www.sudzibas.lv Narvesen Zelta Zivtiņa un citas atjaunošanas kartes

Narvesen - Zelta Zivtiņa un citas atjaunošanas kartes

Šodien aizejot uz Narvesen pie kases izlasu jaunumu ( Tagad par to, ka es iegādāšos pie viņiem mobilo operātoru atjaunošanas kartes man būs jāmaksā no 6 līdz 10 santīmu). [slēpt]@ Paldies bet vienu klientu Jūs jau zaudējāt...es aiziešu citur un nopirkšu bez uzcenojuma!!!

L

Komentāri (19)

X xxxmans 01.05.2009

Man maminja aizgaja nopirka zz atjaunoshanu Plus Punktaa un vinai papaildus panema 10 santimus par transakciju. Taa papildinashana gan bija uz cheka, bet ir verts tagada padomat: vai pirkt tada kioskaa, vai paciesites un nopirkt atjaunoshanas karti pie operatora. Netrukst ne T2, punktu, nedz Trodeksu un Dual, nedz Bite, kur var pa tiesho nopirkt karti. Taa kaa, atliek tas, ko es visu laiku esmu teicis: nepatik, neperc tur karti! Ir citas iespejas!!!

P pufa 01.05.2009

es pērku pastā un nekad neko lieku neprasa- moš tā ir tikai tad, ja pērk on-line? Plus punktā vispār nav variantu- tikai čeku varianta, par ko iepriekš nebrīdina, ka nebūs plastikāta karte, jo pirku dāvanai un bija svarīgi, lai būtu plastikāta variants.Plus-punkts- pēēēē...

T Torte 01.05.2009

Perku nesen pasta nodalja atjaunashanas cheku - pagaidam uzcenojuma nav.

. ....kl 02.05.2009

A es no sava bankas konta papildinu... un bonusā dabūju, nu kā kuro mēnesi.. no 5-10% naudu sarunām. :)

U Uģis riktigais 02.05.2009

Kādreiz bija Zelta sms no sava telefona-nav vispār nekur jaiet.Pats kadreiz lietoju, kad bija zive.Tagad lietoju darba telefonu, tapēc nezinu, vai tas sms vel darbojas.

S Sia 02.05.2009

tas uzcenojums ir nelikumiigs. Par to dereetu kasiities. Ja ZZ maksaa Ls 1, 75, tad arii par taadu cenu man ir tiesiibas to ZZ nopirkt.

S sashutuss 02.05.2009

Pilniga neakuniba un nelikumiba. Izskatas, ka Tele2 ari ir riktigi dusmigs uz shiem, kas grib iedzivoties uz pirceju rekina: http://www.tele2.lv/

R roza 04.05.2009

Es pati strādāju Narvesen un bija arī pašai šoks par šo priekšniecības izgājienu.
Lieta redz tāda ka narvesen un tele2 nevareja vienoties par pelnas sadali [redz narvesen grib sanjemt vairak par zz izplatishanu] ta nu narvesen uzliko shito prikolu par spiti tele2 [diemzjel par citiem operatoriem nezinu].

ta nu tagad mes, darbinieki pashi esam nepatikami iespiesti pa vidu 2 blokiem - no vienas puses prieksnieciba, no otras neapmierinatie klienti.

N Nova 05.05.2009

Es šodien arī brīnījos. Tagad vismaz sapratu par ko pārdevēja 0, 10ls paņema

T Trakums 08.05.2009

Ja pareizi saprotu, tad Narvessen un Plus Punkts, par spīti visiem līgumiem, vienkārši ir piečakarējuši Tele2 un līdz ar to čakarē arī mūs. Redz kur Tele2 cilvēks iekš video stāsta par to, kas notiek.
http://www.youtube.com/watch?v=qWuAI3JuMq8

R rudis 11.05.2009

Es jau pāris gadus ZZ papildinu internetbankā un nenkādu problēmu un uzcenojumu, toties ir papildus bonuss!

K Kristaps 13.05.2009

Tas ir murgs... šodien pirku Narvesen veikalā Kauguros Okartes, kur nav tuvumā ne Dual, ne trodeks, ne arī kāds no LMT centriem, respektīvi man vajadzēja vairākas un vinji man iedeva 3parastās kartinjas, ne uz čeka kur jāmaksā par transakciju, bet kartinjas kur jaanokasa kodiņš..tas vēl būtu saprotams ja maksāju vairāk par transakciju, bet ja man par katru karti jāmaksā 0.10sant.vairāk tikai par to, ka man iedod to kartinju tad tas jau vairs nav normāli.

B bella 17.05.2009

Tele2 jau šos tagad konkurences padomē iesniedza, redzēs, kā attaisnosies. Es gan mierīgi sēžu uz "brīvā" tarifa, nekas nav jāpapildina.

J Johaidi 17.05.2009

Laila, lielveikala tuvumaa nekur nebija??

L lipa 01.10.2009

kapeiku p ****i!!!

N nj 04.06.2010

nu bet ej un perc!

J jonne 30.06.2010

nu jā, tagad laikam visūr tā būs. piemēram Biļešu servisa kasēs tagad arī ieviesta komisjas nauda pie tam vesels 1 lats! Ja Tu pērc tā jau dārgo biļeti Tev lats jāpiemaksa ;(

I Ieva 30.07.2010

tagad daudzos veikalos par zz atjaunoshanu vai citaam attjaunoshanas karteem njem naudu..jo par katru transakciju, ko vinji veic-vinjiemm jaamaksaa nauda apkalpojoshajai bankai ( tjipa, kas apkalpo bankas karshu lasiitaajus)

A Aldis 15.10.2010

Es pērku ZZ Maximā un nekad nav bijuši uzcenojumi.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes