www.sudzibas.lv Rīgas saldējums Vafelino saldējums

Rīgas saldējums - Vafelino saldējums

Nopirku saldējumu Vafelino ar lazdu riekstiem, kurš maksāja 2 EUR un esmu ļoti vīlusies- tas nebija ne puses šīs cenas vērts, un garšoja godīgi sakot, ne pēc kā! Tas, ka tur ir superduper eksluzīvs un dabīgs sastāvs nespēj atsvērt saldējuma garšu- negaršīgi zemas kvalitātes lazdu rieksti+ švakā saldējuma piegarša.Runājot par šokolādi- tā garšoja vienkārši draņķīgi- pirms tam domāju ka šokolāde īsti nevar būt negaršīga- bet šī garšoja pēc augu tauku maisījuma šokolādes krāsā.

S

Komentāri (6)

S sunskakisvarnapele 26.02.2014

Piekritu, negarsigssaldejums, es vinu perku kad vel latos maksaju.

Ausainītis 26.02.2014

Bomžiem domāts saldējums.

D Daina saleniece 27.10.2014

Tikai lūdzu nevajag, ja? Es šo saldējumu pērku daudz gadus, tas ir garšīgs un kvalitatīvs.

Latviešu tautas 27.10.2014

A ko jus vel gribat ar palmu taukiem?

D Daina saleniece 12.11.2014

Tur nav palmu tauku.

S Sandris68 28.04.2015

Nu šeit gan Jūs pārspīlējat. Saldējums ir kvalitatīvs un garšīgs, viss nepieciešamais sastāvs tiek izmantots, lai tam piešķirtu vēlamo garšu.
Jūs spriežat par to, ko neesat redzējuši. Līdzīgi, ka ieiet Rimi lielveikalā un skatītos uz konservu bundžām. Nevienu palmu taki netiek izmantoti, man žēl to cilvēku, kas saldējuma razošana nav kompetenti vai kāda cita veida pārtikas izstrādājumos. Ieteikums vairāk iepazīties ar uzņemuma sortimentu, nevis izdarīt pārlieku secinājumus par Rimi konservu bundžas variantiem.

Paldies.

Veksmi turpmāk.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes