Renārds Volks - Remonts

Renārs Volks un Jekaterina Volka sauc sevi par meistariem, bet diemžēl no remondarbiem neko nesaprot, pie tam ir arī krāpnieki. Remontu spēj veikt tikai līdz laikam, kamēr apnīk strādāt. Sākumā strādā apzinīgi, bet vēlāk izrādās, ka reģipsi kopā savilkt nemāk, logiem krāsu noņemt nemāk (saplīst logu rūtis), durvis apsola atjaunot, bet nesaprot, ka tās nav atjaunojamas. Par visu paņem naudu un beigās pazūd. Melo acīs skatīdamies. Viņiem tika dota par materiāliem, kuru piesavinās. Apsola, ka pēc mēneša visu pārrēķinās, saskaitīs, protams, nereaģē. Cilvēki esiet uzmanīgi, un nedodiet tādiem krāpniekiem darbu un naudu!!!!!

I

Komentāri (1)

J janis-dzirnavu 21.07.2015

Diemžēl tieši tāda pati pieredze. Sākumā kaut ko izdarīja (bijām vienojušies par durvju atjaunošanu), pēc tam paņēma avansu un pazuda. Es pat pierakstīju visus viņa personas datus, busiņa numuru un uz papīra uzrakstījām nelielu vienošanos par darbu veikšanu.
NEKĀDĀ GADĪJUMĀ NEDODIET VIŅAM AVANSU.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes