www.sudzibas.lv Sia Kalētu 4 apsaimniekošana

Sia Kalētu 4 - apsaimniekošana

Nekādā gadījumā nesaistieties ar sia kalētu4, ja nāk pie jums un piedāvā apsaimniekot ēku - speriet pa durvīm ārā. Tik bezkaunīgu un krāpniecisku kantori pirmo reizi redzu. Tik naudu iekasē un neko nedara.

S

Komentāri (11)

E ERT 04.02.2011

Viņi apsaimnieko mūsu māju Kalētu ielā 4, es arī esmu neapmierināts ar šī kantora pakalpojumiem un neadekvātajām cenām . Varbūt vaidzētu savākt iedzīvotāju sapūlci un vienoties par apsaimniekotāja nomaiņu, vai pašiem organizēt savu sia un apsaimniekot māju pašiem.

D dr 07.02.2011

Mums arī kalētu4, nu piedodiet, zem katras kritikas, rēķini neadekvāti un attieksme vispār - pilnīga ņirgāšanās.
Jādara visu, lai no viņiem tiktu vaļā un nepieļautu lai smejas sejā.

M marucis88 15.05.2014

Paldies par info, grasijos iegadaties dzivokli saja nama, bet kad ieraudziju rekina 0.96 centi par kv/m, nobridinos, ka Riga pat jaunajos projektos nav tik augstas maksas!! Un attieksme vispar briesmiga-dzivokla ipasnieks, minetais apsaimniekotajs nespej atbildet pat uz elementariem jautajumiem un kad prasu paradit rekinus, tas bija kaut kas tads, it ka es prasitu aizbraukt uz Menesi! Sajuta radas, ka kaut kas tiek slepts, tapec pargaja apetite uz so dzivokli...

U user666 14.11.2014

Kalētu 4 apsaimniekotājs SIA "Kalētu 4" ir soļa attālumā no kriminālatbildības par krāpniecību un naudas līdzekļu piesavināšanos. Pašreizējā "apsaimniekotāja" Vija Ludviga ir bēdīgi pazīstamā Almera Ludviga ( apsūdzēts par pašvaldības līdzekļu izšķērdēšanu ) bijusī sieva, kura droši iet viņa pēdās, laikam tas šai ģimenītei kopīgs.
Meli, krāpniecība, izvairīšanās no kontaktiem - tas viss raksturo šo kaktu firmeli. Negribat problēmas - turieties pa gabalu!

D Dina99 20.05.2015

Vija Ludvika skatās, kas Bībelē teikts par zagšanu.

D Dina99 21.05.2015

Nepieciešama visa informācija par SIA Kalētu 4 nelikumīgajām darbībām ( krāpšanās ar nodokļiem, aplokšņu algas, ienākumu slēpšana, rēķinu neapmaksāšana, kreisā prece, fiktīvi līgumi, utt. )
Kādi veikali, kur atrodas, cik objekti atrodas apsaimniekošanā? Īpaši tiek aicināti sniegt informāciju visi esošie un bijušie darbinieki.
Palīdzēsim tiesībsargājošajām iestādēm saukt pie kriminālatbildības valdes locekli, kura nespēj strādāt godīgi.
Info atstāt šeit, vai rakstīt uz e-pastu: [slēpt]@outlook.com

L laime pilnīga 12.01.2016

Pilnīgi piekrītu teiktajam. Vija Ludvika un viņas uzņēmums SIA "Kalētu 4" ir ar sliktu reputāciju - regulāri neizdara solīto, izkrāpj naudu no cilvēkiem, nenorēķinās ar pakalpojumu sniedzējiem, visiem ir parādā.

L laime pilnīga 13.01.2016

Pilnīgi piekrītu teiktajam. Vija Ludvika un viņas uzņēmums SIA "Kalētu 4" ir ar sliktu reputāciju - regulāri neizdara solīto, izkrāpj naudu no cilvēkiem, nenorēķinās ar pakalpojumu sniedzējiem, visiem ir parādā.

D deadline 17.09.2016

Kas par ķengām...
Tajā mājā dzīvo nu ļooooti specifiska publika, un neviens ar prātu apveltīts apsaimniekotājs tajā žurku midzenī iekšā nelīdīs!

E evellevel 08.04.2018

Kalētu 4 , ja? Bija tā nelaime tur kādu brīdi dzīvot. Par to māju jau visa Rīga smejas, atsaldēti lauku pāķi ievākušies Rīgā. Sapirkuši pa 100 tūkstošiem eiro kredītā telpas ēkā, kura nemaz nav domāta dzīvošanai un tagad nezina, ko nu darīt. Tas par kko liecina.

K Kalētu 4 06.09.2018

Tev paveicies, ja tur vairs nedzīvo. Māja paliek arvien briesmīgāka. Kas ir spējīgi, tie izvācas un izīrē alkašiem, kuriem viss vienalga. Ja pirms 10 gadiem bija cerība, tad tagad pievemtas koplietošanas telpas un izmētātas pudeles ir kļuvušas par normu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes