Ceļojumu aģentūras.

Labdien.Vai kāds nošejienes var padalīties ar informāciju par aģentūru "LAIMTURE", kādas atsauksmes par ceļojuma organizēšanu.

J JurisLipmanis 17.03.2010

Atbildes (4)

B baiba 18.03.2010

te pat augsa ir tuksa lodzina un blakus vards meklet- uzrakstiet tur laimture un lasiet

I Inga 20.03.2010

Krievu kantoris ;-), virzieni - Krievija, cehija, Francijas, ziema bij lapzeme (pāris reizes gadā), pārdod citu firmu programmas (dzīvo uz komisijas). Iesākumā visi dikten laipni, attieksme var mainīties, pat ja jūsu pretnzija būs pamatota. Kopumā - neieteiktu, tāds neīstuma kantoris

M mudite 20.03.2010

krievu kantoris- laikam nozime automatiski slikts kantoris ? noteikti zinu,ka vini daudziem marsrutiem ir pati operatori,tapeic ne vajag runat to ko nezinat.Un uz komisijas tagad dzivo 95 % turisma firmas. Un tas nav slikti.Laimture nav nemaz sliktak par latviesu kantori Impro un c.

I Inga 23.03.2010

jā, slikt kantoris - neko nesaprot no viesnīcu rezervācijas, virzieniem, un kādi tur operatori, 10 gadus esmu tūrismā, neko šie vēl nav "operējuši" ;-), pasūtījuma grupas - tās jā, gadās, bet neklas vairāk arī nav. Domaju - drīz iznīks

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes