www.sudzibas.lv SIA Decents Bruģis un tā uzlikšana

SIA Decents - Bruģis un tā uzlikšana

Iegādājos no firmas "Decents" bruģi, kā arī tā pati firma nodrošināja tā ieklāšanu. Nerunāsim jau par to, ka kavēšanās bija 6 mēnešu garumā. Pēc tam uzlika bruģi, tagad uz tā stāv peļķes, nelīdzens un pie notekām vispār brūk iekšā. Pats bruģis izrādās ir krāsots un patreiz tā krāsa nāk nost, kaut par krāsu bija jāpiemaksā. Pēc tā uzlikšanas uzreiz izsaucu firmas īpašnieku un norādīju, ka pāris bruģakmeņi (apmēram 10 gab.) ir nekvalitatīvi, bet īpašnieks apgalvoja, ka saulītē izžūšot. Pagāja 8 mēneši - neizžuva un tagad mani krāsainie bruģakmeņi ir palikuši raibi. Sākotnēji tie bija gaiši pelēki ar zaļiem ornamentiem, bet patreiz pārsvarā dominē melnā un tumši pelēkā krāsa. Vairākas reizes zvanīju īpašniekam, solījās atbraukt, bet nebrauca, līdz pēc 1 gada ieradās, safotografēja un pateica, ka vēl atbraukšot (bija jāatbrauc pagājušajā vasarā), bet tā arī nekā. Tikai noteica, ka laikam esot bijis nekvalitatīvs cements, bet vai man par to būtu jāatbild? Solīts makā nekrīt. Cita firma bija atbraukusi un novērtēja, ka ļoti nekvalitatīvs bruģakmens, kā arī likšanas darbi. Bruģakmenim ir izveidojušās poras un kā speciālists teica, ka nākošais etaps būšot sairšana. Ko darīt un kā cīnīties?

A

Komentāri (1)

S Simona 03.05.2009

pilnībā piekrītu, SIA Decents bruģis ir ļoti nekvalitatīvs, arī ieklāšanas darbi ir neprofesionāli, par darbiniekiem vispār nerunāsim... neiekļaujas solītajos termiņos...mūsu bruģis tešām ir jau sācis sairt, ir šausmīgi raibs, krāsa iet nost...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes