SIA CellTech,Modris Megnis - Neizmaksā algu.

Labdien! Esmu bijušais strādnieks SIA CellTech kur strādāju neilgu laiku un tad nolēmu aiziet prom no turienes jo Modris Megnis ļoti negribīgi maksā saviem strādniekiem un ar lielām aizkavēšanām un kas aiziet prom tad Modris Megnis vispār nemaksā un neceļ vienkārši telefonu,bet ja zvanu no sveša numura tad vienkārši atbild kad rīt varbūt samaksās un tas turpinās divus mēnešus.Summa ko Viņš nemaksā nav liela un es jau arī nenomiršu no tās naudas,bet man vienkārši ir smieklīgi un jau interesanti tā cilvēka uzvedība ņemot vērā kad Viņš Latvijā ir pazīstams cilvēks.Kad iekārtojos tajā darbavietā un runāju tieši ar Viņu tad domāju kad nepiečakarēs jo Latvietis un pazīstams cilvēks Latvijā! Strādāju tur neoficiāli un darba apmaksas notiek minimums uz konta,bet pārējais uz rokas ja samaksā iesaku nevienam nesasieties ar šo cilvēku Modri Megni,SIA CellTech,PENETRON jo Viņš var jebkurā laikā var vienkārši uzmest uz naudu un zinu kad es neesmu tāds vienīgais. SIA CellTech reg.nr.40103293301 Tomsona iela30-27,Rīga LV-1013 e-pasts [slēpt]@celltech.lv mob.28358466,27754662

Komentāri (4)

A aripiemanits 07.12.2013

Arī strādāju pie šī kunga Modra Megņa un tieši tas pats stāsts un tie paši solījumi.Un zinu vēl četrus cilvēkus kuri srādāja ar mani un arī viņi nesaņēma naudu par padarīto darbu un cik noprotu arī nesaņemsim.

S Stradnieks 09.12.2013

Vēlos informēt cilvēkus par SIA CellTech firmas krāpniecību, algu nemaksāšanu, paviršu būvniecību! Antons (29338090) kurš pieņem darbiniekus, Modris Megins ( 28358466) ir krāpnieki! Esat uzmanīgi !

M modrismegnis 19.01.2014

Normāls vecis uzmetējs. Esmu ar viņu strādājis. Ar viņu tikai ar viņa paša metodēm, tad gan sāk domāt.

Īstenībā viņu pašu uzmest ir daudz vieglāk nekā liekas, cik viņš nabadziņš nav par savu (kredīta/bankas) naudu objektus uzbūvējis.

IESAKU šo vīru/uzņēmumu ja Jums vajag kaut ko uzbūvēt, pēc tam varēsiet likumīgi viegli nemaksāt. Slēdz līgumus un tā īsti nemaz neiedziļinās tā būtībā...

No viņa pat sieva izšķīrās jo tādu memļaku nevarēja izturēt...

S Stradnieks11 06.07.2015

Pilnigji piekrītu, maksa ar milzigu kavesanos, pec objekta pabeigsanas neizmaksato summu nemaksa un turpina solit ka samaksas kautkad nedeljas nogale vai nakosnedelj.Ja strada neoficiali tad manas prognozes ka 1/3 algas netiks izmaksats.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes