jautajums

labdien! mani interese tads jautajums ka es varu isdzest savu rakstito? Jo tas cilveks pa ko es uzrakstiju. Grib lai es isdzesu savu rakstito un tad samaksas naudu. varbut jus varat ieteikt ko man darit un ka butu pareizi darit?

O Olegs 11.07.2011

Atbildes (3)

B BIGs 12.07.2011

Diemžēl tu esi iekritis, jo izdzēst sūdzību ir ļoti grūti. Sazināties ar šā portāla administrātoru arī ir diez ko grūti vai pat neiespējami. Vēl pastāv iespēja samaksāt naudu par sūdzības izdzēšanu utt. To es biju dzirdējis BEZ TABU.

I Ilga 15.07.2011

Ko nu muld, nevar izdzēst!!!!!!!!! Par Daci Eglīti sūdzība ir izdzēsta. Nez kurš Čaks Noris to izdarīja, ko??? Un, kā to izdarīja????

R redakcija 01.08.2011

1. jāizvēlas naudīgs cilvēks
2. jāsaraksta par viņu cūcības
3. jāaizsūta nelaimīgajam interneta adresi, lai šis kārtīgi iepazīstas ar sarakstīto
4. trešo punktu izpildīt obligāti
5. citādi būs jāgaida pāris gadi, līdz no nelaimīgā būs novērsusies pat paša māte, bija gadījums ka cilvēks nokļuva ļaunās runās un par visu uzzināja pats pēdējais kad dzīve jau bija pārvertusies par elli
6. bija gadījums ka neizturēja un izdarīja harikiri un visa naudiņa vējā

7.veiksmi biznesā !

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes