www.sudzibas.lv MTTC Garantijas remonts

MTTC - Garantijas remonts

Aizvedu telefonu uz garantijas remontu, nestrādāja zibspuldze un slikti strādāja izlādes ligzda, man tur pateica ka nepieņems jo uz korpusa blakus ekrānam esot bukte, es prasīju kāds sakars buktei ar zibspuldzi, uz ko viņi atbildēja ka tādi iekšējie noteikumi, prasīju lai parāda tos noteikumus, protams tos viņi nevarēja parādīt. Cik noprotu garantija darbojās, ja pēc pirkuma telefonu noliec plauktā, jo nedrīkst būt nekur atsistam un saskrāpētam, murgs. Aizvedu pēc tam uz turieni kur pirku, pieņēma, bet pēc divām nedēļām atnāca izziņa no Mttc lai apstiprinu nestandarta remontu kurš maksā 92e. Kaut kāda slima kompānija.

P

Komentāri (2)

A Andrejs Latmihins 10.07.2016

Tas, ka uz ierīces nedrīkst būt buktes ir nevis servisa, bet gan ražotāja nosacījumi (tieši tāpēc šos noteikumus jāizlasa telefona lietošanas instrukcijā, nevis jājautā servisa darbiniekam), ja telefons nav trieciendrošs, tad buktes nedrīkst būt. Ja ir bukte, tad tas nozīmē, ka ir bijis kaut kāds trieciens, un tas var ietekmēt telefona darbību !

T Tong Po 10.07.2016

Andrej, neraksti dumības! Es savu telefonu varu ne tikai sabuktēt, bet pat visus sānus pret asfaltu norīvēt, ja sagribēšu, bet tas nekādā gadījumā nebūs par iemeslu garantijas atteikumam pie nestrādājošas zibspuldzes vai USB ligzdas, ja vien serviss varēs pierādīt, ka korpusa skrāpējums, bukte, vai kas tml ir bijis par pamatu zibspuldzes darbības traucējumam.
Serviss strādā balstoties uz faktiem, nevis pieņēmumiem un varbūtībām.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes