www.sudzibas.lv parādniece parādniece Kuldīgā

parādniece - parādniece Kuldīgā

Uzmanieties no Ilzes H.Kuldīgā, viņa man ir parādā naudu jau nezin cik ilgi un pat nedomā atdot, kaut šobrīd strādā.Un cik man ir zināms, turpina aizņemties naudu, lai veiktu krūšu palielināšanu...Tā kā šobrīd ir krīze, tad viņai arī draud bezdarbs un viņa dosies peļņā uz Amsterdamu, lai pelnītu ar savu miesu.Man ir vienalga, ko viņa dara, bet gribu atgūt savu naudu, kura nav mazā summa...tāpēc brīdinu, naudu viņai neaizdodiet, jo viņa neatdos!!!

D

Komentāri (34)

G Gunita 01.05.2009

MMMMMMUUUUHAAAAHAAAAA, CIK REECIIGII!!!ILZE, NJEM MANI ARII LIIDZI UZ TO AMSTERDAMU, GRIBU JAATIES KAA TRAKAA KUCEE!!!

A Andrejs 01.05.2009

Kāda problēma, lai atstrādā tev to paradu un njem visos caurumos priekshaa!!!Un veel chomakus pasauc uz grupnjiku...ja jau shii taisaas laisties prom, tad tava naudinja taapat buus zudusi, tad vismaz lai atdod baudaa, kuce taada, taadas tik draazt!!!

A Andrejs 01.05.2009

Vispār esmu no Kuldīgas un zinu vienu Ilzi ar tādiem iniciāļiem, kur viņa stradā?Vai ne gadījumā puķu veikalā, tāda ar krasotiem sarkaniem matiem?Ja ta, tad zinu viņu...:)))))))))Bet varbuut vienkarsi inicialju sakritība...

D Drakons 01.05.2009

Jā, viņa strādā puķu veikalā Kuldīgā un cik esmu dzirdējis, viņu jau vajā un meklē arī citi, kuriem viņa ir parādā...nezinu gan, kā lai atgūst naudu, negribas gar sūdu smērēt rokas...Aizdevu viņai naudu, kad bija grūti apstākļi-nebija darba un nebija, no kā dzīvot, bet še tev--nepateicība pasaules alga.Starp citu, kā tu viņu zini people.com, vai ari tev ko paradaa????

Mamma 01.05.2009

Un tu tici ka internets tev naudu atdos? raksti iesniegumu policijai.

D Drakons 01.05.2009

Es brīdinu, lai citi Kuldigā un ne tikai Kuldigā zina, ko var no viņas sagaidīt...gan es atgūsu savu naudu, visu laiku nezināju, kur viņa stradā, bet nu apstakli ir mainijusies...

L lieniite 01.05.2009

Ew, bet šitā nav tā pati Ilze, par kuru te rakstija kādus mēnešus atpakaļ??Tā sūdzība it kā vairāk nav atrodama, bet ja pareizi atceros, tad arī bija Ilze no Kuldigas pieminēta, kura strada kaut kadā ziedu bodē un ar sarkaniem matiem...viņa bija laikam ne tur grāpstijusies un kaut kam tur uzbaazusies veikalaa, bet dikti daudz bija komentaari...Atceros, tas bija jautrs un rēcīgs stāsts...:D:D:D

Mamma 01.05.2009

Nu kas kas tur bij?

D devo4ka 02.05.2009

Īsti precīzi vairs nepateikšu, bet bija rakstijis it kā tās ilzes paziņa vai kads bijušais joberis, ka iegajis pirkt ziedus sievais, bet tā ilze viņam sākusi gar dibenu braucities un t.t...un šis bija sudzību ielicis par bezkaunigo pardevēju, bija baigi daudz komentāru un viedokļu...es tā izsmējos to visu lasot:D:D:D
Laikam viņu tai Kuldigā ne visai mīl, ja ik pa laikam sūdzibas liek, bet varbūt viņa tiešām neprot uzvesties un kāda greizsirdiga sieva sūdzas...a man vienalga, mani uzjautrina šie komiskie stāstiņi, lai tik raksta!!!

Mamma 03.05.2009

Suudzibas.lv romaans ar otro dalju. Vieteejaa ziepene.

J josivs 03.05.2009

Ooo, forši manu niku kāds izmanto!
Neesmu no Kuldīgas, neesmu pāķis! Tā kā nevajag te muļķības rakstīt!

J josivs 03.05.2009

Cik tad Ilze ir parādā?

I Ilžukiņš 03.05.2009

Mani miiljie draugi!!!Pareizi jau drakons-viņš ari Sergejs-raksta, ka esmu naudinju paraadaa, bet es jau vinjam teicu, kaa arii paareejiem, kuriem iznaacis paraadaa palikt, ka naudu atdoshu, kad aizbraukshu uz Amsterdamu pelnjaa--man apsoliits darbs striptiizklubaa ar ljooti labu samaksy, taa kaa shobriid vaacu naudu kruushu palielinaashanai, tas ir taisniiba, lai guutu labaakus rezultaatus savaa darbinjaa Amsterdamaa...Zinu, ka esmu daudziem un daudz paraadaa, bet esiet pacietiigi-viss tiks atmaksaats ar uzviju!!!

A andris 03.05.2009

Es ar ar mieru aizdot..lai tik vinu vairak veci panem prieksa, , del tim pupiem

J josivs 04.05.2009

KO, jūs, lauķi varat ņemties, Stulbeņi, liekiet vienreiz to Ilzi mierā!

P Puf 04.05.2009

Jā, jā Ilžuk !!! Nedomāju, ka Tevi tur gaida ar atplēstām rokām. Laikam nezini vietējos likumus . Ja tika viegli būtu nopelnīt, ad visas maukas būtu miljonāres. Īsta ilze Tu tomēr laikam neesi.

J josivs 04.05.2009

???

G gunciitis 04.05.2009

He, he...atkal Ilzite topā, ka skatos...Bet miiljo sirsninj, ko ty dariisi Amsterdamaa ar savu figuuru, peee!!!Un gadinji arii nav jau vairs tiee...domaa, vinjiem savas 40 gadnieces truukst???Labaak jau seedi savaa pukju tirguu un tirgo pukjiites, lai taa Amserdama paliek taam jaunaakajaam, tev tur chisto nav izredzhu!!!
Kaa saprotu, tu jau pati esi taa Jomajo vai kaada tava draudzeniite, ja tik briesmiigi aizstaavies...

P People.com 06.05.2009

Hmm, neesmu svešu niku izmantojis, lietoju šo jau 6 gadu, tā kā uzbrauciens nevietā...par pāķiem runājot-ja domā, ka lielpilsētās dzivo krutie, tad smagi maldies, tur pāķi tāpat netrūkst...:D:D:D
to Drakons-Ilzi pazīstu no skolas laikiem, jau tad viņa bija nekaunīga un atklati sakot--diezgan sekla domāšanā un ar nereāliem sapniem par bagātu, pārtikušu veci ārzemēs...skatos, ka tomēr tālāk par mazu puķu lavočku nav tikusi...:))))Bet nu jau jāklusē-meiča laidīs uz Amserdamu, tad nu mums, pāķiem, jāstāv pie ratiem!!!:D:)))))))))

U Urla 06.05.2009

тебя уже с дурки выпустили????))))))))))))

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes