Rīgas Dzemdību Nams - 1.nodaļa - Larisa

Sveiki!
nesen laidu pasaulē bērniņu Rīgas dzemdību nama 1.nodaļā. teikšu atklāti - visas vecmātes, bērnu ārsti, medmāsas ir tiešām super, it sevišķi daktere Gulbe,tiešām paldies!! bet tiku aizvesta uz slimnīcu un līdz nāca pasaulē bērniņš pagāja 40 stundas, beigās tika taisīts keizargrieziens (arī šis dakterītes ir fantastiskas), bet dzemdību blokā strādā ginekoloģe Larisa,uzvārdu neatceros, viņa tiešām ir īsts lopu dakteris, nelaipna, ar dažādiem izteikumiem,ja pārbaudē pateicu,ka sāp, viņa atbildēja - es tāda esmu !! lai gan kad tiku pie citām ārstēm,viņas visu to pašu izdarija pilnīgi normāli un pieņemami... nedomāju,ka tādai ārstei būtu jādara tāds darbs,kurš acīmredzot viņai riebjas!!
žēl,ka 1.nodaļas tiešām fantastiskajiem un labajiem ārstiem ir viena tāda,kura met ēnu uz visu nodaļu!
velreiz Paldies 1.nodaļas kolektīvam,par labo attieksmi,palīdzību un visu pārējo!!

D

Komentāri (4)

V Valentine 07.08.2012

Vai tā nav Larisa Antonova kas strādā arī ARS-med? Nesen iesūtīju tur sūdzību par viņas rīcību.

D duudina 07.08.2012

es Tiešām uzvārdu nezinu, vienīgi varu pateikt, ka viņai tumši mati, līdz pleciem... bet kaut kur atmiņā, ka uzvārds sākās ar Tim...kaut kas tāds..

I [email protected] 19.10.2012

mans meituks arī dzima 1 nodaļā ( 2006 gadā) un varu teikt tikai to visu labāko par gandrīz visu personālu.diemžēl vienmēr būs kāds, kurš izjauks iespaidus. neatceros kā sauca, bet tā bija māsu palīgs, kurai mani pēc dzemdībām vajadzēja aizvest uz palātu.bija teiksim ne visai laipna. un pārējais personāls taču nav vainīgs kad viņu kolektīvā strādā tādi cilvēki.

Z zīļuks 15.01.2013

Tā varētu būt Larisa Tomkoviča, kas vada dienas stacionāru. Kad studēju medicīnu gāju pie viņas praksi. Nav nekāda jaukā dakterīte.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes