Liizinga pieskjirshana

Atvainojos, ka rakstu bez garumziimeem, bet taads dators. Man ir 20 gadu, straadaaju valsts iestaadee un sanjemu minimaalo algu, kaa arii apgaadnieka zaudeejuma pensiju 100ls apmeeraa.Taa kaa arii studeju, man ir ljoti nepiecieshams portatiivais dators. Diemzeel nevaru atljauties to iegadaties uzreiz, interesejos par lizinga iespejam. Liidz shim pasutiiju iecereeto pirkumu divos interneta veikalos, tachu abas reizes sanjeemu atteikumu ar pamatojumu, ka neesmu 21 gadu veca. Bet varbuut kaadam ir informacija, kuri interneta veikali piedava iespeju sanjemt liizingu, neskatoties uz shaadu vecuma uzstaadiijumu? Un vai taadi vispar ir? Jo, kaut arii mani meenesa ienaakumi nedaudz paarsniedz 200LVL, esmu paarliecinaata, ka veikt ikmeenesa liizinga maksajumu 15-20 LVL apmeeraa man nebus probleema.Es shaadu jautajumu nemaz neuzdotu, ja mana pazinja, kura ir tkpat veca, cik es un strada valsts iestade, panjeeema liizingaa automashiinu prieksh savas maates, kura straadaa neoficiaali.

L liencha 18.01.2011

Atbildes (9)

X xbx 18.01.2011

domaju,ka tev nevajadzetu izmantot tos interneta veikalus,bet gan iet uz veikalu
iesaku As Capital,ja esi gajusi uz Lateko lizingu,tad nebus jega iet uz Capital,tad nedos,bet principa no 18gadiem jau vari njemt lizingu,un ja vel valsts darbs,tad kada problema,mhmm
principa iesaku ari izlasit kadu likumu,jo noteikti kartejo reizi chakare smadzenes tie visi "gudrie aunu pieres"

L liencha 18.01.2011

Principaa es gan vairaak sliecos uz interneta veikaliem, jo, lai ari dzirdets, ka ieguut pasuutijumu virtuaalaa celjaa ir nedroshaak, tomeer paljaujos uz pazinju pozitiivo pieredzi un, protams, buutisku faktu, ka pasuutiit preces internetaa ir daudz leetaak.
Paldies par info!
P.S. Liidz shim ''laimi meegjinaaju'' tehnoshop.lv un 1a.lv

X xbx 18.01.2011

piekritu,ir letak,bet iesaku tev pirms tu pasuti,personigi uzvanit firmai un pajautat kadi ir nosacijumi!
Jo ka jau mineju jau no 18 gadiem drikst njemt lizingu.!

X xbx 19.01.2011

piekritu bomzim,saku domat...ka musu valsti mus visus piechakare,un domaju,ka tapat interneta veikala tu parmaksasi un ari ja pirksi veikala samaksasi pietiekamu lielu summu,lai zaudetaji nebutu vinji
un vislabak jau butu,ja tu noperc PC un ja ir kads labs zinosh cilveks datot lietas,kursh tev palidzetu ar programmam,jo programmu instaleshana ar nav par brivu

J Jānītis 20.01.2011

Interneta veikalā ir lētāk, bet tur jums pārdos dzelžus. Programmatūra tāpat būs jāpērk vai jāmeklē, kas tai kastē visu saliks un tas arī nebūs par velti. Sasummējot visu kopā, tas pats vien sanāks, kas pirkt datoru veikalā. Turklāt veikalā pirkts dators ir drošāks, jo varēsiet vienoties kas jums vajadzīgs un to visu saliks un galvenais garantija!
Nopērkot virtuālajā veikalā, ja pēc tam ir problēmas, tad arī lai iegūtu garantijas remontu būs lielākas problēmas!
Manuprāt, nav jēga ieekonomēt 20-40 Ls un pēc tam problēmu gadījumā izliksiet vēl datora vērtībā naudu!
Labāk parastā veikalā pirkt, tas būs dārgāk, toties problēmu gadījumā klapatu mazāk!

S signe 21.01.2011

Iesaku 220.lv, netā apskati, un kad esi izlēmusi, pazvani viņiem vai ir noliktavā. Pēc tam ej uz ģertrūdes ielu un apskati kāds tad tas dators ir, visu pastāstīs un paskaidros. Pārbaudīs vai iet. Un man ir kādas 5 elektro preces tur pirktas, remontē viņi labi, un maina arī pret citu preci.

F fiksais 22.01.2011

Brīnos cik daudziem te nav latviešu burti. Ja ir švaki ar naudu, nav jau jāpērk -- aizņemies disku no drauga un ielādē attiecīgo programmu savā datorā.

L liegums 23.01.2011

Nāc uz Lattelecom veikalu un noskaidro iespējas iegūt datoru līzinga, ko arī uz vitas varēsi izvēlēties, kuru datoru, tev ieteiks konsultanti, atbilstoši tavām vajadzībām ;)

D Dr.Webs 24.01.2011

Beidziet mocīties ar tām garumzīmēm, ejiet http://laacz.lv/apostrofs/ un būs jums tā laime, piedevām par baltu velti. Un nevajag pie.... savu PC ar monstru Tildi.:)

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes