www.sudzibas.lv Ričarda kamīni neprofesionalitāte

Ričarda kamīni - neprofesionalitāte

Šī firma īsti nemāk darīt neko. Tāme izrēķināta pilnīgi nepareizi. Līgums vispār sastādīts auzās. Nespēj pat izdomāt kurš darbs pēc kura jādara. Es galīgi neesmu celtnieks, bet man bija jārāda ar pirkstu, ko darīt un kādā secībā. Ierodas strādā tikai vienu dienu nedēļā un brīnās kāpēc darbi neiet uz priekšu. Visu laiku noveļ vainu uz kaut kādām problēmām, bet izrādās, ka Linards Pavlovs reāli dzer. Kas, tādā firmā var būt par darbu ja valdes priekšsēdētājs ir kodējs.
Silti iesaku neielasties darījumos ar šo firmu!!!

P

Komentāri (7)

A artis 18.11.2010

Jā zinu tas pālis vienmēr ir koomā, jau sen gribeeju bashkaa iedot vinjam, alkaholikjis, bet uztaisa no seviim baigo firmachu, reaali neko būvēt nejeedz, lauznis, jo zinu ka galva vinjam ir teemeeta uz naudas izkraapshanu .ljoti daudz esmu paartaisiijis vinja buuveetos objektus.

J Jānis 09.02.2011

Īstenība tasnība tik ir par Linardu Pavlovu.
Arti ja drīkst jautāt kurus tieši viņa būvētos kamīnus esi pārtaisījis?

K klaus 16.03.2011

Ko jūs tur stāstiet! Man viņš uztaisīja ļoti labi, bez jebkādām problēmām. Māja silta. Tepat, kaimiņam viņš taisīja. Tas arī apmierināts.

Z zigis 27.11.2011

ja lielais partisitajs ir ARTIS POCS tad pac vins ir reals kodejs uz darbu ierodas pali gvelz visadas stulbibas ka vins esot liels meistars .ka vinam esot tris diplomi.dienu pastrda pec tam atsuta kautkadus iesacejus .pac esot aiznemts cita objekta .naudu gan vins mak uzprasit labu .isak SADIRSTS DARBS UN MATRIJALS .NESAISTIETIES AR VINU .NEIESAKU NO PERSONIGAS PIEREDZES

V Valentīns 11.05.2012

ne

V Valentīns 11.05.2012

Atvainojiet.
Ja runa ir par kamīnmeistaru Arti Pocu, tad varu teikt drosi, puisis zin ko dara un labs meistars, no jebkura sarežģījuma tiek ārā ar labu risinājumu.
Daudziem paziņām ir būvējis un neviens nav sūdzējies.
Te jau drošvien raksta sīkstuļi kam naudas žēl un meklē lētāko variantu.
Skopais maksā divreiz.Jebkura meistara atieksme pret objektu ir tāda kā pasūtītājs izturas pret darītāju un viss.
Varat droši taisīt kamīnus ar šo meistaru un neklausaties skauģus un mūžīgos čīkstuļus.
V.

A alvis2 22.10.2012

Nu es gan par Arti poču nevienu labu vārdu nevarēšu pateikt. Pēc materiālu naudas artskrēja ātri, konts kur pārskaitīt nav (tatad strādā nelegāli bez nodokļu nomaksas), bet pēc tam bija jāgaida divi mēneši līdz uzsāka darbu. Kamīns sanāca škībi greizs.(bildes varat apskatīt Sūdzībās Artis Počs slikta kvalitāte) Pats izteicās ka sanācis "Sūdīgs", solījās atbraukt pārtaisīt, novērst savu brāķi, bet nekā. Manuprāt tiešām lielībnieks kas nepieprot savu darbu un nekad netur vārdu.Turieties tālāk no tādiem Počiem.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes