www.sudzibas.lv Православная Цековь Пожертвуй 10 латов и получишь майку...

Православная Цековь - Пожертвуй 10 латов и получишь майку...

V cerkvi, bivshij planetarij vesit plakatik s nadpisju - POZHERTVUJ 10 LATOV I POLUCISH MAJKU posle takoj nadpisi voobsce v cerkovj etu hoditj ne hocetsja!

Komentāri (12)

A Anna 11.03.2008

Вы же идете к богу, а не ктому кто эту надпись сделал!!!

X X__x 09.07.2008

знаешь... церкви постоянно нужна материальная помощь. на ремонт там, или еще на что нибудь... и для этого существуют ПОЖЕРТВОВАНИЯ. а в данном случае эти пожертвования ОЧЕНЬ нужны, поэтому церковь просит о помощи. ну и собственно, в качестве благодарности тебе дадут майку... что тут плохого то?

K Kika 10.07.2008

Pareizticīgo baznīca, starp citu, ir viena no bagātākajām baznīcam pasaulē un Latvijā tai pieder ļoti lieli īpašumi.
Par tiem krekliem piekrītu...

Z Zzz 10.07.2008

Es apmeklēju gan pareizticīgo, gan katoļu baznīcu. Katrai ir kaut kas savs. Bet katoļu baznīcā es pagaidām nebiju redzējusi plakātus vai izkārtnes ar aicinājumu ziedot. Kastītes naudai stāv pie izejas, tas gan, bet bez jebkādas reklāmas vai agitācijas.
Un vēl: kad vaicāju gan pareizticīgo, gan katoļu baznīcā par summu, ko jāiemaksā par bērniņa kristībām, tad pareizticīgo baznīcā man pateica konkrētu tarifu, bet katoļu baznīcā teica, ka tas esot bezmaksas, es pati varu ielikt kastītē pie izejas tik daudz, cik varu. Tomēr kaut kāda zināma starpība ir...

F FilosofeM 04.11.2008

Давно известно, что православие - лжехристианская некрофльская секта.

L Lepi 04.11.2008

Es ziedoju bieži bet ja redzētu tādu plakātu tad jau gribētu zinat priekš kā vai kam!!!

J Juris 17.11.2008

Tas uzraksts bojā visu priekšstatu par pareizticīgājiem. Viņi sāk līdzināties kaut kādai bada stāvoklī esošai sektai. Nu vai tiešām viņi nesaprot, ka Dievam nepatīk bizness viņa mājā?

V viliss 03.03.2009

Uzrakstu neesmu redzējis. Bet ja tas tā ir tas protams ir nepareizi. Krekliņus varētu tirgot tāpat. Bet ziedojums ir ziedojums, cik katrs var tik ziedo. Kad es pievienojos pareizticībai, tad priesteris no manis neņēma ne kapeiku, jo tad man bija grūta materiālā situācija. Tā kā varu teikt viss no priestera atkarīgs. Un kad laulājos luterāņu baznīcā, tad ar varēju iemaksāt salīdzinoši ļoti nelielu summu, bet man neviens neko nepārmeta. Baznīcā kā jau pie cilvēkiem - te ir o.k., bet te arī kādas nelāgas lietas gadās.

A alexander 13.07.2009

христос изгнал торгующих из храма. А у нас? Греки тоже ортодоксы, но у них в православных церквях не торгуют. Там ЖЕРТВУЮТ.

B blackbull 09.06.2012

Ļaudis, pareizticīgo baznīca ir senākā baznīca, vai tad tā var būt sekta??? domājiet ko rakstiet, lūdzu.

M miskapiska 20.07.2015

Бога нет, успокойтесь и займитесь делом, фанатики

K kornija 26.07.2015

Visas baznīcas tiek uzturētas no ziedojumiem.Ja tevi aizskāra tāds sīkums, kā krekliņš, tad acīmredzot domas bija tālu no lūgšanām.
Stulbi un zemiski apķengāt Dievnamu sociālajos tīklos.Bet ja no tā gūsti gandarījumu, tad padomā kas tavā dvēselē notiek.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes