www.sudzibas.lv Ritters Makleris klaji melo

Ritters - Makleris klaji melo

Maklere Irina, kas strada saja biroja - maita, mele, krapniece. Mulkibas pedejas sastastis , acis skatoties, bez mazakas sirsdapzinas parmetumiem. Nekada gadijuma neizmantojiet RITTERS pakalpojumus!!

Komentāri (5)

J ja? 18.09.2013

Bet varbūt vienkārši nezinoša?

K kliente28 19.08.2014

Šīs RITTERS kompānijas māklere Jeļena Seničkina jeb Elena Stenickina tāda pati neliete! Žurka pēdējā, tiešā nozīme šmaucās pirkuma līgumā un vēl neļauj iebildumus celt! Nekad nedodiet rokas naudu, ko pirmais šī žurka prasa, jo vēlāk uz pirkuma līguma parakstīšanas brīdi maina darījuma summu uz augšu u.c. noteikumus. Dara visu, lai pircējs maksātu vairāk, vai zaudē rokas naudu. NEKAD NEKO NEMAKSĀJIET KAMĒR NAV NOSLĒGTS PIRKUMA LĪGUMS!!! Pirkuma līgumu rūpīgi izlasiet (parādiet juristam) un ja ir aizdomas par krāpšanu labāk no šī darījuma atteikties, jo viņa „nagla” skatās virsu un vēl atļaujas runāt paaugstinātos toņos!

D D.Trofimovs 11.09.2014

Kā SIA Ritters direktors varu atbildēt uz šo sūdzību, kura pēc savas būtības ir neslavas celšana un pilnīgi nepamatota apsūdzība, ka Jeļena Steņičkina strādā par juristi, nevis par mākleri un viņas pienākumos ietilpst nodrošināt darījuma izpildi un abu pušu apmierinātību. Jeļena strādā nekustamo īpašumu jomā 20 gadus, un visā laikaposmā viņai nekad nebija problēmu ar likumu. Ja kāds, izmantojot anonimitāti, mēģina viņu nomelnot, tas liecina tikai par to, ka viņa labi pildīja savus pienākumus, citādāk augšminēto komentāru vietā būtu iesniegums policijai.

ю Юлия Петрова 27.06.2016

Елена прекрасны специалист и профессионал своего дела! Сама лично много раз обращалась к ней за помощью, а так же рекомендовала и рекомендую её остальным.

Она прекрасный юрист, всегда несет ответственность за проделанную работу и доводит её до конца.

Как человек лично знакомый с профессиональной деятельностью Елены могу заверить: !!!остаться недовольным её работой может лишь тот, кто имел намерения обмануть, но не сумел их осуществить!!!

Доверив ведение сделки Елене Стеничкиной можно быть на 100% уверенным, что все будет в порядке, так как она всегда разъясняет и предвидит любые "подводные камни".

Более того, я много раз была свидетелем того, как благодаря ее профессионализму люди ЭКОНОМИЛИ деньги и время.

Все выше написанное могу подтвердить лично.

L ludmila21 14.08.2021
Благодарность

Хочу выразить благодарноасть работникам компании Ritters за профессиональную поддержку по продажи квартиры. Особенно хочу отметить Надежду и рукодителя компании Дмитрия.
На всех этапах продажи Надежда меня поддерживала и профессионально консультировала, а Дмитрий взял на себя вопросы по оформлению договоров. И еще раз Вам спасибо за надежность и качество!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes