creditreform

Labdien, vēlējos jaut kas mani sagaida no creditreform!!man ir parāds tele2 40 ls, bet creditreform man atsutīja 182 latus, un + smscredit 50 ls parāds, un viņi sola mani iesūdzēt tiesā, bet man tiešam nav ar ko maksāt ko man darīt, un kas būs tālāk!? via kāds ir saskāries ar ko tādu?!

S Sandra 24.01.2011

Atbildes (6)

Guga 24.01.2011

es viņiem piezvanīju un informēju,ka varu uzsākt atmaksu ar nākamo mēnesi,šomēnes man tas nav iespējams
summa tika sadalīta (uz viņu piedāvato gan) maksimālo laiku -6 meneši

tālāk ir tā,ka galvenais katru mēnesi vismaz mazliet ieskaiti,jo būsi maksājis, neskaitīsies ļaunpratīgais nemaksatājs..cik..tas Tev pašam jaskatās

protams,viņu darbība ir daļēji nelikumīga,te vari sameklēt daudz komentārus ar visiem pantu numuriem, bet no paziņu pieredzes zinu,kā notiek,ja iesūdz Creditreforma tiesā
tālāk nāca klāt tiesas izdevumi 50ls
parāda piedziņa nonāk pie tiesu izpildītājiem
sākimā man paziņa mutiski vienojās ar tiesu izpildītāju,ka pats katru mēnesi pārskaitīs konkrētu summu
pec pāris mēnešiem viņš parstāja to maksāt,jo bija par lielu summa
tad viņam bloķēja kontu
to atbloķēja tūliņ atpakaļ, pec pirmā zvana uz banku,jo ar likumu ir aizliegts bloķēt algas kontu
tad pienāca vestule uz darba vietu un no algas tiek katru menesi automātiski atskaitīta konkreta summa,ko darba vieta pārskaita tiesu izpildītājam
.....
es tapēc maksāšu kredītreformai,jo man ienākumi ir vairakās bankās un tikai viens skaitās algas konts,kur ienāk alga
...
tiesa nevar atņemt zem iztikas minimuma, ka arī,ja ir apgadājamie..tad ne vairāk kā 30procentus no ienākumiem

L L 24.01.2011

Kāds tad pants ir tam likumam , ka nevar bloķēt kontu? Pirmo reizi kko tādu dzirdu.....

E Eddy 25.01.2011

Taa suma ko atsuutiija tev Creforma ir nelikumiiga... Samaksaa summu tele2 un liec miiksto uz creditreformu. Es taa izdariiju tieshi ar tele2 un man viss kaartiibaa!! Guga gadijuma Creformaa nestraadaa?

A ALLA 26.01.2011

Visas problemas ar paradiem ir jaatrisina vispirms ar pamatfirmam (Tele 2 un SmS kreditiem) un nekada gadijuma nedoma par Creditreform pelnu kurai nav pamatojuma.Ja tev problemas ar naudu ej un noslegsi ar Tele 2 kadu vienosanas papiru, toties tu esi klients un par klientiem jadoma Tele2.Vini tik un ta teres naudu reklamai un konkure ar citiem operatorem.Dalina no tava parada Tele2 ir drosibas nauda kuru esi samaksajis kad nosledz ligumu lai vini tev paskaidro .Varbut izveletais tarifs nav izdevigs un tu varbut vares to mainit.No Tele 2 man palikusie rugtie mirkli kad sanemu rekinus, un saldie mirkli kad mes tik korekti un maigi atvadamies vini man divreiz izmaksaja drosibas naudu.Manam pazistamam kad vins parrunaja ar Tele 2 piedavaja atlaides jo vins ir pastavigs klients.Par visu var vienoties un jebkurai firmai ir daudz vieglak apturet veco klientu neka iekarot jaunus.Mobilo operatoru servis Latvija ir ierobiezots un konkurence ir loti stingra.Jebkura gadijuma var uzrakstit iesnegumu un ludz vinus padomat par klienta sajutu kad par 40 latiem tiesaties nav lojali.

Guga 27.01.2011

nē, nestrādaju gan..tad jau nerakstītu par tiesu izpildītajiem,kas ir nākamais solis aiz creditreformas:)
diemžēl esmu debitors(parādnieku sarakstā) arī šai firmiņai..mani tur LMT aizsūtīja
vēl neesmu maksājusi ne LMT ,ne creditreformai..briestu! :)

J Jānītis 28.01.2011

Līdz tiesai to novest gan nevajag, jo tad jums būs jāmaksā arī tie drastiskie piedziņas izdevumi.
Pacenšaties sarunāt ar SMSCredit un Tele2. Maksājiet pa daļām, nomainiet tarifu plānu, galvenais ir kustēties un kaut ko darīt, bet neklusēt! Galvenais sadarbojaties ar kreditoru un viņš arī nāks jums pretī, jo tur tak arī tikai cilvēki vien sēž.
******************************************************************************
Kamēr nav tiesas sprieduma, jums NAV jāmaksā nekādi piedziņas izdevumi!!! To nosaka LV Civillikums.
Ja kreditors (jūsu gadījumā Tele2 un SMSCredit) ir noslēdzis līgumu ar trešo personu (šajā gadījumā ar Creditreform) par parāda piedziņu, tad šajā līgumā jau ir atrunāts kā kreditors apmaksās piedzinēja pakalpojumus.
Visas parādpiedzinēju firmas Latvijā rupji pārkāpj Civillikumu prasot no parādnieka arī piedziņas izdevumus. Civillikums nosaka, ka parādpiedzinējs nedrīkst gūt labumu sev no lietas, bet par to šīs firmas klusē.
Ja jūs maksājat parādpiedzinējam viņa piedziņas izdevumus, tad tas skaitās brīvprātīgs maksājums likuma izpratnē.
Ja kreditors ir iesniedzis lietu parādpiedzinējam, tad viņš jau ir samaksājis arī piedziņas izdevumus!
Lūk, ja jūs nerīkosieties, tad gan Creditreform iesūdzēs jūs tiesā un tad gan jums būs jāsedz arī šie parādpiedziņas izdevumi!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes