Finanses, aizdevums

Varbut varat ieteikt kadu firmu kas varetu aizdot 2000 LVL ja tas vajadzigs esoso paradu (Creditreform) segsanai? Lugums nerakstit tiem, kas nevar neko ieteikt tikai mak gudri macit. Ta nu ir sanacis ka esmu sada situacija lai gan sadu iznakumu nevareja planot. Ludzu varbut varat kaut ko ietekt>.

A Anna 30.12.2009

Atbildes (4)

B Baņkieris 30.12.2009

1)- neielaižaties ar Creditreform, tā jūs ieekonomēsiet ļoti daudz līdzekļu, jo pēc LR Civillikuma parādpiedzinējam nav tiesības gūt peļņu no piedzenamās lietas, jo par to maksā kreditors. Tātad parāda piedziņas izdevumi, ko pieprasa šādi kantori ir nelikumīgi.
2)-vienojaties ar kreditoru par parāda apmaksu ar visiem kavējuma procentiem, tas būs lētāk, nekā maksājot Creditreform, jo kur ir garantija, ka Creditreform norēķinās ar kreditoru.
3)-Creditreform nav tiesību prasīt, lai jūs naudu skaitītu uz viņu kontu, ja parāds nav cedēts, bet šajos laikos šādas firmas parasti pārņem parādus, nevis cedē.
4)-jums līgums ir ar kreditoru, nevis Creditreform!
5)-visu komunikāciju ar Creditreform vediet tikai rakstiski, savādāk neko vēlāk nepierādīsiet!
UN GALVENAIS:
Ja jau Creditreform ir ķeries klāt, tad neviena legāla firma jums šādu naudu neaizdos! Sorry!

L leila 31.12.2009

Ja ir ķīla tad var dabūt, bet bez ķīlas nekādu variantu. Jo firmas kas visos portalo reklamējās,ka var dabūt ar sliktu kredītvēsturi kredītu, ir pilnīgas muļķības, paņems izskatīšanas maksu un atšūs pēc tam tevi.

A Anna 04.01.2010

Paldies par atbildem!

K kika 01.03.2010

Sveiks!

Ka radās tas parads Creditreform, par kadu kreditu? Tad labak megini versties pie kreditiestades, kura so paradu nodeva Creditreform, varbut vini var tavu kreditu restrukturet, megini, lai izdodas. Nemt kreditu, lai nodzestu paradu gan nav prata darbs, jo taa tu tikai dzilak ierocies parados.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes