Komentāri (6)

BondsBonds 16.07.2014

Nu, pareizi darīja! Tevi vajadzēja ne tikai izmest, bet vēl kaut ko!

Likumsargs 16.07.2014

Lūk dēļ šādiem braucējiem Nils ceļ cenu, lai lauķi maksātu Rīgas bezbiļetnieku pārvadāšanu!
Nav naudas, ej ar kājām, negribi maksāt par braucienu - ej kājām!

Jāiesaka RD lai paceļ soda naudu līdz 100 EUR! Vienreiz kad samaksās tādu naudu, tad nākamajā reizē padomās kas ir izdevīgāk: nopirkt biļeti, samaksāt sodu vai iet ar kājām!
KAD BEIDZOT BAURI SAPRATĪS, KA PAR KATRU PAKALPOJUMU IR JĀMAKSĀ!!!

Berlīnē soda nauda par braukšanu bez biļetes pilsētas transportā ir 300 EUR!

P patiess 17.07.2014

idioti komentētāji sabiedriskajam transportam ir jābūt par brīvu kā visās normālās valstīs. un jūs kas sakat tur sodus palielināt un ar kājām staigāt nesaprotat ko runājat dirsēju banda, ja neļauj noreiķināties, met ārā, tas nav godīgi, ir jāstāda protokols jā, bet nedrīks mest ārā, ir iespējai norēķināties un nopirkt biļeti, tos kontrolierus, vajadzētu pārmācīt, tikai debīls cilvēks saņemtu naudu un kontrolētu citus cilvēkus... SABIEDRISKAJAM IR JĀBŪT PAR BRĪVU.

T tadumtss 17.07.2014

Kuras tad ir tās brīnumvalstis ar to bezmaksas transportu ? Ko var murgus pļūtīt. Gan jau kārtējais pabalstu dīcējs, kam visu tik par brīvu, varbūt vēl pakaļu noslaucīt ?

Likumsargs 18.07.2014

to patiess ==>
Esmu izbraukājis visu Eiropu, kaut kā nemanīju, ka kādā no ES valstīm pilsētas transports būtu par brīvu!
Soda naudas gan ir stipri lielākas un arī Rīgā šī soda nauda ir pamatīgi jāceļ!
Diemžēl mūsu likumdevēji lemjot par soda lielumiem domā par to lai cilvēks varētu samaksāt soda naudu, nevis lai samaksātu par pakalpojumu.

Rīgā soda naudai par braukšanu bez biļetes vajadzētu būt vismaz 100 EUR!
Nevajag bļaustīties, ka tā ir par lielu, nē nav! Tāpēc jau tā ir soda nauda! Negribi maksāt, nopērc biļeti par 0, 60EUR un nekādu problēmu!

Berlīnē soda nauda ir 300EUR, Varšavā 150 EUR, Vīnē 500EUR. Neviens nebrēc, ka liela, vienkārši viņi nepieļauj domu, ka varētu braukt bez biļetes!

Pie mums tieši otrādi braucot bez biļetes uzskata ka ir paveicis varoņdarbu!

Soda naudas lielumam ir jābūt tādam, lai nerastos pat doma braukt bez biļetes!!!

M magone!! 24.07.2014

Nodokļus neviens negrib maksāt, bet sabiedrisko transportu gan pa brīvu grib, kurš tad beigās apmaksās autobusu vadītāju algas un visus citus saistītos izdevumus.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes