SIA ''Acqua Pulita Latvia'' - darba apstakļi

šausmīgi darba apstākļi!!!!!!
Uzņēmuma nepastav cieta alga. Uzņēmums nodarbojas ar ūdens filtru pārdošānu, izmantojot tieša pārdošānas metodi. Darba laiks ir apmēram līdz 22:00 ieskaitot sestdienās. Kaut ko pārdot ir ļoti grūti. Bēt lielāka problēma ir tāda, kā tur nemaksa darba algu...visu laiku aizkavējas alga un direktoram ir pilnīgi tas vienalga...tikai apsola katru reizi, ka tulīt pārskaitis naudu!!!!! Visiem sirsnīgi iesāku neiet tur strādat.... Vienkarši šāusmīga vieta... Personāls tur mainās katru nedēļu... Uzņemums ir SIA ''Blue Filtrs'' pilnvarotais pārstavis!!!!!

R

Komentāri (17)

V viktor2601 13.07.2013

Nav laba doma strādāt tādos uzņēmumos. Tie nepastāv ilgi. Labi ja vēl kaut ko samaksā. Bet par nomaksātiem nodokļiem pat neceriet.

K konsultants 19.07.2013

Es tur nostrādāju nepilnu gadu par klientu konsultantu, aizgāju personīgu apsvērumu dēļ. Algu saņēmu visu līdz pēdējam santīmam. Attieksme pat ļoti OK gan no kolēģu puses, gan no vadības. Pa visu to laiku, kamēr strādāju, nebija neviena gadījuma, kad kādam neizmaksātu algu. Varu ieteikt jautāt vadībai, varbūt vienkārši kāds pārpratums sanācis? Vadītāji ļoti sakarīgi, tikai vajag runāt ar viņiem. Veiksmi!

R rrrrrrrr 16.09.2013

es stradaju jau 4 gadi pie šī darba devēja, un alga nav aizkavejusies, un vienmēr izmaksata laikā.Protams ja sēdēsi māja uz dīvāna un gaidīsi, ka tev pārskaita naudu neko nedarot, tev visas darba vietas būs sliktas.

M maike 14.11.2013

Kā sauc šos vadītājus?

M Matteo 20.01.2014

Sabiedrības piedāvāto pakalpojumu klāsts izskatās pēc krāpšanās. Viņi piedāvā pirkšanai vācu ražojuma ūdens attīrīšanas filtrus pa 450 EUR - 850 EUR. Lai preci padarītu pievilcīgāku klientam, sabiedrības pārstāvis veic krāna ūdens analīzi ar elektrolīzi, kas faktiski nevis nosaka ūdens kvalitāti, bet gan sadala ūdens sastāvu molekulās un bojā ūdenim piemītošās mineralvielas, radot šķietamību, ka ūdens ir pārpildīts ar rūsu. Faktiski, krāna ūdenim nav ne vainas.
ņemot vēra minēto, esiet uzmanīgi ar šīs sabiedrības piedāvātajiem ūdens filtriem.

C charlot 25.02.2014

Nu nezinu gan, es šo filtru lietoju jau gadu un esmu sajūsmā, esmu tā pieradusi pie tīra dzeramā ūdens, ka ja gadās piemirst savu ūdens pudeli mājās un sanāk nopirkt jebkuru veikalā pieejamo negāzēto ūdeni lai remdētu slāpes, tad uzreiz ir jūtama spēcīga atšķirība un pilnīgi pretīgi dzert tādu ūdeni. Cienijamajam MATTEO varu ieteikt nopirkt ūdens testeri un pārbaudīt pašam ūdens kvalitāti. Ūdens kvalitāte, kas tek pa krānu ir briesmīga, tik daudz piejaukumu, ka bail metas. Es piemēram tiku vaļā no patstāvīgas kuņģa dedzināšanas lietojot tieši šo filtrēto ūdeni. Un amerikas zinātnieki ir sākuši pētīt, ka no nekvalitatīva ūdens tiek bremzēta vielmaiņa un var rasties imunitātes traucējumi- līdz ar to auto-imūnās saslimšanas, tā kā tiem kas nezin plusus par tīru ūdeni vajadzētu painteresēties pirms faktizēt.

L liatris 26.06.2014

Esmu sašutusi par veidu, kā kompānija pa telefonu uzrunā potenciālos klientus. Pat pēc mana vairākkāt uzdotā jautājuma, kāds būs kompānijas ieguvums pēc tam, kad tiks veikta bezmaksas ūdens pārbaude, netika minēts nekas par to, ka kompānija nodarbojas ar filtru pārdošanu. Priecājos, ka pirmajā brīdi nepiekritu, tādējādi iegūstot laiku iepazīties ar informāciju internetā un secināt, ka man šāds tiešās pārdošanas veids, turklāt noklusējot visu informāciju, nav ne nepieciešams, ne pieņemams.

S savadnieks 16.07.2014

cilvēks raksta, tur strādājot jau ceturto gadu, bet firma reģistrēta tikai 17.09.2012!!! dīvaini :-)))))

M MrSmith 04.09.2014

Arī tur neilgi pastrādāju. Tiešā pārdošana nebija priekš manis, to uzreiz varu pateikt. Bet šeit nepatika tā uzbāzšanās cilvēkiem- 6dienās jāstaigā uz dullo pa daudzdzīvokļu ēkām, jāmēģina dabūt kontakti... Sviests... Nopelnīt var, ja prot pārliecināt kādu par to filtru. Bet neiesaku arī uz turieni iet strādāt

T TaisnibasTiesnesis 13.10.2014

Nupat iestājos šajā kompānijā. Redzēs kā tur ies.Katrā ziņā ja kkas neatbildīs pēc stāstītā un piedāvātā, TAD LAI VIŅI SATURĀS!!!

V VladimirsKotins 22.12.2014

Taisnibastiesnesi man interesetu kā tev tur gāja, bija kā saka?

B bisins 04.02.2015

Sakarā ar darba apjoma pieaugumu, steidzami nepieciešami jauni autovadītāji, kas pilnvērtīgi veiktu tirdzniecības pārstāvja pienākumus.
Jums jābūt:
-ar labām latviešu un krievu valodas zināšanām
- mērķtiecīgam,
-pozitīvi domājošam
-orientētam sasniegt rezultātus
-gatavam mācīties un pilnveidot savas zināšanas.
Mēs piedāvājam:
- bezmaksas apmācības
-peļņu, sākot no 520 eiro pārbaudes laikā
-izaugsmes iespējas
-draudzīgu, pozitīvu kolektīvu.

NEUZĶERAMIES-AIZIESIET UZ PĀRUNĀM UN JUMS PATEIKS KA TĀ VIETA ATRI AIZPILDĪJĀS PAR ŠOFERI BET ĪSTENĪBĀ JUMS LIKS UZBĀSTIES CILVEKIEM AR TIE FILTRIEM! NEIESAKU! MUĻĶĪBAS

C cooper 16.02.2015

pilniga taisniba, sads jauks sludinajums, bet realitate pavisam citas krasas, apmeram 2 nedelas jaklausas vinu ta saucamie seminari, kur Jus sazombe, uztaisa pa tirdzniecibas masinam, ar vissmalkakajam niansem un pieeju jebkura sociala kategorijas cilvekam, un tad jasak braukat pa klientiem... ankata aizpildija no kura rajona katrs mes esam, tacu klientus dod 30.km un pat talak, diena vajag 3 klientus, ja nevari, tad otra diena dabun ieksas, aizmirstam pa mierigu 8 stundu darba dienu, katru ritu lidz 13.oo vinu saucama sapulce, kur notiek smadzenu skalosana, majas atrakais varam tikt ap 21.00 un ja nepardevi neko, tiek uzreiz jautats KAPEC ? apmeram ta, , , , ka kautko nepareizi esam izdarijusi
aizmirstam ari ka kompanija kautko dod, iznemot meraparatus un klientu adreses, neaiziet uz adresi ir 100 eiro sods, ka ari neapgada ne ar mobilajiem sakariem, un nav ari autoparka, ja katru dienu jabrauc minimums 100 km, parekiniet pasi sava auto paterinu un ekspluataciju, uzturesanas servis, atskaitiet to no 520 eiro... domaju rekinat makam, bet ja esi supergenijs, sanak pardot 3 un 5 vinu filtrus nedela, maksas superigi, laba bonusu, sistema, ideals darbs cilvekiem-karjeristiem bez gimenem un saistibam, jo berna audzinasanai laiks nepietiek, nekad nezini cikos busi, nevari ieplanot gimenes atputu, pasakumu, celojumu, pat uz treninu nezini vai bus laiks, vesela masina un palikusi degviela...
... secinajumus dariet katrs pats...

V VladimirsKotins 16.02.2015

Kāda kompānija tieši veido šo braukāšanu??

C cooper 17.02.2015

SIA, , Acqua Pulita Latvija, ,

A Archijs123 16.03.2015

Skatos, ka te daudziem nepatīk šis uzņēmums. Ielikšu nedaudz arī no sevis.
Pirmkārt uzņēmums netirgo vācu filtrus, bet gan poļu!! Vācija par šo uzņēmumu un brendu nav ne ziņas ne miņas. Smieklīgi ir skatīties uz to, ka vadība mēģina pierādīt visiem, ka tas ir vācu uzņēmums, bet diez kāpēc visi ceļojumi (nopelns, ja labi tirgo) ir kopā ar krieviem. Neviena vācieša vispār. Ejam tālāk.
Pirms sāc strādāt - izej nedēļu garu kursu un beigās liec eksāmenu, kuru tāpat noliek visi, jo viņiem vajag darbiniekus taču. Jūs iemāca ko, kāpēc un kurā brīdī ir jāsaka. Uzņēmumam ir bonusu sistēma. Respektīvi, ja kaut ko izdari noteiktā laikā tev samaksā vairāk (vai iedod koncerta biļetes, vai telefonu). Tiesa gan, nevienu reizi nebūtu nedz redzējis, nedz dzirdējis, ka kādam tiktu bonusi izmaksāti laikā un pilnā izmērā kā tika solīts pirms tam.
Katru darba dienu tu ierodies 10:00 un esi sapulcē. Tur jums katru dienu iekaļ galvā kā ir jāpardod un stāsta vislabākās tehnikas. Sapulce bieži vien iet līdz kādiem 13:00. Tad sākās darbs. Tev var iedot jebkuru adresi un tev tur ir jābrauc un jāmēģina pārdot. Ja tu nebrauc - kā jau augstāk minēja, būs sods. Un pilnīgi piekrītu - tiklīdz nepārdodi - jautā KĀPĒC??? Jums netiek dots nekas, izņemot darbam nepieciešamos brīnum aparātus. Telefonu, ceļa izdevumus Jūs maksājat paši.
Jautrākā daļa ir par pašiem šiem filtriem. Filtrs maksā ~900 eiro. Pirmkārt tas (kā jau minēju) nav vācu filtrs, bet poļu. Otrkārt tieši šādu pašu filtru var nopirkt filtru veikalā alfā par ~700 eiro. Tas vēl nebūtu nekas traks. Galvenais ir tas, ka šis filtrs ir vairāk kaitīgs nekā nekaitīgs veselībai. Esmu nesis rīgas krāna ūdeni un viņu filtru ūdeni uz pārbaudi. Būtībā Rīgas krāna ūdenim ir viss kārtībā (samksāju vairāk, bet veicu neatkarīgajā laboratorijā). Savukārt viņu ūdenis ir tuvu destilētam. Viņš atbilst normām, bet ir uz paša, paša minimuma. Domājiet paši - vai tas ir vajadzīgs? Katrus 6 mēnešus pie Jums brauc meistari un maina šos filtrējošos elementus. Tas nekas, ja šie elementi nav piesārņoti - Jums tāpat nomainīs viņus un paņems no jums ap 60 eiro. Vadība bieži izvairās no jautājumiem, kuri ir saistīti ar detaļām. (Bieži vien, jo paši nezina)
Veids kā tiek testēts ūdens.
Es to vairāk sauktu par krāpšanu. Gan elektrolīze, gan tds parāda pilnīgi neko no tā ūdens. Sākumā ūdeni izmēra ar to TDS metru, kurš pilnīgi vienmēr parāda lielus skaitļus (vielu koncentrāciju ūdenī). Jo lielākus skaitļus parāda, jo "netīrāks" ir ūdens, kaut gan tas ir pilnīgi nepareizi, jo neviens, izņemot laboratoriju, nezina, kāds ir tieši šī udens (ko jūs mērat) sastāvs. Tālāk jau nāk lietā elektrolīze. To vispār vajadzētu aizliegt ar likumu. Pilnīgs acu apmāns. Ūdens vienkārši paliek melns vai zaļgans. Un tad Jūs redzat to un domājat - ko gan es dzeru?! Ļoti labs veids kā iespaidot Jūs. Joks ir tajā, ka visus tos netīrumus rada metāla stienīši. Atliek tikai paskatīties uz tiem stienīšiem. Viņi bieži vien ir tievāki par alumīnija (baltajiem) stienīšiem. Kā tad tā?! :) Tikšanās beigās, ja arī nesanāk nopārdot, tad Jūs centīsies pielaust, lai rakstat kontaktus jebkādiem cilvēkiem, jo viņiem taču ir jāzvanās un jāsarunā "Ūdens Pārbaudes". Vēl smieklīgs fakts ir tāds, ka Jums samāca it kā medicīniskus faktus un arī iedot visādas Pasaules Veselības Organizācijas tabulas (nez kāpēc nevienu no šīm tabulām un informāciju nevar atrast pašā Organizācijas mājaslapā), kurus Jums jāpielieto. Problēma ir tāda, ka 95% no visa tā ir nepareizi. Visi pašizdomātie fakti pilnīgi garām.
Sludinājumā ir pieminēta alga - 520 eiro. Lieta gan tāda, ka pārsvarā maksā cilvēkiem par pārdoto. Un uz tā saucamo stabilo atalgojumu viņi atrod 1001 atrunu. Jauniņie, kuri nopārdod vienu filtru un aiziet (saprot, ka nav priekš viņiem) vispār naudu nesaņem. Neviens jau netiesāsies 70 eiro dēļ...
Rakstīt var daudz, tiešām daudz, bet visu uzreiz nevar atcerēties. Katrā ziņā šis ir uzņēmums, uz kuru neiesaku iet strādāt. Pēc tam kauns būs :)

I incredible 25.07.2015

Uzmanīgi! Strādā viņi bez DARBA LĪGUMA, bet ar SADARBĪBAS LĪGUMU, tapēc arī jātaisa Pašnodarbinātas personas apliecību.Par 2 mēnešiem man samaksāja 70 eiro, par vienu filtru pārdošanu, Kaut solīja 520 eiro/mēn. neatkarīgi no pārdošanām, tikai par prezentāciju skaitu, kurš jābūt ne mazāk ka 56 /mēn.Bet 56 arī nebūs, jo viņi nedos tik daudz, tātad jāstaiga veselu dienu pa kapņutelpām un cerēt ka cilvēki ielaidīs.Šajā gadījumā ir iespēja pārdot un nopelnīt daudz.Cilvēku plūsma ir milzīga, ļoti maz paliek pēc 1 mēn., kad dabū pirmo ''algu''.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes