www.sudzibas.lv Mammāmuntētiem.lv Uzmanieties šausmas, bernu portals atbalsta pedarstiju

Mammāmuntētiem.lv - Uzmanieties šausmas, bernu portals atbalsta pedarstiju

Šausmas, lv bernu portals mammamuntetiem.lv, redaktores, atbalsta pedarastiju, atbalsta juveno justiciju lv (Bernu iznemsanu - izzagšanu bez pamata no gimenes), un bernu adopciju un nodošanu pedārāstu gimenēm.Kas to butu domājis, ka bernu portāls lv lobē to visu. Tur tās kundzītes nevis mātes un sieva ira, bet totalakas feministes un varbut vel lezbas???Protams, ka mums tradicionalajiem pilnigi pie d. Kadas orgijas vini taisa savā starpā, ar ko kopojas, ar līki vai ar kaki, bet te takš ir runa, par laulibu legalizēsanu, un pedejos komentos var skaidri un gaisi redzēt, pedarastijas uzspiesanu man kā normalam, veselam cilvēkam. Protams, es nerunāsu par bernu adopcijām vēl.http:/www.mammamuntetiem.lv/emuars/31031/par-kopdzives-likuma-pienemsanu-latvija

Komentāri (48)

K katrinalejina 10.04.2015

cik var nojaust pēc redaktoru bildēm, viņas tiešām izskatās pēc lezbietēm/feministem. liels fui. bērnu portālā ielīdušas monstrenes.
un kāds vēl naids? lasiju komentus un šokējos.
kas cilvēks vairs izteikties brīvi nevarēs ??? ja cilēki ir slimi, un ja to redz visi veselie cilvēki, tad es piemēram tā arī to nosaukšu, garigi un fiziski slims cilvēks(te uz ? vai tas ir cilvēks vēl ?), un tā nav netolerance.
kāds vispār sakars tolerancei ar pedarastiju?
es varu drizak pateikt tik to, ka netolerance ir no pidarasu puses pret mani un visu plašo sabiedribu!!!
viņi uzspiež man un manai ģimenei, visai sabiedribai, savu kroplumu virsū, bāžas virsū ar saviem slimajiem likumiem, ārda normālas valsts tradīcijas ārā!!!

P piekrituautoram 10.04.2015

visi jaunie un vispār visi vecāki uzmanieties no si portāla!!!
iedos vēl jums aukli-pedofilu (slēpto protams), un ko tad jūs darisiet?

P piekrituautoram 10.04.2015

silti neiesaku mammamuntetiem.lv

X xxx3456789 10.04.2015

visiem iesaku noskatities so filmu, tur paraadiits no kurienes pedarastijai kaajas vispar aug.
tur ir 100tiem eksperimentu ar 1-2 gadiigiem berniem un ziidainiem, vispaar berniem, piemeeram, pedarastijas ""teevi""ir pateikusi, ka berniem patik kad vinus izvaro, jo viniem tacu pec 20 h izvarosanas, ir viens orgasms /stundaa. pec sada ""eksperimenta"", vairaaki mazie vnk neiztureeja, un peec 26 ilgas varosanas, nomira.
ta ir balta patiesiibaa, saja vaacu izvelsmes filmaa viss ir pastaastiits, ka ari daudz kas cits.
bridinu, ar svakiem nerviem cilveeki, neskatieties

https://www.youtube.com/watch?v=-1TTfmJ07Yg

G gogogogo 10.04.2015

Больная Европа использует ювенальную юстицию для того, чтобы гомосексуалисты могли усыновлять наших детей, калеча их тела и души!

G gogogogo 10.04.2015

От этих гомиков тошнит. Эти твари мерзкие и агрессивные. Надо их на место ставить. Если они размножатся и легализуются-это похлеще фашизма будет.

G gogogogo 10.04.2015

да и пусть педики трахаются между собой молча, кто им мешает?? какого хрена им постоянно надо всем показать что они педики, требовать особого уважения итд. тут детям порнуху нельзя до 18ти смотреть, а они требуют разрешить пропаганду гомосятины среди несовершеннолетних. где нахрен логика??

G gogogogo 10.04.2015

А почему Европа навязывает нам свои ценности?! Какое её дело?! Какое она имеет право?! Почему, по какому праву она считает возможным учить нас, как нам жить?! Сами в ад идут и других за собой хотят затащить?

A Andrey.Piroshkov 10.04.2015

Фу!!! Гребаные пидарасы!!!Они по любому скоро вымрут как мамонты.

G guna1 10.04.2015

http://www.delfi.lv/news/comment/comment/inguna-ribena-laujiet-mums-palikt-pie-istam-un-dabiskam-vertibam.d?id=42712380&com=1®=0&no=0&s=1#comment-top

Visai zīmīgi, ka grāmatiņas aizstāvēt metas tieši biedrība "Mozaīka", kas savus darbus ir paradusi slēpt aiz līdzīgi melīgiem ieganstiem, proti, aiz nepieciešamības cīnīties pret Latvijas sabiedrībā it kā valdošo homofobisko noskaņojumu. Patiesībā mūsu cilvēki nemaz nezinātu, kas tie "homofobi" vispār ir, ja kāda provokatoru grupiņa nebūtu sākusi viņus par tādiem apsaukāt.

Vēl samērā nesen mēs dzīvojām valstī, kur homoseksuālas attiecības bija krimināli sodāmas. Tagad esam pieraduši redzēt homoseksuālus cilvēkus darbojamies atbildīgos valsts iestāžu amatos, biznesā, redzēt viņus televīzijā, ieklausīties viņu vārdos pa radio. Un nemaz jau tik liela cilvēku kāre lūrēt pa atslēgas caurumu cita personiskajā dzīvē nav. Vienīgais, ko demokrātiskās Latvijas iedzīvotāju absolūts vairākums vēlas ir, lai mūsu sirmās galvaspilsētas ielās netiktu frivolā, vulgārā un provokatīvā veidā izrādīts tas, kas labāk iederas guļamistabas četrās sienās. Vai tas, godīgi sakot, dod iemeslu mūs saukt par homofobiem? Jeb vai mērķis ir mūs tiešām par tādiem padarīt (kā mežā sauc, tā atskan), lai izmantotu to par ieganstu ideoloģiskai un psiholoģiskai vardarbībai pret mūsu nācijas morālo identitāti?

Liels apkaunojums man šķiet jaunā ASV vēstnieka Latvijā nesenajā intervijā izskanējusī "labā ziņa", ka 2015. gadā Rīgā iecerētais milzu "praids" nesīšot Latvijai ekonomisku labumu... Vai tiešām pēc pāris mēnešu uzturēšanās Rīgā Pekalas kungs ir iepazinis latviešus kā tautu, kas par dažiem desmitiem nopelnītu tūkstošu viesnīcnieku un krodzinieku kabatās gatava pārdot savu morāli? Varbūt mūsu laika globālais morālais pagrimums - vēl dziļāks nekā finansiālais - sakņojas tieši tajā, ka viss tiek mērīts materiālā ieguvuma dimensijā?

Šādiem notikumiem smagi un smacīgi blīvējoties pār latviešu tautas apziņu, kā no kādas pavisam citas pasaules atmiņā skan reiz Latvijas brīvvalsts idejas rītausmā teiktie klasiskie Plūdoņa vārdi: "Mēs gribam būt kungi mūsu dzimtajā zemē, mēs gribam še paši sev likumus lemt." Ka tas diemžēl nav iespējams, to mums gadu simtiem ir teikuši vācieši, poļi, zviedri un krievi. Tagad mums to netiešā, taču tikpat sāpīgā veidā mēģina atgādināt amerikāņi un dāņi. Amerikāņiem vēl daudz ko var piedot, jo viņi vismaz pusgadsimtu pēc kara ir palīdzējuši mums tikt kaut pie šās pablāvās neatkarības ilūzijas. Bet vai kāds var pateikt, kādēļ mums savi bērni būtu ar valdības svētību jāpakļauj kaut kādiem dāņu ministrijas eksperimentiem?

Kāda ir izdevēju attieksme pret Latvijas iezemiešiem, to labi rāda grāmatas "Diena, kad Rūta bija Rihards" vāks, uz kura autoru vārdi pat nav uzrakstīti latviešu valodā! Tā, starp citu, ir vācu okupācijas laika prakse, kad saskaņā ar Austrumzemes varas iestāžu norādījumiem vācu īpašvārdus latviešu tekstos rakstīja vāciski, ignorējot latviešu pareizrakstības principus. Ka tagad pie tā esam atgriezušies, par to nemaz nebūtu pārāk ko brīnīties, tomēr zīmīgi, ka šis precedents parādās tieši Latvijas valdības (un tātad no nodokļu maksātāju kabatas) līdzfinansētā izdevumā.

Ja Dānijā tiešām ir kādas problēmas ar dzimumu līdztiesību, tad lai taču viņi tās risina paši savā Dānijā, kur, atšķirībā no Latvijas, visā valsts vēsturē vēl nav bijis nevienas parlamenta prezidentes sievietes. Lai taču dāņi rūpējas par dzimumu līdztiesību demokrātijas citadelē ASV, kur, atšķirībā no Latvijas, līdz pat šai baltai dienai nav bijis nevienas prezidentes sievietes! Lai taču viņi sūta savus sacerējumus manis pēc kaut uz Vatikānu, tikai lai lūdzami liek mierā normālus latviešu bērnus!

Ministrei Viņķelei 54 sabiedrisko organizāciju un plašas sabiedrības protests atgādinot viduslaikus un padomju laikus (ar to viņa acīmredzot ir domājusi kaut ko briesmīgi sliktu, salīdzinot ar mūsu laikiem). Patiesībā Viņķeles kundze pati šķiet drusku aizkavējusies padomju laikos, ja domā, ka Latvijas ļaudis joprojām ir gatavi akli un alkatīgi ierīt jebkuru spožu vizuli, ko tiem kāds pamet no Rietumu puses. Mūsu laimīgā nākotne Eiropas Savienībā - tagad, kad tā ir pienākusi, - ir mūs darījusi drusku rezervētus pret Rietumu pasaules liberālajām "vērtībām". Savukārt vēl labā atmiņā esošie padomju laiki mums ir diezgan labi iemācījuši no oficiālās ideoloģijas abstrahēties un sadzīvot ar sevī slēptu nedzēšamu naidu pret to (tiem, kas grib valdīt Latvijā, to derētu paturēt prātā!).

Patiešām būtu interesanti zināt, ko labklājības ministre un ministru prezidents ir gribējuši panākt, nodemonstrējot klaji vīzdegunīgu daiļrunību sakarā ar sabiedrisko organizāciju protestu. Vai tiešām ierādīt brīviem demokrātiskas valsts pilsoņiem viņu vietu pie ratiem un vēl vairāk vājināt tautas jau tāpat vārgo ticību tam, ka valsts vara tiešām pārstāv tās intereses un viedokli? Vai tas ir īstais veids, kā aicināt sabiedrību aktīvāk iesaistīties savas valsts sabiedriskajos un politiskajos procesos? Galu galā - vai demokrātiskā valstī vēlētu amatpersonu pienākums ir sabiedrības viedokli apspiest, cenzēt vai tomēr - pārstāvēt?

Daudz vairāk nekā par dzimumu līdztiesību mums būtu jārūpējas par Latvijas sabiedrības integrāciju. Ar provokatīviem žestiem morāles jautājumos valdība tikai rada jaunu iemeslu tam, lai daudzi konservatīvajās Austrumu baznīcas tradīcijās audzinātie Latvijas cittautieši, skolotāja Rafaļska vārdiem runājot, "neieredzētu šo režīmu".

Iztopot ekstrēmi diskutablām Rietumu liberālisma "vērtībām", valdība tādējādi zaudē ļoti lielas Latvijas sabiedrības daļas cieņu un vēl vairāk nostiprina (arī daudzu latviešu) simpātijas pret nedemo­krā­tiskajiem austrumu kaimiņvalstu režīmiem. (Cilvēkam nākas grūti būt lojālam valstij, kuru tas nevar cienīt.) Diez vai mēs varam atļauties šo apstākli pilnīgi ignorēt.,

Vai ir iemesls prasīt ministres demisiju? Grūti teikt. Kad pirms laika kāda Jūrmalas bērnudārza bērniem tika mācīts pirms maltītes sacīt: "Mūsu dienišķo maizi dod mums šodien!", viss beidzās ar bērnudārza vadītājas atkāpšanos no amata, kaut arī viņu aizstāvēja visi bērnudārza audzēkņu vecāki, izņemot vienu. Toreiz neviens neko par "vētru ūdens glāzē" neteica. Kā būtu jārīkojas tagad, kad ministre atļaujas ignorēt milzīgas sabiedrības daļas viedokli?

Iespējams, vislabāk būtu, ja labklājības ministre turpmāk nodarbotos ar to, ar ko labklājības ministram ir jānodarbojas, un risinātu tās problēmas, kas pastāv, nevis izgudrotu un radītu jaunas. Būtu loģiski, ja labklājības ministre rūpētos par Latvijas iedzīvotāju labklājību, nevis par viņu laimi pēc svešās karaļvalstīs tapušiem laimes šabloniem. Vismaz tikmēr, kamēr Latvijā vēl nav tādas Laimes ministrijas...

Bet tie, kas daudzina dzimumu līdztiesību, paši no dabiskas dzimumu līdztiesības lāgā nekā nejēgdami, lai lūdzami brūk ar savu mehāniski "eiropeisko" domāšanu virsū Mātei Dabai - par to, ka viņa savā viduslaiku tumsonībā vēl 21.gadsimtā liek sievietei dzemdēt sāpēs, bet vīrietim liedz iespēju barot savus bērnus ar krūti. Bet nevainīgus latviešu bērniņus lai labāk liek mierā!

Un gadījumā, ja mums gribēsies saviem bērniem palasīt kādu dāņu grāmatu, mums ir, piemēram, Andersena pasakas. Starp citu, arī viņa dzimumidentitāti mūsu kultūrā nav pieņemts publiski apspriest.

Ļaujiet mums palikt pie īstām un dabiskām vērtībām!

fragments no CIEN. I.Ribenas

G guna1 10.04.2015

Jana
02.10.2012 00:58
Grāmata ir murgs no bērna viedokļa. Iedomājieties bērns, kas no rīta pamostas ne savā gultā, ne savā istabā, vecāki viņu neatpazīst, bērnudārzā ar viņu spēlējas tikai tad, ja viņš sauc sevi citā, pretēja dzimuma vārdā.

Pat vārdu nomaina ar Nr.1 un Nr.2. (=Uno, Duo)

MURGS! Pie tam ņemiet vērā, ka tas turklāt tiek borēts bērnudārza vecumā. Tas no bērnu viedokļa.

No vecāku viedokļa, vai jūs domājiet, ka mēs mucā dzīvojam un nezinam, ka pasaulē jau tiek mainīta likumdošana, lai vārdus māte un tēvs aizstātu ar vecāks nr 1 un vecāks nr 2 it kā līdztiesības vārdā?

Un vēl lezbietēm no "Mozaīkas", kas atbalsta šo grāmateli:
Dzemdējiet, mīļās, pašas savus bērnus audziniet, bet lieciet mūsējiem mieru!

http://www.delfi.lv/news/comment/comment/inguna-ribena-laujiet-mums-palikt-pie-istam-un-dabiskam-vertibam.d?id=42712380#ixzz3WvWHJbp3

G goliwoodsmile 10.04.2015

LATVIETIS
02.10.2012 21:26
MUMS IR JĀKLIEDZ UN UZREIZ !!!
VĒLĀK BŪS PAR VĒLU !!!
KAUTVAI MIETS IR JĀŅEM ROKĀS UN IR JĀPASARGA MŪSU BĒRNI NO TĀDIEM IZDZIMTEŅIEM KĀ VIŅĶELE !!!

http://www.delfi.lv/news/comment/comment/inguna-ribena-laujiet-mums-palikt-pie-istam-un-dabiskam-vertibam.d?id=42712380#ixzz3WvYcLOOO

H harijspeterisjuris 10.04.2015

Dzintra Reg;ina Jansone
06.10.2012 12:33
Varu parakstīties zem katra I.Rībenas vārda!
Izbeidziet liekuļot! Tauta izmirst! Cilvēki mūk uz ārzemēm! Dzimstība samazinās! Bet te - klaji tiek atbalstīts homoseksuālisms. Vai - Latvijā, kaut kur darbā iestājoties, tiek uzdots jautājums par seksuālo orientāciju? NĒ! Tad ko jūs paši - homiķi - bāžaties virsū ar savām problēmām visai sabiedrība!? Vai jūs esat ar pirkstu taisīti?! Nu - dariet SAVĀ mājā, zem SAVAS segas ko gribat! Ko lienat ar savām netīrajām pēcpusēm virsū VISAI sabiedrībai!
Cik skaista mīlestība:
60-gadīgs vecis gultā ar otru tādu pašu veci! Nedod Dievs - ar bērnu! Jo - riebjās, taču, paša krunkas!
Vai - vecas sievas - parskaita viena otrai ļumīgo miesu, laiza nošļukušo pupu partiju.
Nu - MĪLESTĪBA, taču! Un blakus...vai patiesi iespējams(!) - adoptēti bērniņi!!!
Un tālāk?
Tēvs Mudīte un māte Mārīte!?
Vai:
Tēvs Jānis un māte Pēteris!?
Vai jūs esat prātā sajukuši!?

http://www.delfi.lv/news/comment/comment/inguna-ribena-laujiet-mums-palikt-pie-istam-un-dabiskam-vertibam.d?id=42712380#ixzz3Wva0YjR6

H harijspeterisjuris 10.04.2015

labs raksts !
atbalstu Ribenu un taas piekriteejus
http://www.delfi.lv/news/comment/comment/inguna-ribena-laujiet-mums-palikt-pie-istam-un-dabiskam-vertibam.d?id=42712380&com=1®=0&s=1&no=560#comment-top

H harijspeterisjuris 10.04.2015

un esmu šokēta ka mammamuntetiem.lv, taa tak ir pedarastijas atbalstiitajstruktuura !!!
tas ka redaktores ir precetas tas tik skatam.
tapat kaa sabiedriba daudz geju un pedofilu, kuri skatam ir preceeti, tiesi tapat tas ir ari seit.

H harijspeterisjuris 10.04.2015

un esmu šokēts ka mammamuntetiem.lv, taa tak ir pedarastijas atbalstiitajstruktuura !!!
tas ka redaktores ir precetas tas tik skatam.
tapat kaa sabiedriba daudz geju un pedofilu, kuri skatam ir preceeti, tiesi tapat tas ir ari seit.

V veneraaaaaa 10.04.2015

ES pedofilijas karte : https://www.youtube.com/watch?v=4dWlehf3i7Y

A Alfred__Urlovic 10.04.2015

Всё это программа сокращения населения земли. Эта программа была написана масонами, которая планомерно воплощается. У масонов главным препятствием в реализации их планов является славянский мир и затем-мусульманский. Что бы уничтожить славян применяются все возможные средства, в том числе и стравливание между собой, пример -конфликт с Украиной. Всё подробно и невероятно, для поверхностно думающих, рассказывает в ютубе С.Сааль. Послушайте его, кто впервые слышит, и не спешите обвинять в маразме. Я сам раньше плевался в его сторону, а сейчас считаю, что это глубокий анализ думающего образованного человека. Много интересного узнаете и расширите мировоззрение, узнаете, откуда ноги растут у всей нечисти.

с Сергей0Гриб 10.04.2015

не о количестве рождаемых детей надо беспокоиться, а о их качестве!кто родится от моральных уродов?!такие же уроды!в итоге-общество моральных уродов-сексуальноозабоченных зомби!

о Ольга1950 10.04.2015

Да, все так. Каждый из гомосеков - это биомашина уничтожения. Недолюди, переполненные завистью и злобой к нормальным людям. А единственное доступное им убогое счастье - причинять боль и разрушать. Это не лечится. Но если к их непомерному тщеславию добавить хоть немного власти... это адская машина

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes