Cik maksā IZZI pakalpojumu atslēgšana?

Sveiki!Gribēju pajautāt cik maksā IZZI atslēgšana tā saucamā līguma laušana?????????.Varbūt kādam ir bijis un kāds ir dikti laimīgs ka ticis vaļā no viņiem????

I Ieva 13.06.2010

Atbildes (10)

а Александр 13.06.2010

а в договоре, что написано? у меня вроде 90 латов было, пришлось заплатить....
уроды они конечно редкостные...
НИКОГДА не пользуйтесь услугами этой голимой компашки!

S soundcheck 13.06.2010

Jums līgumā viss ir uzrakstīts, izlasiet uzmanīgi. Man bija rakstīts, ka 50 Ls, cik atceros. Bet izdevās sarunāt, ka no manis neņems, spiedu uz to, ka biju ilggadējs klients (kopš viņi vēl bija TeliaMulticom) bez parādiem un sameloju, ka mainu dzīves vietu, tāpēc atslēdzos, un jaunu vietu speciāli nosaucu tādu, kur viņi nestrādā, lai nevarētu piedāvāt pieslēgt tur. Esmu laimīgs, ka tik labi tiku prom, jo kantoris ir ļoti nesolīds! Ja kāds no pakalpojumiem paliek lētāk, vai, piemēram, internets par to pašu naudu viņiem tagad ir ātrāks, tad neko nekad nepaziņo un automātiski neko nemaina. Meklē informāciju par izmaiņām pats, seko līdzi pats un tad raksti iesniegumu, lai saņemtu tos labumus. Bet ja kaut-kas paliek dārgāks - te jau cita lieta! Tad tev visu uzrakstīs un jaunajā rēķinā jau automātiski būs jaunās (dārgākas) cenas. Kad viņi bija Telia Multicom tā nebija. Visas izmaiņas pakalpojumos, kas nāk par labu klientam, notika automātiski. Sazvanīt viņus arī bija problēma. Un nav iespējas risināt savu problēmu ar kontaktējoties ar kādu no priekšniekiem. Nav iespējams ne atrast ne uzzināt nevienu uzvārdu, nevienu amatu. Visi kontakti ir tikai ar konsultantiem, kuri var darīt tikai to, kas viņiem atļauts un nevar pieņemt nekādus lēmumus, risināt problēmu nestandarta ceļā, vai individuāli. Nevienam neiesaku izmantot IZZI pakalpojumus.

L lili 15.06.2010

da uz eta kompanija sovsem..........ja perebralas v drugoj rajon a oni videteli ne mogut potklju4itj mne internet tam tak kak neopsluzivajut v tom rajone tepej 4tob otkozatsja ja dozna uplatitj 6traf.za 4to esli ix kompanija nemozet opsluzivatj.

L lily 19.06.2010

Iespēja nopelnīt, reģistrējies un pelni ;) - http://tinyurl.com/33kqnav

L Liana 19.06.2010

50 ls za prerivanije dogovora .. u mena takaj situacija cto ja po 2-m adresam polzovalasj ih uslugami.
1-internet;
2-internet +TV.
so vtoroj kvartiri ja sjehala, i prishlosj otkljuchatj, ja ih poprosila mol pomenjajte mne na pervij adres uslugu vtorogo (s TV), a oni-- "mi v tom rajone TV ne obsluzhivaem"...
plus ko vsemu prerivali dogovor celij 1 mesac, i za etot mesac, kogda ih uslugami davno uze ne plzovalasj, oni toze podshitali kak mesachnuju oplatu 19.90... =( babki na veter ..

A Antons 23.06.2010

Idiņu bars! Priekš tam ir domāts kāds no pakalpojumiem Double, noslēdz piemēram Double 3 pa 15,25 Ls, lieto 3 mēnešus bez maksas, tas ir 45,75 Ls, aizej uz IZZI pārslēdz līīgumu uz nenoteiktu laiku pa 29,90 un ej prom kaut rīt, a jūs jefiņu bars nevarat normāli aiziet tikai sūdzāties ka lohi! Nu ja smadzenes atrofējās ar mūsu valdību!

I Ieva 26.06.2010

Vai,vai Antoniņ!!!Cik labi ka Tu esi tāds "gudrītis''!Var redzēt ka sen neesi dabūjis...

I Ieva 26.06.2010

LIELS PALDIES visiem par atbildēm!

I Ingrīda Koce 28.06.2010

Atslēdzu par velti - iesniedzu viņiem paziņojumu par līguma laušanu, atdevu pričendāļus un viss. Nekādus līgumsodus viņiem prasīt nav tiesību, to arī norādīju iesniegumā.

A Anna 28.06.2010

Eduards, kapec viniem nav tiesibas prasit ligumsodu? Laikam Jusu ligums nebija noslegts uz 2 gadiem?

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes