Laura

Sveiki! Saksu ar to,ka bij nepieciesamiba griezties atraja palidziba ar acs traumu,man teica,ka bus jamaksa 15 ls,tad kad uzradiju,ka man ir trucigas personas statuss un esmu bezdarbniece tik un ta teicas,ka tas maksa ti cik maksa. Man rodas jautajums vai shi maksa ir godiga? un ja naudinjas cilvekam nav? tad lai staiga slims,kamer nepienak gals???

L Laura35 04.03.2013

Atbildes (1)

L Lelle Bez Matiem 01.04.2013

Cik zinu, tad ātrā palīdzība bezmaksas medicīnisko palīdzību piedāvā tikai neatliekamos gadījumos. Ja viņi secina, ka acs trauma nav tik nopietna, tad vari izvēlēties: maksāt 15 ls un saņemt ārstēšanu uzreiz, vai arī vērsties pie ģimenes ārsta, kurš savukārt tevi nosūtīs pie kāda cita speciālista...sanāks lētāk, toties būs jāgaida rindās pie ārstiem.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes