Tūrisma operators Kredo Tūre

Pastāstiet par tūrisma operatoru Kredo Tūre. Kāda ir bijusi pieredze, laba vai slikta. Kādi gidi, kādi autobusi, kādas viesnīcas.

N Nika 23.07.2010

Atbildes (2)

I Inga 25.07.2010

Normāla tūrisma firma, ar normālu apkalpošanu ;-). savu autobusu nav - tos īrē no transporta firmām (LV ir maz tūrisma firmu ar saviem autobusiem, tomēr tās ir dažādas nozares). Braucieni - gk. Baltijas valstis, LV, Polija, īsās Vācijas, Šveices.
Daudz strādā ar individuāļiem un pasūtījuma grupām. Aizej, izbrauc, pārliecinies.
Jā, gisus ņem pārbaudītus gadu gaitā.
Strādaju tūrismā, bet ne Kredo tūre, nekad no viņiem neesmu braukusi, esmu brīvmāksliniece ;-), bet viedoklis ir. Šie nav krāpnieki - noteikti

S Sarmīte 16.08.2010

Biju braucienā uz Austriju 2010.g.Līgo svētkos. Jauks brauciens. Autobuss nebija pārāk komfortabls, jo bija maza grupa. BET BRAUCIENS NOTIKA! Mūs vadīja brīnisķīgs gids un šoferīši. Profesionāļi savā jomā. Varu teikt tikai to pašu labāko. Bet katram pašam jāizmēģina. Esmu braukusi arī ar citām tūrfirmām Arī labi.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes