līdz ausīm un bez darba, neticiet pasakām ko stāsta Jēkabpils hansas darbiniece.lūdzu neticiet, vis ir blefs

I Inese 21.04.2011

Tekla, lūdzu pastāstiet konkrētāk, jo grību braukt no Jēkabpils.

Z zigmunds 01.05.2011

sveiki. es tagad gatavojos braukt caur hansas filiaali valmieraa. vai kads var ko pateikt par sso filiaali ?

K kārlis 06.05.2011

Jauki gan 200 ls par (iekārtošanu), bet vēl jau prasa 25 ls par reģistrēšanos, tad vēl biļete, ceļa nauda līdz norādītajai vietai, īres maksa, drošības nauda-Super.Cik tad kopā sanāk? Un beigās vēl vari dabūt LIELU FIGU. Un kāda vēl tur dokumentu kārtošana?Home Office Anglijā bija par brīvu(agrāk), tagad pat tā nav vajadzīga.Bankā konta atvēršana -nav jāmaksā.Kas tie par dokumentiem?Pareizāk jau būtu-iekārtojiet solītajā darbā un tad prasat atlīdzību, firma grib nopelnīt, bet cilvēks arī grib garantiju.Un tā ir veca dziesma ko šādas firmas dzied-mēs izdarījām visu, bet tie tur darba devēji ir blēži.Ja grib sevi saukt par kārtīgu firmu, tad darbs ir jāizdara līdz galam.

G Gatis 31.05.2011

Vai kads var pateikt, kas tur ar to Liepajas filiali ? Cit araksta lasu par agresiva viedokla uzspiesanu. Ir ta vai nav?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes